2.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uselt och Oseriöst företag

Uselt och oseriöst företag ! Handla Ej från Nelbae home. De 2 kvinnorna som sÀljer klÀder. Luras!!! Jag fick mina 5 plagg. Var 3cm blodflÀck på ena bluskragen ,de andra plaggen stÀmde Ej överens med vad som visades på deras hemsida. Ville returnera klÀderna . Har mailat flertalet ggr samt skickat meddelande på Facebook. Ej fått svar. Ej fått retursedel. Står att de svarar inom 48h .
Har Àven hört om andra som kunnat returnera men då inte fått några pengar tillbaka.
SÅ HANDLA ABSOLUT INTE FRÅN DESSA !!!!!!

2026幎3月13日
5぀星のうち2の評䟡

För hög returkostnad!

Jag tycker deras liveshopping Àr vÀldigt bra. Men dÀremot fortast man ska returnera något så blir det alltid fel. Nu sist fick jag betala 148 kr för att returnera 2 tröjor. Det Àr helt galet! Nu blir det inga fler köp dÀrifrån.

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr vÀldigt besviken denna gång

Jag bestÀllde jÀttefina hus till julen men hann ångra mig och ville makulera bestÀllningen. TyvÀrr var det redan för sent. Sedan fick jag vÀnta lÀnge eftersom jag inte ens hade fått något sÀndningsnummer och fick sjÀlv kontakta er för att få det.

NÀr jag till slut fick informationen sÃ¥g jag att paketet hade skickats till min gamla adress, trots att jag hade fyllt i rÀtt faktureringsadress. Som tur var fick jag hjÀlp med att Àndra adressen – men hade jag inte sjÀlv upptÀckt felet i tid hade paketet blivit liggande i iBoxen.

Jag har alltid varit nöjd tidigare, men efter detta vÀljer jag tyvÀrr att inte bestÀlla mer från er. För mycket slarv och brist på information kring adressÀndringar.

2025幎11月28日

Oseriöst företag!

Har handlat vid flertal tillfÀllen hos detta företag.
Men nÀr jag behövde göra en reklamation var det svårt att få tag i dem, fick påminna via Messenger om att jag hade skickat mail.
Efter skickat tillbaka plagget fick jag bara en delvis återbetalning.
Mailade flertal gånger utan svar.
Skrev då i ett av deras inlÀgg på Facebook att jag inte rekommenderade att handla hos dem pga dåligt hanterad reklamation.
Plötsligt återkopplade de via mail och pengarna betalades tillbaka. Men de blockerade mig på Facebook.
TyvÀrr vÀldigt oseriösa i sin framtoning och har ej koll på exempelvis distanslagen.

2025幎6月8日
5぀星のうち5の評䟡

Har bara bra saker att sÀga om detta

Har bara bra saker att sÀga om detta företag 👍 VÀldigt bra service och hjÀlpsamma nÀr jag bestÀllt till frugan 👍Snabba leveranser och smidiga att ha att göra med, rekommenderar 👏Frugan har varit vÀldigt nöjd och handlar ofta hÀrifrÃ¥n, bÃ¥de online och pÃ¥ liveshoppingen de har 🙂

2024幎12月6日
5぀星のうち5の評䟡

Såå nöjd med allt jag köpt frÃ¥n Nelbae

Såå nöjd med allt jag köpt frÃ¥n Nelbae Home💕👏😍 Supertrevlig personal och snabba leveranser och hÀrliga tjejer i butiken🀩 Rekommenderar verkligen! 🥰Deras liveshoppingar Àr vÀldigt bra och underhÃ¥llande 😍 /Nöjd kund

2024幎12月6日
5぀星のうち4の評䟡

Snygga klÀder men de tar fort slut i

Snygga klÀder men de tar fort slut i lager, leveranstiden Àr vÀldigt varierande.. hade önskat att man fick lite info eller kunde följa sin leverans innan den skickas pÃ¥ nÃ¥got sÀtt sÃ¥ man slapp höra av sig till kundtjÀnst för att höra hur det gÃ¥r och vart i processen den ligger sÃ¥ man kanske kan komplettera med nÃ¥got mer eftersom de hela tiden fÃ¥r in nytt och det tar lite tid för dem att packa eller om de vÀntar in varor 😊

Är ÀndÃ¥ nöjd och har handlat flera gÃ¥nger för jag gillar verkligen klÀderna och deras lives Àr sÃ¥ grymma och energigivande. Hade fÃ¥tt full pott om det inte vore för lite sega leveranstider utan info och sen saknar jag den personliga touchen 👌🏻 men fattar ju att de fÃ¥r sjukt mÃ¥nga bestÀllningar sÃ¥ Àr ju omöjligt att göra alla nöjda och ge personlig kÀnsla.

2024幎10月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