Jag hade en mycket positiv erfarenhet under min praktik hÀr. Personalen var kunnig, vÀnlig och alltid villig att dela med sig av sin erfarenhet. Det var en utmÀrkt möjlighet att utveckla mina teknis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Working in IT services in Sweden was a great experience. The workplace was modern and well-organized, and my boss was incredibly supportive, providing clear guidance and a great atmosphere. I learned... ãã£ãšèŠã
Mycket bra erfarenhet av detta företag. BestÀllde kablar till en begagnad PSU tvÃ¥ gÃ¥nger, första levererades mycket snabbt, andra kom bort under leverans men Net2world skickade ut en ny sÃ¥ fort jag up... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde en reperation pÃ¥ min ps5 kontroll. Ville ha TMR men dom satte istÀllet dit Hall effect. Det har tagit 4 veckor att fÃ¥ den lagad men vet inte ens om jag kommer fÃ¥ tillbaka den. Dom s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããœã³ã³ ã·ã§ãã
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ããœã³ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªåº
- ããœã³ã³ä¿®çãµãŒãã¹
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NET2WORLD har funnits sedan 1999 med specialitet inom datorer och datorutrustning. Med lång erfarenhet inom detta område kan vi idag erbjuda alla slags servicetjÀnster inom datorer, nÀtverk, mobiltelefoner, spelkonsoler, reservdelar och kringutrustning. Med eget lager kan vi dessutom erbjuda stort sortiment av produkter som finns tillgÀngliga vid behov. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan bistå med all hjÀlp inom detta område. Idag representeras NET2WORLD av en fysisk butik och reparationsverkstad i Malmö samt en Webbshop. Inriktning: Vår specialitet ligger inom persondatorer, mobiltelefoner, spelkonsoler och förenlig service. Flexibilitet och personlig service kombinerade med konkurrenskraftiga priser på produkter och tjÀnster har hela tiden varit målet. NET2WORLDs tjÀnster inriktar sig till både privatpersoner och företag. Detta erbjuder vi: Allt inom datorer och IT-produkter. Med egen serviceverkstad, eget lager och egna servicetekniker kan vi erbjuda allt på ett och samma stÀlle. Vi erbjuder komplett sortiment av datorprodukter, skrivare och tillbehör. Fullt sortiment av mjukvaror, komponenter, reservdelar och tillbehör för sjÀlvbyggaren. Vi utför reparationer, hjÀlper till med uppgraderingar och installationer på de flesta varumÀrken. Allt till ett av marknadens bÀsta priser. Vi erbjuder olika förslag på datorkonfigurationer för att underlÀtta ditt datorval. Vi utför Àven reparationer av mobiltelefoner, smartphones, surfplattor, spelkonsoler och handkontroller.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lång vÀntetid med dålig uppdatering.
Lång vÀntetid och dålig återkoppling. En produkt jag bestÀllt och betalat för visade sig inte stÀmma överens med vad de hade på lagret. Gjorde bestÀllningen 4/3 och blev uppringd veckan dÀrefter att varan inte fanns och de erbjöd sig något liknande. Det skulle ta ca 1 vecka för produkten att komma in i lagret, valde att vÀnta. De skulle Àven återkomma med info och uppdatering kring min order. Vilket lÀt bra, vÀldigt hjÀlpsam personal och lÀtt att komma i kontakt med.
Idag 22/3⊠inte ett ljud från dem, ringde upp de i går och det visade sig att de inte kommer få in produkten. Fick dÀremot återbetalning några dagar efter.
Nöjd
BestÀllde i webbutiken. Fick varan med PostNord efter ett par dagar. Allt i sin ordning, har inget att klaga på.
Snabb leverans till bra pris
Otroligt serviceminded och mÃ¥na om sinaâŠ
Otroligt serviceminded och måna om sina kunder. Rekommenderar starkt dessa. Har både lÀmnat in prylar för service och också köpt produkter hÀrifrån.
Snabb leverans och bra service.
Fick vad jag bestÀllde och det tog inteâŠ
Fick vad jag bestÀllde och det tog inte långt tid.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã