レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service og godt produkt. Jeg bestilte et navigationskort til en Audi a3. Det dukkede op dagen efter. Vi havde lidt problemer med at installere det i bilen, men vi ringede pÃ¥ telefon n... もっず芋る

Jeg skulle hjÊlpe min far med opdatering af hans navigation og bestile et SD-kort ved Navigationer.dk. Det ankom hurtigt. Vi havde dog problemer med at fuldfÞre opdateringen og fik derfor kvit og frit... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger kortopdateringer til biler, og mange andre lÞsninger. Vi specialiseret i en del mÊrker indenfor bilbranchen.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Jeg kÞbte en skÊrm til min Audi a4

Jeg kÞbte en skÊrm til min Audi a4 fra 2015 hvor at jeg havde en en fin mail korrespondance men en der inde fra hvor jeg fik bekrÊftet at den passede i min bil det var rigtig god service der... De sendte da en video med hvordan det skulle laves men da jeg fulgte den fandt jeg ud af at der var noget forkert...
Og blev dog skuffet da det kabel sÊt jeg fik med til skÊrmen var det forkerte til min bil så det ikke virkede rigtig som det skulle jeg fik så fat i dem igen og fik dem til men måtte så måtte vendte på at det kom...
SÃ¥ det var okay fint service

2026幎4月15日

Mercedes A45 AMG Head unit

Kemal var sÃ¥ flink at han installerede en 12.3'' skÊrm i min bil. Efter at have leget lidt rundt med bluetooth settings har jeg nu trÃ¥dlÞs Android auto. FÞr var det kun en alm. Bluetooth forbindelse. Og telefonen kan blive i lommen 😉. Tak Kemal

2026幎3月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og godt produkt

Fantastisk service og godt produkt.

Jeg bestilte et navigationskort til en Audi a3. Det dukkede op dagen efter. Vi havde lidt problemer med at installere det i bilen, men vi ringede på telefon nummeret, og han forklarede forståeligt hvordan man installerede det, og nu virker det :)

Jeg vil helt sikkert benytte navigationer.dk igen.

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse og god ser

Jeg havde bestilt tid til at få lavet android auto som trådlÞs på min Audi A6, da der desvÊrre kun var android med kabel, I mellemtiden, havde jeg dog kÞbt opdatering hos audi shop til min navigation, hvilket så fu.... det hele op, det hele genstartede konstant og låste skÊrmen, så var noget nervÞs, jeg kontakte Kamal Og hÞrte om jeg stadig skulle komme, nu hvor audi egen opdatering lavede l... I systemet, men han ville gerne give det et skud, 4 timer og en masse bÞvl lykkes det for Kamal at få det op at kÞre igen og fik trådlÞs android auto på, så sender mine varmeste anbefalinger og prisen var total fair, ikke sidste gang jeg kommer der og vil helt klart anbefale ham i min vennekreds god service.

2026幎3月4日
自発的なレビュヌ

Alt iorden og god service

Rigtig god service kÞbte et navi kort til min renault zoe det fÞrste jeg fik sendt var desvÊrre defekt, skrev en mail til support som vendte meget hurtig tilbage og sendte et nyt kort til mig som virker som det skal.

Virkelig god og hurtig service og fint hurtig levering.

2026幎1月13日

KÊmpe skud ud!

KÊmpe skud ud!
Tak for den store hjÊlp med at få moderniseret min bil!
Ikke nok med at det var ligetil at montere CarPlay. SÃ¥ har kundeservice niveauet vÊret mega hÞjt. Efter at have bÞvlet lidt med min CarPlay boks, fik Kemal hurtigt sat hjulene i gang sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ mig en ny. HjÊlpen har vÊret stor, responstiden vanvittig skarp. Og det stopper ikke der. Priser og fleksibiliteten ligesÃ¥. Sendt min kammerat i navigationer.dk’s retning (pun intended) som fik en kniv skarp pris og et skide godt produkt.
Kan varmt anbefales!

2026幎1月13日

Elendig service.

