レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vid bestÀllning: LÀtt att fÃ¥ kontakt och alltid ett trevlig och proffsigt mottagande. Vid hÀmtning: Ringer alltid och man fÃ¥r SMS inför hÀmtning. Funkar perfekt. Rapporter kommer omgÃ¥ende nÀr det À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi vill ge beröm till killen som hÀmtade vÃ¥rt avfall pÃ¥ vÃ¥r lilla verkstad. Otroligt trevlig, hjÀlpsam och serviceinriktad. Eftersom det var första gÃ¥ngen ni hÀmtade hos oss uppskattade vi verkligen a... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Kommunikationen Den har varit riktigt dÃ¥lig, vi fÃ¥r ett sms max en dag innan dÀr vi ska vara pÃ¥ plats 9-18. Vi hade önskat att man fick en lucka pÃ¥ 2h dÃ¥ vi har mycket hembesök och dÀrför kan vi int... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nemax har underlÀttat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, fÀrgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskÀrl, schemalagda hÀmtningar och sköter rapporteringen till NaturvÃ¥rdsverket.... もっず芋る

䌁業情報

1. ゎミ凊理の管理サヌビス
  2. ・
  3. 開拓センタヌ
  4. 環境コンサルタント
  5. 教育センタヌ
  6. 氎道事業䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rÀtt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rÀtt teknik och stort engagemang Àr vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhÀlle.

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Ett "proffsigt" företag

Ett "proffsigt" företag. Kompetent personal.
Trevligt bemötande, engagerande och förstående.

2023幎2月6日

Hej PÀr.

Det gör oss vÀldigt glada att höra, tack för din feedback!

/Rode på Nemax

Proffsigt företag

Tack Nemax för ett trevligt bemötande och för ett proffsigt utfört arbete. Varma rekommendationer!

2023幎1月11日

Nemax Miljöhantering AB からの回答

Stort tack Viktor. Vad roligt att du Àr nöjd!
/David på Nemax

BÀsta samarbetspartner

Vi anvÀnder Nemax för hantering av riskavfall på våra Vård & Vacciantionsmottagningar. Kunniga, smidiga och en service utöver det vanliga.

Gunilla Turner
Medicheck Health Care AB

2022幎6月23日

Nemax Miljöhantering AB からの回答

Vad fantastiskt roligt att höra Gunilla!

5぀星のうち5の評䟡

Nemax hjÀlper oss med allt.

Nemax hjÀlper oss med allt nÀr det gÀller miljöfarligt avfall. Det vi frÀmst uppskattar Àr att det alltid fungerar samt ett alltid proffsigt bemötande.

Johan Larsson
Nettobilar Group

2022幎4月19日

Nemax Miljöhantering AB からの回答

Vad hÀrligt att höra Johan, stort tack för det!
/Rode på Nemax

5぀星のうち5の評䟡

HjÀlper mig med farligt avfall frÃ¥n min

HjÀlper mig med farligt avfall från min salong. Så smidigt och trevliga chaufförer!

2022幎4月13日

Hej Michelle.

Viktigt för oss att det Àr just det - smidigt och enkelt för er! Tack för din feedback och har du några funderingar Àr det bara du hör av dig till oss.

☎ 0585-260 95
📩 info@nemax.se

Ha det fint!

Behövde besiktiga en oljeavskiljare

Behövde besiktiga en oljeavskiljare. Fick återkoppling snabbt av Nemax och de löste det smidigt och bra!

Rekommenderas

2022幎4月13日

Nemax Miljöhantering AB からの回答

HÀrligt att vi kunde hjÀlpa just dig och att du Àr nöjd vår service. Tack så mycket för din feedback!

Proffsig och kundorienterad leverantör

Proffsig och kundorienterad leverantör, har lösningar på det mesta! Rekommenderar!

2022幎4月11日

Nemax Miljöhantering AB からの回答

Det tackar vi så mycket för. Vi finns alltid hÀr om det dyker upp några frågor eller funderingar kring hantering av farligt avfall, oavsett bransch!

Rekommenderas varmt!

Nemax presterar alltid ett otroligt bra kundbemötande. Alltid enkelt och smidigt med snabba lösningar.
Rekommenderas varmt!

2022幎4月11日

Hej Anders!

Tack så mycket för din feedback och fina ord. Det vÀrmer! Vi Àr glada att vi kan vara till hjÀlp.

5぀星のうち5の評䟡

Nemax gör vårt miljöarbetet enkelt

Nemax gör vårt miljöarbetet enkelt! Rekomenderas starkt!

2022幎4月6日

Hej Erik!

VÀldigt kul att höra, viktigt för oss att det Àr just det - enkelt för er!
Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。