Mit Tag レビュヌ

䌁業情報

1. 倧工
  2. 䜎所埗者向け䜏宅プログラム

圓該䌁業による蚘述

Med mange Ã¥rs erfaring inden for alle typer tagkonstruktioner er Mit tag din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r det kommer til tagrenovering. Vores veluddannede danske fagfolk sikrer hÞj kvalitet og langtidsholdbare lÞsninger, der holder i mange Ã¥r – for din og vores skyld. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ Êrlig og gennemsigtig kommunikation, og vi overholder altid de aftaler, vi laver. Se selv, hvad vores tidligere kunder siger, og fÃ¥ et tag, der bÃ¥de er funktionelt og Êstetisk tiltalende. VÊlg os for et tag, du kan stole pÃ¥! De Bedste Hilsner - Teamet bag Mit Tag - Det bedste tag overhovede

優良

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fantastisk samarbejde og resultat

Vi har fået renoveret et 100 år gammelt hus, hvor Mit Tag har stået for tÞmrerarbejdet ved ombygningen. De kom med den bedste pris og har overholdt alle aftaler fra start til slut. Undervejs i forlÞbet har de vÊret rigtig gode til at rådgive og komme med lÞsninger, så resultatet blev prÊcis, som vi Þnskede os.

Vi stÃ¥r nu med det bedste hus, vi kunne forestille os – og det skyldes i hÞj grad deres dygtighed, grundighed og ordentlighed.

De bedste anbefalinger herfra, hvis du skal have lavet tÞmrerarbejde eller renovering af dit hus.

Trine og Torben
Kystvej 13, 5700 Svendborg

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

Vi har haft fornÞjelseAnmeldelse af Nellemann Byg – nyt tag uden bekymringern af at få

Vi har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ skiftet tag af Nellemann Byg, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. De lyttede til vores Þnsker og ideer, og sammen fandt vi frem til lÞsninger, der passede bÃ¥de til huset og vores Þnsker. Det var tydeligt, at de havde styr pÃ¥ deres hÃ¥ndvÊrk – og de holdt bÃ¥de tidsplanen og budgettet, hvilket vi sÊtter kÊmpe pris pÃ¥.

Det er ikke altid nemt at finde håndvÊrkere, man virkelig fÞler sig tryg ved, men det gjorde vi her. Vi fÞlte os hele tiden i gode hÊnder, og kommunikationen var Êrlig og ligetil.

Hvis du overvejer nyt tag eller andet byggeri og vil have en samarbejdspartner, der tager både arbejdet og dine Þnsker seriÞst, så kan vi varmt anbefale Nellemann Byg. Det har gjort en stor forskel for os, og vi er super glade for resultatet.

2024幎10月23日
自発的なレビュヌ

Nyt tegltag, kvist og skift af vinduer på villa

Da vi kÞbte vores hus og skulle i gang med en totalrenovering, var det vigtigt for os at samarbejde med dygtige håndvÊrkere, der var med på at vi også gerne selv ville lave en stor del selv. Vi have en håndfuld ude at kigge og komme med fine bud, men der var ingen tvivl da Tobias kom var der bare en enestående mavefornemmelse om hans professionelle og samtidig sympatiske og opbakkende tilgang til hvordan vi gerne ville arbejde gik op i en hÞjere enhed. Dertil var Tobias' tilbud yderst retfÊrdigt og gennemsigtig.
Det skulle vise sig at mavefornemmelse talte helt sandt og det har vÊret en stor fornÞjelse at have Tobias’ og hans team gÃ¥ende med hÞjt humÞr, engagement og virkelig flot hÃ¥ndvÊrk. De har haft en fantastisk indstilling og vÊret lynhurtige og dygtige til at forstÃ¥ vores prioriteringer og Þnsker.
Alt i alt en sand fornÞjelse og alle sammen nogle man gerne ville drikke en Þl med efter fyraften :-)

2025幎1月6日

Nyt tegltag til villa fra 1951

Da vi skulle have nyt tegltag til vores hus havde vi forskellige tÞmrere ude at kigge på det incl give tilbud. Prisen fra Tobias var konkurrencedygtig , men den vÊsentlige grund til vi valgte ham var det indtryk vi fik af firmaet under hele tilbudsgivningen.
Det fÊrdige arbejde er vi super tilfredse med og Tobias har et team som holder hvad de lover , overholder aftaler og kommunikerer fremragende. Deres håndvÊrk er fantastisk og indstillingen til selv vanskelige problemstillinger er fleksibel og pragmatisk.
Jeg kan kun anbefale Tobias når man har brug for nyt tag.

