Varene blei sendt som ein pakke, men leverandør sendte mail og forklarte dette på forhånd. Opplever dette som ei seriøs side, dei har gode prisar og leverer det som blir bestilt. Trygg side å handle f... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte 2 bikinitopper, etter bestillingen var gjennomført oppdaget jeg at de blir sendt fra Danmark og fikk litt panikk. Sendte mail til kundeservice med min bekymring ift leveringstid. Samme dag bl... もっと見る
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg kjøpte. Alt var veldig god og fin innpakket. Desverre har pakken blitt levert med UPS som ikke var bra. Jeg skulle signere leveringen men pakken har bare blitt kas... もっと見る
Ble litt skuffet ja, små i str. så den passet dessverre ikke meg. 149.00 i returfrakt er også for dyrt synes jeg. Rent tap for min del. Norunn
企業情報
当該企業による記述
Siden 2006 har Netlingeri.no tilbudt undertøy online for jenter i alle størrelser. Våre medarbeidere er eksperter innen lingeri og står alltid klare til å svare på spørsmål du måtte ha. Vår misjon er å gi deg friheten til å handle nytt undertøy når det passer deg best. Vi er sikre på at du alltid vil finne akkurat det undertøyssettet du leter etter. Hos Netlingeri.no finner du alltid gode tilbud, inkludert spesialpriser på store kampanjedager som Black Friday. Vi tilbyr et bredt utvalg av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy – så sjansen er stor for at du finner noe som passer perfekt for deg. Vi fører kun kvalitetsmerker i vårt sortiment, inkludert Marie Jo, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Hunkemöller og Triumph – for å nevne noen. I tillegg har vi en BH-guide som hjelper deg med å finne riktig størrelse.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fikk ikke varen som er betalt
Fikk ikke varen som er betalt. Sendte mange e- mail som jeg får ikke noe svar på. Elendig kundeservice. Vil gjerne ha varene mine eller penger tilbake.

Netlingeri.no からの回答
Høy faktura med fortollings kostnader i etterkant.
Rask levering med UPS, men jeg trodde at jeg hadde med en norsk butikk å gjøre, siden den hadde .no adresse og det er det ikke, den er dansk. Jeg fikk en uventet faktura for flere hundre kroner fra UPS i etterkant for fortolling.
Da blir det dyre saker.

Veldig fornøyd med varene
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg har fått fra Netlingerie. Leveringen er rask!
Kjempe fornøyd) takk
Irriterende at forsendelsen manglet opplysning om avsender
Da jeg fikk meldinger om at pakke var på vei kunne jeg ikke forstå hvilken vare det var. Det sto ingenting om avsender og jeg lurte på om meldingene bare var spam. Jeg hadde da ikke bestilt noe fra utlandet ...?!
Men da jeg fikk pakken levert på dørmatten hjemme, var det noe jeg hadde bestillt fra netlingeri.no. Informasjon om avsender for pakken hadde gjort seg. Og varen var helt fin, pris også. Det fulgte også med det nødvendige for eventuelt å angre/returnere varen.

Jeg mottok aldri varene
Jeg mottok aldri ordren. På trackingen har det stått "on the way, cleared customs" i tre uker.
Dere er perfekt!!!
Jeg fikk dessverre feil str på varen
Jeg fikk dessverre feil str på varen. I vedlegget stod det at hvis jeg skulle returnere varen, kunne jeg bruke vedlagte retulapp og levere den til de som hadde levert varen. Men jeg var bortreist da varen kom, og vet ikke hvem som leverte. Jeg sendte e-post til firma som varen kom fra og spurte, men fikk aldri svar. Så måtte jeg levere i egen emballasje på posten, og det kostet 131kr. Så 90 kr i frakt for å få varen, og 131kr for å returnere den altså 221kr for ingen ting, bare bryderi, det synes jeg er lite tilfredsstillende. Konklusjonen blir: kjøp aldri noe gjennom Netlingeri

Netlingeri.no からの回答
Viktig at man bestiller kjente merker…
Viktig at man bestiller kjente merker og kjente størrelser
Aldri fått varen.
Aldri fått varen. Bestilte den 3.juni, etter en rekke purringer den 20.juni fikk jeg bekreftelse på at varen ble sendt den 21.juni. Sist oppdatert er at den er på vei dater 26.juni. Venter i spenning:)

Netlingeri.no からの回答
Jeg har enda ikke fått varene jeg…
Jeg har enda ikke fått varene jeg bestilte og betalte 27 april!!!

Netlingeri.no からの回答
Kjapt svar og opplysninger om at varene…
Kjapt svar og opplysninger om at varene blir noe forsinket. Meget fornøyd med kjøp av Triumph badetøy som satt meget pent på.
Rask og effektiv behandling
Rask og effektiv behandling. Hyggelige priser til god kvalitet.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd . Varerne som beskrevet og super rask levering med UPS !!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。