レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UseriÞst firma! Hvilket ogsÃ¥ tilkendegives i andre anmeldelser her pÃ¥ siden og pÃ¥ en Facebook skimmelsvampe gruppe og skrÊmmende historik med konkurser. Jeg har anmodet om en skimmel afrensning og de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin oplevelse med ness. Fredag morgen kl 07.00 stod der to friske gutter klar pÃ¥ en skimmelsvamps sanering. De blev fÊrdig relativt hurtigt og efterlod uden det store oprydningsarbejde pÃ¥ trods... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ness har hjulpet mig med et skimmelsvamps angreb jeg havde. De Kom til tiden udfÞrte arbejdet med grundighed og jeg er super tilfreds! Der var rengjort efter arbejdet. De foretog ogsÃ¥ kvalitetstest og... もっず芋る

䌁業が回答したした

UseriÞst nyt firma, kan IKKE anbefales..!.! Update: ejer/direktÞren *Navn fjernet* har anmeldt at han ikke kender mig selvom han ogsÃ¥ har bekrÊftet det i svaret pÃ¥ min anme... もっず芋る

䌁業情報

1. 公認枬量士
  2. 土朚事務所
  3. 建蚭䌚瀟
  4. 埮生物孊者

圓該䌁業による蚘述

Skimmelsvamps undersÞgelse og sanering af skimmelsvamp

3.3

3.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

NESS har snydt mig på det groveste

Opdatering efter endt sag:
Hold jer langt vÊk fra dette firma. Jeg mistÊnker, at alle de positive anmeldelser her pÃ¥ siden er falske. Fx er anmeldelsen fra 14. juni 2021 skrevet af en med samme navn som den sÃ¥kaldte “tekniker” fra Ness.
Jeg kÞrte en sag mod dem, som desvÊrre ikke kunne vurderes, da jeg havde fået udbedret det arbejde, som Ness ikke udfÞrte.
Ness truede flere gange med Inkasso, men fÞrte aldrig truslen ud i livet.
Min endelige vurdering er, at Ness aldrig udfÞrte noget reelt arbejde i min lejlighed. De sendte mig et foto af, at de stod med en kantsliber, men mine naboer, som var hjemme, hÞrte ikke noget stÞj - og det gÞr man altså i et betonbyggeri, hvis der bliver slebet på vÊggen.
Desuden accepterede Ness, at jeg betalte 14% af regningen. Det ville man ikke gÞre, hvis man reelt havde udfÞrt et stykke arbejde, man kan stå inde for.
Firmaets ejer har en utrolig suspekt historik med tidligere selskaber, og selvom han var med, da de skulle “udfÞre” arbejdet, tilkendegav han ikke, hvem han var. Han forsÞger vist at holde sit navn sÃ¥ anonymt som muligt - mÃ¥ske sÃ¥ han kan fortsÊtte sin mÃ¥de at drive forretning pÃ¥.
Jeg mistÊnker ogsÃ¥ Ness for at opfinde medarbejdere, som ikke eksisterer. “Emil, ingeniÞr og projektleder” har vi ikke kunnet fÃ¥ lov at mÞde.
_________________
Oprindelig anmeldelse:
NESS er det vÊrste firma, vi nogensinde har ansat til at udfÞre en opgave.
Vi er blevet opkrÊvet et uhyre hÞjt belÞb for det udfÞrte arbejde, og NESS har ikke formået at fjerne skimmelsvampen fra vores vÊg.
NESS har forsÞgt at udfÞre skimmelsanering af under 5 m2 vÊg, hvor vi blev bedt om selv at fjerne tapet med skimmel i, hvilket ikke er normalt at bede forbrugeren om. For det arbejde blev vi opkrÊvet en pris, som er 5-6 gange hÞjere end hvad andre firmaer med årelang erfaring takserer arbejdet til. Og dette er for et stykke arbejde, som kan udfÞres meget hurtigt.
De lokkede os til at acceptere et tilbud på arbejdet uden at afsÞge andre muligheder på markedet med argumentet, at de lige kunne nå det fÞr ferie. Det viste sig så, at kun én af de to personer, som troppede op, skulle på ferie. Og det udfÞrte arbejde kunne godt foretages af én person. DesvÊrre var vi naive og ubetÊnksomme, da vi stod i en presset situation.
Vi fattede heldigvis mistanke ved virksomheden, da vi lÊste andre kritiske anmeldelser på Trustpilot, og da vi slog virksomheden og dens ejer, der har mange konkurser bag sig, op i cvr registret. Derfor fik vi et andet firma til at teste, om skimmelsvampen var fjernet. Det var den ikke - der var stadig det hÞjeste niveau af skimmelsvamp, som testen kunne påvise.
Så nu står vi tilbage med en faktura på et astronomisk belÞb, skimmelsvamp og en sag, der kÞrer i retssystemet på grund af denne virksomheds måde at drive forretning på.

