レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I lÞpet av over 4 mÃ¥neder har jeg prÞvd Ã¥ ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eg har bestilt mange varer mange ganger, sist i november 2024, og det har gÃ¥tt heilt fint. Gjorde en bestilling no i november som resulterte i det same som mange andre her. Bestillinga vart an̈nullert... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Har bestilt flere ganger. Å mÃ¥ vente i over en mÃ¥ned pÃ¥ pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å nÃ¥r du spÞr sÃ¥ gir de beskjed... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ikke bestill noe fra denne nettsiden!!! Jeg bestilte noen varer flere uker siden og har ikke fÃ¥tt annet enn en ordre bekreftelse. Summen og den mnd medlemskap summen har blitt trukket fra min konto. D... もっず芋る

䌁業情報

1. 食料品配達業
  2. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

500.000 produkter til innkjÞpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene hÞye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketÞy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjÞpe mer enn 500.00 produkter til innkjÞpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å vÊre medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Svindel

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I lÞpet av over 4 måneder har jeg prÞvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet annullert. Jeg ble satt over til et mobilabonnement i Danmark, de svarer heller ikke. Hvor lenge skal dette firmaet få lov til å fortsette med svindelen??

2026幎3月10日

UseriÞst firma

UseriÞst firma. De sender ikke varen. De svarer ikke på henvendelser på e-post. De svarer ikke på telefon. Det er alltid telefonsvarer som spiller musikk og sier at du er nummer 1 i kÞen.
Ikke handle der.

2025幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Eg har bestilt mange varer mange

Eg har bestilt mange varer mange ganger, sist i november 2024, og det har gått heilt fint. Gjorde en bestilling no i november som resulterte i det same som mange andre her. Bestillinga vart an̈nullert, får ikkje svar hverken på mail eller tlf! Eg fikk tilbake betalinga for varene, men ikkje abb.prisen på kr 129. Eg brukte Klarna, så dei tar saken med abb.prisen som eg ikkje har fått tilbake.

2025幎11月9日

Jekla tull heila greio:(

Jekla tull heila greio:(, eg burde jo visst når prisen er lav så bÞr eg sjekke anmeldelser Trustpilot på nettet, men gjorde ikkje da:( tabbe.
E-post deires virker ikkje osv.... Ser ikkje ut som dei har trukket for kjÞpet men har trukket for mnd abbonemang. Styr unna dette mÞlet av et firma.

2025幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte haribo godteri skjedde ingen

Bestilte haribo godteri skjedde ingen ting( gått 10 dager)...Sender du epost til kundeservice får du den i retur med beskjed epostkassen er full ( merkelig)..
Tlf nummer til kundeservice når heller ikke fram +4780062210..Velger og snakke med en på engelsk så blir det lagt på...Virker som pengene ble reservert så er returnert( ut ifra det jeg kan se) Men medlemskap ble trukket så må kontakte min bank..Maks useriÞs dansk side som mange sier styr unna!Når de ikke svarer
på kundeservice sier jo litt hvor useriÞst det er.. Klovneri delux

2025幎10月19日
5぀星のうち1の評䟡

Ikke bestill noe fra denne nettsiden!!

Ikke bestill noe fra denne nettsiden!!! Jeg bestilte noen varer flere uker siden og har ikke fått annet enn en ordre bekreftelse. Summen og den mnd medlemskap summen har blitt trukket fra min konto. De svarer ikke på e-postene mine. Og i kveld har postmaster sendt meg en e-post hvor de anbefaler meg å ta kontakt på annet vis, da de ikke får kontakt med e-post adressen som firmaet selv erklÊrer er deres e-post adresse. SVINDEL!!!!!

2025幎9月27日

Hold dere unna

Hold dere unna. De lurer folk, trekker penger og sender ikke varer. Det er ikke mulig p få kontakt med de.Jeg bestilte varer for å få i Norge og de sendte de varene til Sverige til adresse Hammarfjordklinikken AB
adress 1
GrÀfsnÀsvÀgen 10