Bestilte lÞrdag d. 20. december et navigationskort på hjemmesiden. DesvÊrre og mÊrkeligt nok kunne man kun vÊlge levering med GLS til pakkeboks, ingen hjemmelevering mod ekstrabetaling?
Jeg bestiller dette og får en ordrebekrÊftelse, incl. levering med GLS.
Skal lige nÊvnes de reklamerer med hurtig 1-2 dages leveringstid. Så jeg regnede med at have den til jul, da GLS normalt er hurtige til at levere.
FÞrst tirsdag d.23. december får jeg så en mail om, at nu er min pakke afsendt?
I denne mail er er et tracking link fra Postnord??
Jeg kan så godt se, at når den fÞrst er sendt tirsdag, når den ikke frem inden jul. Og der er ingen Postnord pakkeboks er i nÊrheden af mig.
Jeg skriver så til dem og beklager mig over, at man ikke kan vÊlge hjemmelevering på deres side.
Han skriver så, at han godt kan se, at man ikke kan vÊlge hjemmelevering, denne mulighed var fjernet fra siden, og beklager dette. Han forklarer så, at han åbenbart imod, hvad man kunne vÊlge, selv valgte at sende med Postnord i stedet for GLS, som jeg troede jeg havde valgt. Og så fÞrst tirsdag? Det kan jeg jo se i appen?
Han skriver så, at han også godt kan se den er forsinket, og om jeg skulle have brugt den som julegave.
Ja, det skulle jeg..
Igen beklager han, og siger han sendte den mandag, samtidig tilbyder han at refundere 50 % af belÞbet.
FortÊller også, at GLS ikke hentede pakker mandag, så pga december sendte han med Postnord??
Jeg skriver så, at den pakkeboks han har valgt at sende den til, er nedlagt, så jeg ikke ved hvor pakken ender..
D. 29. er den så landet i en pakkeboks, et andet sted.
Nu vil han så bare have, jeg lader pakken gå retur, og nÊgter at refundere de 50 % han lovede.
Valgte så, at hente pakken, på trods af, at jeg har kÞbt et kort et andet sted. Dette alene på grund af, at jeg ikke stolede på, at jeg ville få mine penge retur, hvis jeg lod pakken gå tilbage. Så nu har jeg sådan et til salg.
Stoler desvÊrre ikke på ham, han lyver, holder ikke hvad han lover, og bliver temmelig ubehagelig, ved den mindste spÞrgsmål eller kritik.
Svindelfirma, der lover alverdens ting, men overholder intet af det.
Kan absolut ikke anbefales.

2025幎12月23日
Navigationer ロゎ

Navigationer からの回答

Hej Tina

Vi tilbyder gratis levering til nÊrmeste
pakkeshop. Du lagde din ordre ind lÞrdag, og da vi ikke afsender pakker i weekenden, blev din pakke sendt afsted mandag.

Den forventede levering var tirsdag, men på grund af jul og helligdage har GLS/PostNord desvÊrre reduceret drift, hvilket kan medfÞre forsinkelser.

Jeg forstår naturligvis, at ventetid kan vÊre frustrerende. I denne sag ligger forsinkelsen dog uden for min kontrol, og jeg har gjort, hvad jeg kunne fra min side. Op til jul har fragtfirmaerne desvÊrre ekstra travlt.

Jeg kan samtidig se på Trustpilot, at din profil generelt giver 1-stjernede anmeldelser til andre virksomheder, og jeg håber derfor, at du vil genoverveje, om denne vurdering afspejler den service, vi konkret har leveret i dit tilfÊlde.

Har virkelig prÞvet at gÞr dig tilfreds.
Jeg står naturligvis til rådighed, hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp.

At blive kaldt svindler er en alvorlig anklage, som jeg ikke mener er berettiget.
Jeg har flere gange forsÞgt at finde en lÞsning og har tilbudt enten en refundering på 50 % eller at annullere handlen, så du kunne få det fulde belÞb retur. Begge dele blev afvist.
PÃ¥ den baggrund har jeg gjort, hvad jeg kunne for at finde et rimeligt kompromis.

Navigationer.dk

KÊmpe fornÞjelse at handle med

KÊmpe fornÞjelse at handle med navigationer.dk. De var mega hjÊlpsomme, både inden jeg kÞbte det, og også til at hjÊlpe med installationen. Og ingen slinger i valsen, virker det ikke får du pengene retur. De burde få mere end 5 stjerner

2025幎12月11日
Navigationer ロゎ

Navigationer からの回答

Tusind tak for det 5 stjerner :)

Apple CarPlay til VW Golf-e.

Apple CarPlay til VW Golf-e.
Efter VW vÊrkstedet ikke kunne få bilen til at acceptere aktiveringskoderne kontaktede jeg i stedet Navigationer.dk, et kort svar de kunne godt aktiver det ellers pengene tilbage.
Jeg bestilte CarPlay på deres hjemmeside og fik hurtigt et SD kort med posten. LÞrdag satte jeg mig i bilen og havde et Teams opkald med Navigationer.dk som hurtigt guidede mig gennem installationen, det tog 10 min så virkede alt perfekt og jeg behÞvede ikke kÞre på et vÊrksted. Super lÞsning, guide og support. Jeg kan klart anbefale at bruge Navigationer.dk.

2025幎9月6日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse!! kompetent hjÊlp og god vejledning

Jeg kÞbte autoelektronik hos Navigationer.dk for fÞrste gang og er virkelig positivt overrasket over den service, jeg fik. Jeg havde nogle tekniske spÞrgsmål inden kÞbet, og kundeservice tog sig tid til at vejlede mig på en måde, der både var forståelig og fagligt kompetent.
Det er tydeligt, at de ved, hvad de snakker om – og det gÞr en kÊmpe forskel, nÃ¥r man stÃ¥r med udstyr, hvor det tekniske skal spille fÞrste gang. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen, og det hele gik bare glat.
Her handler man ikke bare med en webshop, men med folk der faktisk har forstand på autoelektronik og gider hjÊlpe. Jeg kommer helt sikkert tilbage nÊste gang, jeg mangler noget.
Navigationer.dk har en perfekt service som mange kan lÊrer noget af!

2025幎9月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。