2022幎7月3日

Hej Mathias

Prisen er ikke som du siger 5-6 gange hÞjere end hvad andre firmaer tilbyder. Du har sendt os nogle tilbud fra andre firmaer som overhovedet ikke svarer til det udfÞrte arbejde.

Vi har saneret 3 forskellige rum og ikke kun 5 kvadratemter som du forkert påstår.

Herudover er du omfattet af vores skimmelgaranti, som betyder at vi sanere rummene igen til der ikke kan påvises skimmel. Vi har tilbudt at komme ud og udtage en test så vi kan bekrÊfte hvad du har påstået, det har du ikke haft lyst til. Vi ville altså gerne indfri vores garanti, men det har du ikke haft lyst til. Det kan vi selvfÞlgelig ikke gÞre noget ved. Vi har derudover ikke lokket dig til at acceptere tilbuddet. Det var dig som havde andre håndvÊrkere der skulle komme forbi ifbm. renovering, hvorfor at vi skulle rykke hurtigst muligt i henhold til din pressede kalender.

Herudover har ejeren af NESS ApS ikke haft nogle konkurser med aktivitet i firmaet. Altså har firmaerne aldrig skyldt penge til nogle som helst eller haft noget aktivitet overhovedet.

Emil
IngeniÞr & Projektleder

Fantastisk service fra NESS i

Fantastisk service fra NESS i forbindelse med undersÞgelser

2022幎1月12日

Hej Meltem.

Dejligt at hÞre du havde en god oplevelse med os.

Vi forsÞger altid at gÞre vores bedste, så det dejligt at du vÊrdsÊtter det.

God dag!

NESS

Hej NESS tusind tak for jeres gode

Hej NESS tusind tak for jeres gode service. Jeg fik undersÞgt min lejlighed og alt gik rigtig fint. Jeg fik også en god rapport efterfÞlgende

2022幎1月12日

Hej Isabella.

Dejligt at hÞre du havde en god oplevelse med os.

Vi forsÞger altid at gÞre vores bedste, så det dejligt at du vÊrdsÊtter det.

God dag!

NESS

Jeg nåede ikke så langt med NESS

Jeg nåede ikke så langt med NESS. Men jeg fik hjÊlp til at komme videre, da NESS vendte tilbage fra min web forespÞrgsel. De kunne ikke hjÊlpe da vi havde brug for deres hjÊlp på Bornholm.
Men pga. at de vendte tilbage er 4 stjerner fortjent.

2021幎11月18日

Hej Rene

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

NESS

Jeg talte med dem i telefonen

Jeg talte med dem i telefonen, hvor de ydede en god service. EfterfÞlgende bestilte jeg nogle prÞver så jeg kunne overflade-swipe.
Hurtig levering. Ikke en finger at sÊtte på dem.

2021幎10月14日

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

UseriÞst nyt firma

UseriÞst nyt firma, kan IKKE anbefales..!.!
Update: ejer/direktÞren *Navn fjernet* har anmeldt at han ikke kender mig selvom han også har bekrÊftet det i svaret på min anmeldelse.
Ejer/direktÞren *Navn fjernet* har også fremsendt sit uddannelsesbevis fra Protox.dk som er baggrunden for han arbejde.

Jeg har talt med en fra Protox.dk som kunne bekrÊfte at Ejer/direktÞren *Navn fjernet* havde deltaget i et kursus på 3 timer

Gammel besked
UseriÞst nyt firma, kan IKKE anbefales..!.!
Jeg har forsÞgt at booke Ness ApS til en undersÞgelse, de kunne komme to mand på påske lÞrdag (der burde jeg nok opdage det var et useriÞst firma). De Þnskede desuden forudbetaling for arbejdet.

