Nemsim レビュー 68

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nemt at komme i kontakt med deres kundeservice, og fik rigtig god hjælp da der var problemer med simkortet. Problemet blev løst hurtigt, venligt og kompetent.

5つ星のうち5の評価

Brugte aaalt for meget data ift. den dataplan jeg købte i første omgang. Derfor måtte jeg bede nemSIM kunderservice hjælpe mig til en større datapakke, så jeg da slap for overforbrugs”bøde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Småt er godt. Danmarks bedste og hurtigste service, fra nok Danmarks mindste Mobilselskab. Er det ikke utroligt. Et andet selskab med nok 100 ansatte og et af de 10 største (Navn undladt) sætte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har været kunder ved Nemsim i nogle år nu, og vi er godt tilfredse. Der er aldrig problemer med forbindelsen og der er hurtigt svar fra kundeservice (som i indenfor 5 minutter). Det er nemt og simp... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Danmarks billigste M2M simkort til udstyr!

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fed service og stabilt produkt

Rigtig fint produkt, kan bruge til vores alarm, tracker til bilen og tracker på dyrt værktøj. Vigtigt at det billigt og nemt. Derudover hjælper de hvis vi ikke kan finde ud af det, og det oplever vi ikke hos andre der udbyder disse datakort.

Fedt at lav pris ikke betyder ingen service.

2024年3月18日
5つ星のうち1の評価

Ingen brugsanvisning.

Ingen brugsanvisning.
Intet installationseksempel.
Man modtager et kort og intet andet.
Ingen hjælp at hente for at få kortet til at fungere.
Kort sagt er man på herrens mark.

Kontakter man dem er undskyldningen for deres uvidenskab at kortet kan bruges til alle former for udstyr.

Kære Simon.

Du burde vide hvad det er I skriver på jeres hjemmeside.

Her står der bl.a
"Data abonnementer til alle slags udstyr & enheder
Kan bruges i alle slags udstyr – alarmer, kamera & vildtkamera, GPS trackere & ure, varmepumper & bilvarmere, IoT enheder & målere, terminaler & kortlæsere, pumper, markvandingsudstyr, rottefælder mm.
Kan bruges af både private og erhverv. Simkort modtages i tre størrelser – nano, mikro og alm.
Uanset hvilket data abonnement du vælger, får du altid EU-roaming og SMS/MMS med i pakken.
Der er intet minimumsforbrug, men kun den faste lave pris.
Kom nemt og hurtigt i gang med gratis oprettelse, ingen binding og hurtig levering.

Sig farvel til dyre taletidskort og data abonnementer - SPAR tusindvis af kroner med nemSIM!"

Syntes ikke rigtig at den formulering lever op til dit svar her på Trustpilot.
---------------

20/03-24. Opfølgning.

I går eftermiddags modtog jeg en mail fra jer hvori I opfordrede mig til at slette mit indlæg her på Trustpilot og I bad samtidig om et hurtig svar.
Jeg svarede at det ville jeg gerne men at det forudsatte at I lavede en STRAKS overførsel på beløbet.
Det har I ikke svaret på så i løbet af dagen har jeg sendt jer mail hvori jeg opfordre jeg til at svare.
Det har I heller ikke gjort. Så jeg forstår ikke hvorfor I ville have mit svar så hurtig.

Kl.16:25 fik jeg mail om at jeg havde lavet aftale med xx.xx om at jeg ville få pengene tilbage men at jeg først skulle slette her på Trustpilot.

Jeg svarede at jeg IKKE har lavet aftale om at jeg først skulle slette for at få mine penge.

Og jeg gentog mit tilbud om at slette så snart jeg havde pengene på min konto samt at det var op til dem om mit indlag her på Trustpilot skulle slettes.

Kl. 16:39 kom så svaret.
Hej Benny,

Vi kan desværre ikke hjælpe dig mere.
Held og lykke.

// Jonas

Med andre ord det gør ondt at skulle betale tilbage.

At smide kunden ud er efter min overbevisning det dummeste man kan gøre for i deres svar til mig skriver de jo at mit Denver vildtkamera er "oldenordisk" og det passer jo ikke med Deres udsagn om at kortet passer til alt.
Men nu har de bekendt kulør ved deres valg.

Kl. 21:57 opdatering.

Kære Simon.

