Billige vare, hvor der ikke er gÃ¥et pÃ¥ kompromis med kvalitetenð€©
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Billige vare, hvor der ikke er gÃ¥et pÃ¥ kompromis med kvalitetenð€©
Hurtig levering. Fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt.
De har et godt udvalg af maritimt dekor til gode priser. flydelod og cargonet var perfekte til min hjemmebygget tikibar!
SuverÊn kundeservice - fik et problem grundet et forkert råd fra dem, men det kunne nÊppe lÞses bedre. 100 % tilfreds.
- Andre firmaer kunne lÊre noget her.
Får nÊsten lyst til at kÞbe noget mere ;)
Rigtig god oplevelse! Overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering. Desuden var min pakke meget forsvarligt pakket ind hvilket var super rart at se. Butikken får kun ros herfra!:)
Hurtig levering og varen var pakket forsvarligt og indeholdt returlabel. ð
Hurtig levering og fornuftige priser. Kommer gerne tilbage.
Fantastisk spÊndende hjemmeside, fremragende kundeservice, da der var problemer med betalingsdelen, og ikke mindst - hurtig levering.
Kan absolut anbefales, ikke sidste gang, at jeg handler hos jer.
23 timer efter bestilling modtog jeg de smukkeste fiskekugler af glas. Pakket ind så de ikke havde fået en eneste skramme
Hurtige til at sende og pakken var fremme med posten kort tid efter. Meget tilfreds!
Hurtigste bekrÊftelse, afsendelse og modtagelse nogensinde, og varen var ligeså lÊkker som på billedet..og måske endda bedre. Glad for min handel
Har to gange kÞbt til hos dem og har fået den bedste service jeg lÊnge har prÞvet. Den ene gang var der en fejl på varen men skrev til dem lÞrdag eftermiddag og under en time sener havde de svaret og sendte en ny vare som jeg modtog onsdag.
UsÊdvanlig hurtig levering!
Varer levede fuldt ud op til forventninger og den meget store pakke ankom helt uden skader. Her handler jeg igen!
Hurtig afsendelse og virkelig fin og personlig service og opfÞlgning på henvendelser. Anbefales uden tÞven!
Virker fint - selv om der gik et par ekstra dage med leveringen, men hvem tÊller ;)
Kan godt anbefales!