レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte 7 retter den fÞrste var god nok. Nummer 2 var nudlerne ikke kogte sÃ¥ den var skuffende... Ville giv dem en chance mere men nu leverer de pludselig ikke til mit postnummer selvom de skriver de le... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har nu to gange bestilt og fÃ¥et leveret fÊrdigretter fra NemThai - og er ikke blevet skuffet. Leveringen kommer som aftalt, til tiden. Den unge chauffÞr er flink og servicemindet - han bar rett... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt mange gange og er meget godt tilfreds, det smager rigtig godt og blir leveret til tiden af en sÞd chauffÞr, nogen portioner er mÃ¥ske lidt for smÃ¥ til mig specielt deres forÃ¥rsruller de ku... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

70件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Ikke kogte nudler..

KÞbte 7 retter den fÞrste var god nok. Nummer 2 var nudlerne ikke kogte så den var skuffende... Ville giv dem en chance mere men nu leverer de pludselig ikke til mit postnummer selvom de skriver de leverer til hele Trekantområdet som jeg er del af......

2026幎3月28日
Nemthai ロゎ

Nemthai からの回答

Hej Andreas.
Under en opdatering og udvidelse af vores leverings område i Jylland er der sket en fejl og nogle eksisteredne postnumre var blevet slået fra.
De er nu blevet slået til igen, så du kan fint bestille til på LÞrdag.
Vi takker og bukker mange gange for at vÊre så venlig at gÞre os opmÊrsom på problmet.
Teamet bag NemThai.dk

Skuffende "oksekÞd"

Vi havde bestilt 2 x oksekÞd med rÞd karrysause og 2 x kylling med grÞn karrysause samt 5 ruller. OksekÞdet var helt uspiseligt - sejt og gummiagtigt - det rÞg ud og så var der ikke meget mad tilbage. Jeg kunne heller ikke lide den for sÞde smag. Kyllingen var lidt bedre - nok til mig, men for lidt til min mand. Rullerne var lidt for fluffy, der var stort set ingenting i. Det blev så fÞrste, eneste og sidste bestilling herfra.

2026幎2月26日

LÊkker, velsmagende mad

LÊkker, velsmagende mad. FÞrste gang vi bestilte var en af retterne ikke med, men den venlige chauffÞr kompenserede med at par andre retter. Fin oplysning vedr leveringstidspunkt. Helt sikkert ikke sidste gang vi kÞber der

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt mange gange og er meget

Jeg har kÞbt mange gange og er meget godt tilfreds, det smager rigtig godt og blir leveret til tiden af en sÞd chauffÞr, nogen portioner er måske lidt for små til mig specielt deres forårsruller de kunne godt vÊre meget stÞrre. Og jeg kunne osse godt tÊnke mig lidt flere retter med karry og ris, men ellers er jeg godt tilfreds.

2026幎1月26日

Jeg er lidt skuffet.

Det er fÞrste gang, jeg har bestilt forskellige retter.
Jeg fik leveret i lÞrdags (17.1,)og spiste den fÞrste sÞndag aften. Indtil da lå pakken i kÞleskabet.
Jeg spiste halvdelen, jeg er småtspisende, men o skyld, m natten fik jeg det meget dårligt med flere ophold på toilettet og mange mavekramper.
Det er selvfÞlgelig ikke givet, at det er madens skyld, men jeg har ikke andre forslag.
Jeg fÞlte mig nÞdsaget til at smide resten ud. Nu tÞr jeg nÊsten ikke tage hul på en af de andre bakker.
Kyllingerullerne smager ikke af meget, og der er ikke meget kyllingekÞd i.
Det eneste gode er den hurtige levering.

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Fine priser og blandet fornÞjelse

Nemt at bestille og meget rimelige priser, med gode ting og nogle svipsere.
GrÞn chili sovs er en fantastisk lÊkker sovs, helt klart pengene vÊrd.
Panang og forårsrullerne var også meget velsmagende og lÊkkert.
Pad thai var kedelig og de stegte nudler var decideret dårlige, de smagte mÊrkeligt sÞdt af lakrids, de rÞg ud.

2025幎12月10日

Fantastisk thai mad!

Virkelig god mad. Store portioner ( har prÞvet alle undtaget den med svinekÞd) blir mÊt hver gang! Og virkelig fint med en serviceminded chauffÞr der kommer smilende og med godt humÞr. Et smil smitter. Tak for mad. Bestiller bestemt en anden gang 😊

2025幎9月21日

SkÞn mad

SkÞn mad. Tydeligt at retterne er tilpasset i forhold til koge/stege-tider og smag, således at alt går op i en hÞjere enhed efter opvarmningen hjemme. Massaman Curry er min favorit. Kundeservice i top.

2025幎8月30日

NÊsten alting er godt

NÊsten alting er godt, men efter 50 spiste retter, så syntes jeg at retterne nÊsten er halveret i mÊngde af ris der kommer med. og priserne er steget siden starten.

2025幎8月30日
Nemthai ロゎ

Nemthai からの回答

Hej Jens.

Priserne er steget siden vi startede.
Det skyldes to ting.
1) Når det bliver dyere for den alm. dansker at gå ud og handle, så bliver det ikke billigere for os. og når vores råvare priser stiger, så stiger vores vare også.
2) Vi startede med intropriser, som vi selvfÞlelig ikke kan holde i det lange lÞb.
Dog skal det siges at vi stadig ligger ca 30% under vores kollegaer.
Med hensyn til vÊgt så har vi ikke Êndret på vÊgten siden vi startede.
Ris retter indeholder 200g ris og mellem 350-450g mad. nuddelretter og andre retter der kommer i et rums bÞtter ligger typisk på 450g. Det er der ikke Êndret på og det bliver der heller ikke.
Igen skal det siges at indholdet i vores retter er ca. 20-30% stÞrrere en vores kollegaer, samtidig med at vi holder prisen 20-30% lavere.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。