Hold jer langt vÊk fra dette firma. De er totalt useriÞse. Jeg har kÞbt et enkelt produkt, som er fuldstÊndig virkningslÞs. De lover 100% tilfredshedsgaranti, men for at fÃ¥ pengene tilbage, skal man f... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 x CalmEar 13/1-25 og betalte 45,00 kr for hurtig leveringð€men der stod der godt kunne gÃ¥ 14 dage, fik dem sÃ¥ ogsÃ¥ fÞrst her den 4/2-25, men de kom...ð sÃ¥ hav lidt tÃ¥lmodighed fÞr man hÊng... ãã£ãšèŠã
Hold jer langt vÊk fra dette koncept. Pengene trÊkkes hurtigt pÃ¥ kontoen,og sÃ¥ sker der ingenting. NÃ¥r man henvender sig, fÃ¥r man et medfÞlende autosvar med forstÃ¥else for utÃ¥lmodigheden. Men fakta er... ãã£ãšèŠã
Min kone har bestilt noget pÃ¥ Nervena. SÃ¥ kigger jeg pÃ¥ om jeg kan finde et cvr nummer eller telefonnummer. Men nej. SÃ¥ ser jeg pÃ¥ alle de rare oplysninger pÃ¥ trustpilot. Det ser ikke godt ud. Re... ãã£ãšèŠã
Ingen effekt overhovedet
Hold jer langt vÊk fra dette firma
Hold jer langt vÊk fra dette firma. De er totalt useriÞse. Jeg har kÞbt et enkelt produkt, som er fuldstÊndig virkningslÞs. De lover 100% tilfredshedsgaranti, men for at få pengene tilbage, skal man for egen regning returnere varerne til Kina, hvilket koster nÊsten lige så meget, som man har betalt for varen.
Fup firma bestil ikke noget fra dem deâŠ
Fup firma bestil ikke noget fra dem de lover guld og grÞnne skove i deres annoncer men du ser aldrig dine varer men pengene kan de godt finde ud af af trÊkke.
jeg har ikke fÃ¥et min pakke men harâŠ
jeg har ikke fået min pakke men har bestil t spray til å stoppe rygning men har sÞgt hos jer om det er noen som har fået det og siger om det virker mvh sidsel
Hold jer langt vÊk fra dette koncept
Hold jer langt vÊk fra dette koncept. Pengene trÊkkes hurtigt på kontoen,og så sker der ingenting. Når man henvender sig, får man et medfÞlende autosvar med forståelse for utålmodigheden. Men fakta er, at mine penge har vÊret trukket til deres konto i 22 bankdage og jeg har ingen pakke modtaget!!!
Plat og svindel
Det rene plat og svindel
Det rene plat og svindel. Min bestilling til 544 kr kom aldrig. rykkede for den et par gange, og fik en sang fra de varme lande hver gang.
Jeg fik omsider de bestilte varer efter 5 uger og en del skriverifrem og tilbage
Fup eller fakta
Min kone har bestilt noget på Nervena.
Så kigger jeg på om jeg kan finde et cvr nummer eller telefonnummer. Men nej. Så ser jeg på alle de rare oplysninger på trustpilot. Det ser ikke godt ud.
Resultatet bliver at kortet bliver spÊrret midlertidigt, da der ikke er trukket nogel penge endnu. Tak til alle anmeldelser.
Råd: KÞb aldrig noget hvis i ikke kan identificere et cvr nummer eller telefonnummer m.m.
BÞrge Gundersen
Fup og svindel
Fupfirma
Fupfirma, som lover hurtig levering og efter rykker fås et henholdende svar og efter en måned er der ingen varer kommet - I bÞr alle anmelde firmaet til til politiet. Gad vide om det er en del af det netvÊrk med en ejer der sidder i DUBAI og trÊkker i trådene med en rÊkke svindelfirmaer - omtalt på TV.
hvorfor er der ingen der politianmelderâŠ
hvorfor er der ingen der politianmelder firmaet for fup og svindel det er grov at man skal snydes af annoncer på facebook allerede der burde firmaet vÊre stoppet på facebook florerer der mange svindel firmaer
Svindelfirma
Svindelfirma. Deres produkter er fup og fidus. Hold jer lang vÊk fra dem. De udnytter folk. Deres produkt DriveX virker ikke overhovedet. Spild af penge. Pas på dem
Helt uacceptabel at handle med-âŠ
Helt uacceptabel at handle med- overholder ikke leveringstider.
svarer på mail men det er bare gentagne AI generede svar der lover og loiver men ikke overholder det de lover
fup og fidus
SVINDELFIRMA - Nervena
Svindelfirma, lÊs alle leveringsbetingelser og returbetingelser, så handler du ikke der.
Havde bestil et glucosemåler til fingeren uden brug af nåle. Efter 2 1/2 uge kom der en oximeter måler, total ubrugelig og ikke det jeg havde bestilt.
Det kostede mig et nyt betalingskort for at sikre de ikke kunne hÊve mere, som deres beskrivelser kunne antyde. PAS PÃ
! Kinafirma med en lagerprofil i Odense som ikke har lager alligevel.
SNYD og BEDRAG.
Der er absolut ikke noget positivt at sige om dette platfortagende
Blev lovet guld og grÞnne skove, og potens som en 25 årige. Ingen virkning overhovedet.
Driwex er rent svindel, vil ikke anbefale nogen at handle med dem. Minus minus minus stjerne.
Desuden har jeg fået mail om nÊste sending er på vej. De kan rende mig der hvor solen aldrig skinner
Fup og svindel
FuldstÊndig uacceptabelt leveringstid - hvis det altså overhovedet kommer frem. Har ventet nu i 3 uger og der er stadig ikke kommet nogen varer. Fraråder alle at handler der. De svarer heller ikke hvis man henvender sig. Hvordan kan de tillade sig at kalde firmaet for Odense - varerne kommer jo fra Kina.
KÞb ikke af dette firma
Bestilte en vare og de trak belÞbet med det samme. Varen er aldrig kommet frem og firmaet er fuldstÊndig lige glade. Men de har stjålet mine penge
Fupfirma
Ikke engang 1 stjerne vÊrd. KÞbte vare og fik noget andet. Ej mulighed for at ombytte. Mod deres politik, skriver de!!!
Kunne returnere til Kina for egen regning.
GÞr ikke som mig. LÊs fÞrst Trustpilot.
Fupfirma ud over alle grÊnser
Jeg har oplevet det samme fupnummer med blodsukkermåler. I dag har jeg så fået en reklame mail, hvori de sÊlger SafeCard. De tager kr. 199,00 for 1 pakke med 5 kort, og så lÊgger de ellers kr. 100 oveni for kÞb af flere. Jeg vil gerne fortÊlle alle, at jeg har kÞbt nÞjagtig den samme pakke fra Temu, men til den nette sum af kr. 9,82 pr pakke, og det er uden betaling af fragt. Hold jeg langt vÊk