2024幎3月4日

GennemfÞrt god oplevelse

Vi fik i september og oktober lavet nyt tag på vores patriciervilla fra 1900.
Vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd talt om den specielle situation med at have fremmede mennesker pÃ¥ matriklen i lang tid. Men det var en sand fornÞjelse at have Tobias og hans crew gÃ¥ende. Gode mennesker, som leverede et godt produkt pÃ¥ et gammelt hus. De havde sÃ¥gar Þje pÃ¥ at rette de udfordringer der gemte sig under et gammelt tag. KÆMPE ANBEFALING 🔥

2024幎9月2日
自発的なレビュヌ

Stor ros og kan varmt anbefale

Stor ros og kan varmt anbefale Nellemann Byg. Fik lagt tag, skiftet udhÊng i august/september 2024, havde et fantastisk samarbejde med de ansatte og Tobias fra start til slut, selvom der var udfordringer med projektet. Et firma som er dybt professionelt.

2024幎9月30日
自発的なレビュヌ

Nyt tag og kvist med Nellemann byg

Nellemann Byg har stået for nyt tag med betontagsten inkl. opretning/forstÊrkning af eksisterende spÊr, udhÊng, tagrender og en stÞrre zinkbeklÊdt kvist. Arbejdet forlÞb godt med god rådgivning og sparring omkring projektet og de udfordringer der viste sig undervejs. Vi giver Tobias og Nellemann Byg en varm anbefaling herfra.

2024幎11月21日

Vi er ovenud tilfredse med Tobias’ & hans team

Vi er ovenud tilfredse med Tobias’ og hans team ifb. med anlÊggelse af nyt tag.

Tobias er perfektionist til fingerspidserne, og ham samt hans team er ordentlige, kompentente, sÞde, venlige og pligtopfyldende hele vejen igennem.

Har der vÊret det mindste, har Tobias stået på pletten og observeret, samt sagt, hvad der skulle ordnes.

Der har vÊret klar kommunikation hele vejen igennem, aftaler har vÊret overholdt, idéer er blevet modtaget og vi har vÊret med på råd ved alle tvivlspÞrgsmål eller behov for at forventningsafstemme.

PÃ¥ alle mÃ¥der et anbefalelsesvÊrdigt samarbejde👌🏜👌🏜👌🏜👌🏜

2024幎7月1日

Klar anbefaling herfra.

Har netop fået lagt nyt tag, også er det bare en fornÞjelse når aftaler bliver overholdt og det arbejde der bliver lavet er super flot. Tobias og hans team er engageret og god til at ringe og informere undervejs i processen. Når de er fÊrdige, er der pÊnt ryddet op. Så en klar anbefaling herfra.

2024幎3月25日

Stor anbefaling herfra

Vi har netop fået skiftet vores gamle tag med asbest, til et nyt og meget flot tag. Opgaven blev håndteret, så vi fÞlte os trygge i processen.Vi havde 9 entreprenÞrer ude til at give tilbud på opgaven og da Tobias havde vÊret forbi, så vidste vi han skulle lave det ud fra den fornemmelse vi fik af ham. Vi har tidligere renoveret, hvor vi desvÊrre oplevede enormt dårligt håndvÊrk. Heldigvis var det her den stik modsatte oplevelse!
Tobias har hele vejen igennem vÊret en fantastisk tovholder; kommunikationen og forståelsen for vores projekt har vÊret helt i top. Der kom nemlig også uforudsete ting, som blev lÞst ud fra vores Þnsker. Hele hans team har vÊret enormt venlige og grundige i deres arbejde. Vi står nu tilbage med en super oplevelse og et meget flot og opdaterer tag. Vi kan kun anbefale Tobias og hans team. Bedste hilsner SÞren og Sofie

2024幎3月20日

Tobias og teamet

Tobias og teamet, har fra dag 1 arbejdet hårdt og målrettet med opgaven.
Der har, som altid under et projekt, vÊret nogle uforudsete ting, men de har vÊret hurtige til at kommunikere og få lÞst disse i tÊt dialog med os.
De er fleksible, og har undervejs i forlÞbet fået flere opgaver, end hvad der fÞrst var tiltÊnkt.
Fleksibilitet, kommunikation, Êrlighed og hurtig ageren har gjort jeg gerne vil anbefale dem til andre.

2023幎11月14日
自発的なレビュヌ

Nyt tag og montering af vinduer

Vi valgte Nellemann Byg da vi skulle have nyt tag og vinduer og er meget tilfredse med processen og resultatet.

Projektet blev startet op inden for ganske få uger og vi har gennem hele forlÞbet haft en rigtig god kommunikation og fået en god og professionel vejledning fra start til slut.

2023幎8月31日
自発的なレビュヌ

Professionelt og kompetent firma.

Vi har fået lavet nyt tag af Nellemann Byg og vi er meget tilfredse!

Hele processen fra tilbud til fÊrdigt resultat, har vÊret top professionelt og godt håndvÊrk. Prisen var yderst fornuftig og til prisen som blev lovet i tilbuddet.

De lytter og kommer med gode forslag. De er kompetente og hÞflige, og informerer under hele hele processen, så man fÞler sig tryg.

Alt i alt en super oplevelse og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med vores nye tag.

Vi kan kun anbefale Nellemann Byg.

2023幎6月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。