Dikkat
DeÄerli Tesis Yetkilileri,
Bu yıl gerçekleÅtirdiÄimiz konaklamadan maalesef memnun kalmadıÄımızı ÃŒzÃŒlerek belirtmek isteriz. GeçtiÄimiz yıl bazı aksaklıklar yaÅanmıŠolsa da, bu yıl hizmet kalitesinin önceki yılın dahi gerisinde kaldıÄını gözlemledik.
Kahvaltı konusunda herhangi bir çeÅitlilik sunulmamakta; her gÃŒn aynı ÃŒrÃŒnlerle servis yapılmaktadır. Oysa tesis yalnızca detoks amacıyla gelen misafirlere deÄil, farklı beklentilere sahip konuklara da hitap etmesi gerekir .
Ãzellikle Colon Therapie gibi baÄırsak saÄlıÄına doÄrudan etki eden terapiler sonrasında, sindirim sistemini dengelemek adına probiyotik ve prebiyotik içerikli gıdaların (örneÄin ev yapımı yoÄurt, yulaf, fermente ÃŒrÃŒnler vb.) mutlaka sunulması gerekmektedir. Bu ÃŒrÃŒnlerin menÃŒde yer almaması yalnızca misafir memnuniyetini olumsuz etkilemekle kalmamakta, aynı zamanda terapi sonrası sÃŒreci riske atmakta ve saÄlık açısından da ciddi sakıncalar doÄurabilmektedir.
Not: Colon Therapie sonrası baÄırsak florasının dengelenmemesi ve iyi huylu bakterilerle desteklenmemesi, zararlı bakterilerin çoÄalmasına zemin hazırlayarak misafirin saÄlıÄını tehlikeye atabilmektedir. Bu durum, yalnızca hizmet yetersizliÄi deÄil, aynı zamanda saÄlık sorumluluÄu açısından da önemli bir eksikliktir.
Tesisin internet sitesinde tanıtımı yapılan havuzların bÃŒyÃŒk çoÄunluÄunun kapalı olması ve yalnızca görsellerde yer alması, yanıltıcı bir tanıtım niteliÄi taÅımaktadır. Aynı Åekilde, fitness salonunun da hizmet dıÅı olması, sunulan olanakların hem beklentilerin hem de tanıtımların oldukça gerisinde kalmasına neden olmuÅtur.
Tesis içi bilgilendirme de yetersiz bulunmuÅtur. GiriÅ-çıkıŠsaatleri gibi temel bilgiler önceden ve net bir Åekilde aktarılmamıÅ, bu durum misafirlerin zaman planlamasında sorunlara yol açmıÅtır.
Transfer hizmeti için tarafımıza 152⬠Ìcret yansıtılmıÅtır. Oysa bölgedeki haftalık özel araç kiralama alternatiflerinin ortalama 200 ⬠civarında olduÄu dÃŒÅÃŒnÃŒldÃŒÄÃŒnde, bu tutar oldukça yÃŒksek ve orantısızdır. Bunun yanı sıra, odaya giriÅte yaÅanan 3-4 saatlik gecikme nedeniyle Eylem Hanım tarafından tam gÃŒnlÃŒk oda ÃŒcreti talep edilmesi, etik açıdan sorgulanması gereken bir uygulamadır. Misafirin eÅyalarının resepsiyonda bekletilerek bahçede kitab okumak istemesi eylem hanım tarafindan etik bulunmamakta zaman geçirmesi uygun görÃŒlmemekte, kısa sÃŒreli erken saatlerde gelmek zorunda kalanlar tÃŒm gÃŒn olarak ÃŒcretlendirilmek istenmesi, iÅletme anlayıÅı açısından misafir memnuniyetini zedelemektedir.
TÃŒm bu olumsuzluklara raÄmen, tesisin iÅleyiÅine katkıda bulunan Enes Bey, Ãmet Bey, servis personelinden Gözde Hanım ve Mihrace Beyâe özellikle teÅekkÃŒr ederiz. GÃŒler yÃŒzlÃŒ ve özverili yaklaÅımları, yaÅadıÄımız olumsuz deneyimi bir nebze olsun hafifletmiÅtir.
Bu geri bildirimin, tesis yönetimi tarafından dikkatle deÄerlendirilmesini; hem hizmet kalitesinin hem de misafir gÃŒvenliÄinin artırılması yönÃŒnde gerekli adımların atılmasını temenni ederiz. Ne yazık ki bu seyahat, bir tatil deneyiminden çok, çeÅitli aksaklıklar ve hayal kırıklıklarıyla geçen zorlu bir sÃŒrece dönÃŒÅmÃŒÅtÃŒr.
Saygılarımızla,
Fuat GÃŒrhan