Wir haben die MÃŒtzen in unserem Urlaub kennen und lieben gelernt. Wir können sie absolut und ohne Vorbehalte empfehlen. Die Personalisierung ist ein zusÀtzliches Plus. Leider ist der Versand ÃŒber DPD... ãã£ãšèŠã
KÞbte 2 huer til mine nevÞer til jul. Der er 3 fordele ved huerne. 1. det Þger trafiksikkerheden 2. kommer nemmere tilbage til ejer(nÃ¥r glemt) 3. varmer kolde Þrer Det er intet mindre end et ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sendte mail fordi jeg gerne ville bestille en ekstra hue, blev ringet op efter 10 min. MyBeanie og jeg fik lavet en aftale og MyBeanie ville endda sÞrge for at mine huer blev sendt afsted i den samme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Behagelige huer med personligt navn, sÃ¥ bÞrnene kan kende forskel. Selv hvis man vÊlger huer i samme farve. Reflekserne i huerne er rigtig gode og de siger godt fast til hovedet, sÃ¥ bÞrnene kan leg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nemt
Nemt, overskueligt og hurtigt. Jer handler jeg gerne hos en anden gang. Fedt med kÞb fire og få en gratis, det havde jeg ikke set komme
Absolut tolle MÃŒtzen
Wir haben die MÌtzen in unserem Urlaub kennen und lieben gelernt. Wir können sie absolut und ohne Vorbehalte empfehlen. Die Personalisierung ist ein zusÀtzliches Plus.
Leider ist der Versand ÃŒber DPD nach Deutschland nur ÃŒber den Umweg in eine DPD-Filiale möglich. Das Abholen war bei den unfreundlichen Ãffnungszeiten umstÀndlich. Ich hÀtte mir den Direktversand nach Hause gewÃŒnscht.
Hey,
Hey,
IÂŽm very happy with my Cashmere Sweatwer and the beanie.
My son ist asking for a beanie also... how much beanies have I to get, and the price will move ;o).
Thank you so much for your support!
Kind regards from Hamburg, Anna
Hamnsvgift i NexÞ hamn
Vi betalade hamnsvgift i NexÞ hamn via er webshop. Ankomst lördag eftermiddag, avgång söndag morgon.
Problem 1) I instruktionerna som fanns att tillgå på dörren till butiken poÀngteras att det var vÀldigt viktigt att fylla i uppgifter om båten vid köpet. TyvÀrr fanns inget sådant fÀlt tillgÀngligt att fylla i vid utcheckning av den digitala varukorgen.
Problem 2) Det fanns instruktionern för att köpa Tally-kort för tillgång till el, dusch och toalett. Dessa hade en depositionsavgift som endast gick att återfå under era ordinarie öppettider. Hade fungerat om ni inte haft så begrÀnsade öppettider. För vår del omöjligt då ni inte har öppet söndagar - enligt skylten på dörren. Med 50 dkk att förbruka på el/dusch/tvÀtt och 25 dkk i deposition blev det inte aktuellt.
En bÀttre lösning behövs i NexÞ hamn. En som inte Àr beroende av en enskild butiks begrÀnsade öppettider.

Mybeanie ããã®åç
Ich kann kein DÀnisch und möchte bitteâŠ
Ich kann kein DÀnisch und möchte bitte keine dÀnischen E-Mails mehr bekommen.

Alt er godt.
Der Service war sehr freundlich.
Ich habe eine wunderschöne MÌtze bekommen.

Mybeanie ããã®åç
Vi kan i hÞj grad anbefale huerne
Vi kan i hÞj grad anbefale huerne. Dem til bÞrnene synes vi er ret små i stÞrrelserne, men den Êldste på 4 er glad for sin hue til "voksne". VI har nu anskaffet 6-7 huer til og selv og den nÊrmeste familie.

Mybeanie ããã®åç
PÊne huer i god kvalitet i dagstidâŠ
PÊne huer i god kvalitet i dagstid super refleksbeskyttelse i mÞrke

Mybeanie ããã®åç
Meget behagelig og varm hue og superâŠ
Meget behagelig og varm hue og super refleks. Hurtig betjening!