レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Netcom gaf zelf aan dat we konden besparen door onze contracten te herzien. Het werk hiervoor werd ons door Netcom uit de handen genomen, zodat wij enkel ons akkoord moest geven en de nieuwe sim kaa... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Al jaren werken we met Steven samen, hij is een ondernemer die perfect weet hoe hij met klanten moet handelen. Meedenken maar vooral zijn degelijke en snelle feedback helpen ons. We hopen nog lang op... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik ben nog steeds heel tevreden van de dienstverlening. Steeds bereikbaar en 100% betrouwbaar. Gaan pro-actief op zoek naar de beste telecom-oplossingen op vlak van prijs/kwaliteit. Daarom werken we a... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De perfecte oplossing voor je bedrijf. Ze denken zakelijk mee en zoeken samen met jou de beste oplossing op maat. De service achteraf en opvolging verlopen zeer vlotjes. Deze mensen weten met wat... もっと見る

企業情報

1. ビジネスとITのコンサルタント代理店
  2. 通信機器提供業者

当該企業による記述

NetcomMobile is een zakelijke telecomprovider die zich richt op flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden mobiele abonnementen via meerdere netwerken voor optimale dekking, data- en eSIM-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, en vaste internetverbindingen zonder onnodige bundels of verborgen kosten. Met één aanspreekpunt en transparante service zorgen we ervoor dat bedrijven altijd verbonden blijven en hun telecomkosten onder controle hebben.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Bedankt Cihan voor de vriendelijke en

Bedankt Cihan voor de vriendelijke en
vlotte klantenservice! Zeer tevreden!
Het bedrijf mag blij zijn met iemand als jou in het team! Geweldige service.
Groetjes, Leen

2021年7月23日

Netcom Solutions からの回答

Dag Leen, bedankt voor deze review, dit zijn leuke afsluiters op een vrijdag avond. Jullie ook bedankt voor het vertrouwen en welkom bij Netcom Solutions ;)

Top opvolging/communicatie

Bij het porteren van mijn mobiel nummer waren er wat problemen. Netcom heeft dit perfect opgevolgd, ook al lag het probleem niet meteen bij hen. Top service!

2021年6月10日

Netcom Solutions からの回答

Dag Jerre, bedankt om de tijd te nemen om deze review te plaatsen .

5つ星のうち5の評価

We are very satisfied by the good…

We are very satisfied by the good follow up of
our contract by Mr. Cihan Kranda. He is also always available which is ver nice.

2021年6月8日

Netcom Solutions からの回答

Hi Anita, Thanks a million for this review, it is much appreciated. We are also very happy with you as our contact at Wahl Diamonds ;), regards Cihan

Topservice

Topservice - al jaren bezorgen zij ons super kwaliteit in een mum van tijd - alles netjes geregeld - ook voor after service een topper

2021年5月11日

Netcom Solutions からの回答

Bedankt Karine, voor de mooie woorden! We doen elke dag ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten de diensten kunnen gebruiken zonder zorgen, wetende dat wij er goed voor zorgen ;)

5つ星のうち5の評価

Wij werken al jaren samen met Steven…

Wij werken al jaren samen met Steven van netcom-oplossingen. ik moet zeggen dat hij een geweldige geweldige service geeft !!!!

2021年1月14日

Netcom Solutions からの回答

Dag Donald, bedankt voor de review en het jarenlange vertrouwen in Netcom Solutions ;).

awesome service steve!!!

we have worked with Steve from netcom solutions for many years now. i have to say he gives a great great service!!!!
im not usually one to write reviews, however i feel that after all he has done to help us, that a wonderful review is due!!

2021年1月6日

Hi Tots,

Bedankt voor de schitterende review, dit apprecieren we zeker en vast!

Team Netcom Solutions

5つ星のうち5の評価

Bedankt voor de goede service !

Steven van Netcom Solutions heeft mij bij elke vraag of probleem met zowel gas, elec als telecomoperatoren steeds snel geholpen. Blij een contactpersoon te hebben waar je kan op rekenen :-)

2020年12月29日

Netcom Solutions からの回答

Bedankt voor de positieve review Guy!

We zijn ook zeer blij te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden,

Team Netcom

Trustpilot エクスペリエンス