äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt er som det skal vÊre, hurtig oprettelse og skift af 1gbit fiberboks til 10g fiberboks (tog ikke mange dage efter oprettelse), og hastigheden er som lovet pÃ¥ min 2500/2500. Eneste minus skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kikkenborg Fiber & IT i Holsted yder en fantastisk service. De er hurtige, effektive venlige, tÃ¥lmodige og de fÞlger op straks og ved hvad de har med at gÞre. Deres priser er fair. Har fÃ¥et installere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skrev og fik svar samme dag og de klarede det hele lige fra ny fiberboks til opsÊtning af ny låne router. Hastigheden brager der ud af så det er bare super. Har kun rosende ord til NemNet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi vil gÞre lynhurtigt fiberinternet nemt, sikkert og helt bekymringsfrit Internettet er en vigtig del af vores hverdag â derfor skal det vÊre nemt og tilgÊngeligt. Hos NemNet brÊnder vi for at levere stabilt og hurtigt internet til bÃ¥de private og erhverv. Vores mission er at gÞre det nemt at vÊre online â uden bÞvl og uden overraskelser. Vi er et dedikeret team, der hver dag arbejder for at sikre dig en lÞsning, du kan regne med. Vi er mere end bare teknikere â vi er mennesker, der elsker netvÊrk og teknologi, men som ogsÃ¥ sÊtter en Êre i at gÞre det nemt og trygt for dig at vÊre online. Gennemsigtighed, pÃ¥lidelighed og hÞj service fÞlger dig hele vejen. Loyalitet skal betale sig Hos NemNet mener vi, at det ikke kun er nye kunder, der skal have de bedste priser. Derfor tilbyder vi som de eneste, en loyalitetsrabat efter bare 6 mÃ¥neders samarbejde â det er vores mÃ¥de at sige tak for tilliden.
SÞndermarken 2 , 6670, Holsted, ãã³ããŒã¯
Super produkt og kundeservice.
Holder hvad de lover, hvilket er en fryd i sig selv.
Svarer meget hurtigt ved kontakt.
Er meget godt tilfreds
Rigtig god service, blev koblet på med det samme og fik routeren dagen efter.

NemNet ApS ããã®åç
Hastigheden brager der ud af så det er bare super.
Har kun rosende ord til NemNet.

NemNet ApS ããã®åç
Hejsa er lige blevet kunde. De er meget hjÊlpsomme og de svare alt efter hvor travlt de har og har ikke andet en godt at sige. Har 2.5gigabit men der er selvfÞlig lidt udfordringer med download speeden ligger under 2gigabit (prÞvet den den side de andbefalet med den placering de sage) men hjalp ikke og vil selvfÞlig kontakt dem efter denne +rep / ting at sige og ikke andet en ros

Nemt og lige til.
Det hele fungerer bare. Fra jeg kontaktede dem til jeg fik udstyret. Alting spiller. Og nettet virkede med det samme. Ingen udfald overhovedet har vi haft.

NemNet ApS ããã®åç
Alt er som det skal vÊre, hurtig oprettelse og skift af 1gbit fiberboks til 10g fiberboks (tog ikke mange dage efter oprettelse), og hastigheden er som lovet på min 2500/2500.
Eneste minus skulle vÊre (sammenlignet med andre) skulle vÊre måske en bedre intro pris for at få folk til at skifte (at den falder efter 6 måneder i pris er ikke nok synes jeg) og hurtigere hastighed dog kun med 2500/2500 garanti f.eks.
Men er glad for min forbindelse efter 1 måned stadigvÊk.

NemNet ApS ããã®åç
det virker som det skal helt problemfrit og levere den hastighed den skal

NemNet ApS ããã®åç
Det har vÊret nemt at skifte til NemNet isÊr da jeg havde fibernet i forvejen

NemNet ApS ããã®åç
Ikke nogen god start som kunde her. 1. uklar kommunikation angående afmelding ved gammel selskab. Faktura på skÊve dage i stedet for til den fÞrst i hver måned.. og ingen normal betalingsform men faktura er som om jeg er en virksomhed.. håber besvÊret er det vÊrd på lang sigt da jeg spare penge :)

NemNet ApS ããã®åç
Hurtig installation og afmelding af tidligere leverandÞr!

Virker upåklageligt.
Hurtig svar på kundeservice.
Kan kun anbefale :)

NemNet ApS ããã®åç
Fra jeg bestilte forbindelse til de kom og installerede fiberboks gik der 14 dage hjÊlp mig med at opsÊtte nyt wifi navn og kode

NemNet ApS ããã®åç
Får som lovet og servicen er der hvor alle andres burde vÊre. De har svaret mig inden for 30 min om det var kl 21 om aften jeg fik svaret eller om morgen. Klar anbefaling!

NemNet ApS ããã®åç
God service og svare hurtig på spÞrgsmål

NemNet ApS ããã®åç
Jeg er super tilfreds med NemNet, hurtig installation, internettet spiller bare, er der problemer er hjÊlpen der hurtigt.

NemNet ApS ããã®åç
Kikkenborg Fiber & IT i Holsted yder en fantastisk service. De er hurtige, effektive venlige, tålmodige og de fÞlger op straks og ved hvad de har med at gÞre. Deres priser er fair. Har fået installeret internetforbindelse hos dem for ca. 1œ måned siden, og jeg er meget tilfreds med alt!