Det undre mig at du flere gange er blevet personlig i denne tvist, noget der ikke høre sig til i en saglig diskussion.

Jeg ønskes dig en rigtig god aften.

2024年3月18日
Nemsim ロゴ

Nemsim からの回答

Kære Benny,

Jeg kan se at du har snakket med vores søde kundeservice over flere omgange, og de har givet dig god service og alle de nødvendige informationer som kræves til dit formål.

Du har modtaget et brev indholdende simkort og en velkomstbesked.

I det brev står der alle de tekniske oplysninger som dit udstyr kan kræve. Jeg er lidt uforstående for hvad du ellers mangler fra os ?

Du har et Denver kamera fra oldtiden som kræver en SMTP server adresse for at sende mails ud - Det har heldigvis intet at gøre med os eller hvilken som helst andre teleudbydere i Danmark.

Du skal enten benytte MMS protokollen eller sørge for en gyldig SMTP server fra din email udbyder.

Du blander desværre forskellige ting sammen, og vi har virkelig forsøgt at hjælpe dig godt på vej, men desværre er det som om du ikke ønsker at høre på os og kun bider dig fast i at du har EDB erfaring fra 1993. :-)

Vi ønsker dig held og lykke og skulle du en anden gang have hjælp, så kontakt os gerne.

Nyt svar 20.03.2024:

Benny du er en meget ubehagelig herre at have gøre med. Du forsøger ihærdigt at nedgøre hele vores kundeservice og forretning på trods af fejlen ligger hos dig fordi du ikke ved hvordan du bruger eller opsætter dit udstyr.

Nu har vi brugt med rigeligt tid på dig, og du bedes derfor stoppe med at chikanere os. Du fortolker alt negativt og går straks til tasterne i forsøg på at udstille dig selv.

God eftermiddag.

Mvh
Simon
Kundeservicechef

Abonnement

Aldrig har det været nemmere at have et abonnement, som det vi har hos nemSIM.
Der har aldrig været udfordringer.

2024年3月4日
5つ星のうち1の評価

Hold jer væk fra det Svindel firma

Jeg har for flere måneder siden opsagt mit sim kort hos Nemsim.dk, men opdager at de bliver ved med at trække penge fra min konto.
Så jeg logger ind på min NemSim konto, for at prøve at opsige min konto en gang til.....men nej... det kunne jeg ikke, da den jo allerede var opsagt!!!!
Men finder så ud af at kontoen er sat til at AUTO FORNY sig selv, hvilket betyder at den 1 i næste måned er er abonnementet fornyet. Og det kan man ikke fjerne/ændre.
Meget smart... for så kommer man jo aldrig ud af aftalen. Efter min mening er det bondefangeri og en virkelig nederdrægtig måde at gøre forretning på.
Nu har jeg spærret mit spærret mit kreditkort, så kan de da ikke trække flere penge - end de allerrede har gjort. Da jeg ikke har brugt simkortet i et halvt år, har jeg jo betalt for absolut ingen ting.
Skam jer Svindel firma

2023年12月5日
Nemsim ロゴ

Nemsim からの回答

Hej Peter,

Jeg har tjekket vores mails igennem grundigt og jeg har tjekket din konto, herunder historikken på din konto samt beskeder/sager fra dig, og jeg kan bekræfte, at dit abonnement helt sikkert ikke er blevet opsagt før d. 05.12.2023.

Jeg opsiger selvfølgelig dit abonnement pr. 05.12.2023. Det er vores helt normale praksis og det gør vi med alle. Vi holder under ingen omstændigheder kunder bundet. Vi har netop ingen binding, så man kommer ud af aftalen så snart man opsiger. Din opsigelse er dog først modtaget d. 05.12.2023 og derfor kunne vi selvfølgelig ikke behandle den før nu.

Mvh.
Jonas
nemSIM

Tænde for varmen i Sverige

Jeg bruge NEM-SIM til at tænde for varmen i mit hus i Sverige. Da jeg for 3 år siden bestilte et simkort var jeg i tvivl om det virkede i Sverige. Jeg ringede derfor og spurgte og fik det svar, at jeg blot skulle sætte det i min telefon og lade det ramme en dansk mast inden jeg satte det i mit apparatur i Sverige.
Det har fungeret helt uden problemer siden.
Jeg er meget tilfreds.

2023年10月27日