Men de endte selvfÞlgelig også med at brÊnde mig af, så jeg kÞrte forgÊves fra KÞbenhavn til mit sommerhus på Fyn..
Heldigvis kunne banken trÊkke betalingen tilbage, fordi den var lavet på en helligdag.

Nu har jeg bestilt teknologisk institut til at udfÞre arbejdet, de var ovenikÞbet over 5000 kr. billigere end Ness.

Jeg har kigget på ejeren af denne nystartede
virksomhed, som er oprettet 26.03.2021 (som skriver de har +1000 gode anmeldelser)

Jeg kan se at ejer/direktÞr *navn er fjernet* har 6 konkurser bag sig siden 2017.

Han har forsÞgt sig som:
Arbejdsformidling, (cvr. 38582003)
Haft et Smykkefirma, (cvr. 39487489)
Haft en bilforhandler, (cvr. 38814672)
Haft en genbrugsbutik (cvr. 39021773)
Og haft to holdingselskaber (cvr. 39487276 og 38814567)
FÊlles for alle virksomheder er at de er gået konkurs. (en af den er stadig under konkurs)

At han nu har fået en ide om at forsÞge sig som rådgiver på lige fod med store ingeniÞrselskaber, vil jeg på det kraftigste råde folk til IKKE at stÞtte, for som jeg ser det er han er en gedigen konkursrytter, uden nogen viden eller uddannelse der sandsynliggÞre at han kan udfÞre sit nye erhverv.

2021幎9月28日

fin service

fin og prÊcis service

2021幎9月20日

Hej Espen

Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse.

Fantastisk oplevelse med NESS

Fantastisk oplevelse med NESS. De undersÞgte min kÊlder for skimmelsvamp og sendte en god rapport samt hjalp os videre i forlÞbet

2021幎8月19日

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse. Vi vÊrdsÊtter, at du har brugt tid på at anbefale os :)

God dag

Fantastisk oplevelse med NESS

Fantastisk oplevelse med NESS. De fjernede skimmelsvamp fra min kÊlder og det foregik helt smertefrit. Kan anbefales

2021幎8月9日

Hej Marie

Dejligt at du blev glad for vores service og tusind tak for anmeldelsen.

Kan kraftigt anbefale NESS

Kan kraftigt anbefale NESS. Jeg bestilte en undersÞgelse i HillerÞd. De fik konstateret skimmelsvamp og fik lavet en rigtig god handlingsplan til mig! Jeg er super tilfreds med dem

2021幎7月20日

Hej Oliver

Vi er rigtig taknemmelige for din anmeldelse og feedback til os.

Jeg har givet din feedback videre til fugtteknikeren, der har siddet med din sag.

Kanon god oplevelse med Ness

Kanon god oplevelse med Ness! Super flinke i telefonen og god rådgivning

2021幎7月5日

Hej Mette

Vi er rigtig taknemmelig for din anmeldelse og jeg har viderfÞrt dine rosende ord til telefonpasserne.

De er glade for din positive feedback.

NESS

Jeg bestilte NESS til en skimmelsvamps

Jeg bestilte NESS til en skimmelsvamps fjernelse i mit sommerhus, da vi tidligere har fået foretaget en undersÞgelse. Det gik helt smertefrit og uden problemer. Kan anbefales

2021幎7月4日

Hej Cecilie

Vi er rigtig glade for din anmeldelse og er glad for at kunne hjÊlpe dig med dit skimmelsvamps angreb.

NESS

Super fin oplevelse med ness

Super fin oplevelse med ness. Fredag morgen kl 07.00 stod der to friske gutter klar på en skimmelsvamps sanering. De blev fÊrdig relativt hurtigt og efterlod uden det store oprydningsarbejde på trods af nedrivning. I har mine varmeste anbefalinger

2021幎7月3日

Hej Signe

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Vi efterstrÊber altid at vÊre punktlig og komme til tiden.

God oplevelse med NESS

God oplevelse med NESS. De kom til tiden og udfÞrte arbejdet meget fint. God service

2021幎7月3日

Hej Sebastian

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvis vi kan gÞre noget bedre til nÊste gang er vi meget åben for kritik :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。