レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De communicatie is vrij goed. Ik informeerde naar de compabiliteit van een onderdeel met mijn wasmachine en kreeg bevestiging. Op dat vlak zeker meer dan de drie sterren! Helaas gebruiken ze GLS als... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Tot nu toe altijd netjes de juuste producten geleverd gekregen binnen de gestelde termijn. Dit keer zeer verrast. Juist met een spoed onderdeel. De onderdelen op ons thuisadres besteld maar tot onze... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Zeer goed geprijsd en ook zeer schappelijke verzendkosten. Producten komen met GLS vanuit Denemarken, dus zijn wel ruim een week onderweg. Een ster aftrek omdat het nergens duidelijk wordt of het nu o... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Een prima artikel Snelle levering Goed op de hoogte gehouden via mail ook dat artikel aan is gekomen bij ophaal adres Helaas ophaaladres fietsenzaak die op maandag de gehele dag gesloten is Kunt... もっず芋る

3.4

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie

Snelle reactie. Je wordt niet overladen met zinloze mails, maar precies dat wat je nodig hebt. Verzending nog dezelfde dag. Enige wat vertraging op kan leveren is de vervoerder. Zeker aan te raden!

2026幎1月8日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters! bestel hier alsjeblieft niets!!!!

Begin november een artikel besteld wat met 4 dagen bezorgd zou worden. Na 6 weken nog altijd niets ontvangen. Half december het artikel geannuleerd. Toen was chatten via de site nog mogelijk maar kreeg redelijk onbeleefde antwoorden. Tot op heden nog altijd mijn geld niet terug. Op mail wordt niet gereageerd en de chatfunctie op de site is ook niet meer beschikbaar. Wees gewaarschuwd!

2026幎1月8日

Duurde lang

Pakket werd verzonden uit Denemarken.
Duurde 5 dagen voordat het er was. Dit lag aan DPD. Het pakket heeft een paar dagen in een depot in Vijfhuizen gelegen.
We zaten met spoed op dit pakket te wachten. Kijk bij spoed dus even goed of je met een webwinkel uit Nederland in zee gaat. De naam van deze webwinkel doet je vermoeden dat het Nederlands is, maar komt dus uit Denemarken.

2025幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

LÀmnare falska uppgifter om leverans och lager

Företaget Àr dyrare Àn alla andra ca 30% och ljuger om leveranser. LÀgger på luren nÀr man klagar och hÀnvisar till till chatt dÀr de inte vill förstår.
Gjorde en bestÀllning som skulle finnas i lager. Det visade sig efter bestÀllningen att bestÀllda varor inte fanns i lager. Lovad att skicka samma dag om man bestÀllde före kl 17,00.
Jag rekommenderar inte detta företag, De Àr inte seriösa. Hittade samma varor från annan firma som var ca 400 kr billigare.

2025幎12月17日

Op 27 november een bestelling gedaan

Op 27 november een bestelling gedaan voor een rooster voor mijn oven.
Ik heb mijn huisadres door gegeven en wordt het verstuurd via dpd maar wordt het gebracht een dpd kast. Het duurde meer dan 2 weken, ik belde dpd en zei is vertraging, komt later sorry. Kreeg op een donderdag dat het leverd is , maar geen qr code gekregen en op vrijdag was het ineens retour.

Contact op genomen weer met nettoparts, ze konden een nieuwe opsturen of ik kreeg mijn geld terug als ze hem binnen hebben gekregen. Ik heb gezegd stuur maar een nieuwe op, maar wel naar mijn huis adres gewoon en je raad het al. Weer ging het naar dezelfde dpd kast en nu gaf dpd aan dat het adres niet klopt en werd weer terug gestuurd.

Nu kreeg ik bericht dat van de 2e zending dat ontvangen is bij de afzender.
Maar de 1e zending is nog steeds niet terug bij ze.

Ik heb ze nu meerdere malen gemaild, krijg gewoon geen antwoord van ze. En ben nu al meer dan een maand aan het wachten en nog steeds heb ik niks en ook mijn geld heb ik niet terug.

Ik zou zeggen bestel hier niks.

Want ze reageren niet en dpd is gewoon een rot bedrijf en nettoparts is gewoon oplichting .

Stort mijn geld terug

2025幎11月27日

Zeer slechte klantenservice!!

Zeer slechte service!! Klantenservice geen contact mee te krijgen! Bestelling ging allemaal goed. Maar toen de bezorging van DPD mis ging (geen code ontvangen voor ophalen bij pakketautomaat), en ik contact moest zoeken met Nettoparts hierover, was het muisstil aan hun kant. Geen telefoonnummer te vinden op hun website. Na de afgelopen 2 weken meerdere emails gestuurd en contactformulier ingevuld, nog steeds niets van Nettoparts gehoord. Inmiddels zal het pakketje weer teruggestuurd worden.
Extremely poor service!! Customer service was impossible to contact! The order went smoothly. But when the DPD delivery went wrong (I didn't receive the code for pickup from the parcel locker), and I had to contact Nettoparts about it, they were completely silent. There was no phone number on their website. After sending several emails and filling out the contact form over the past two weeks, I still haven't heard anything from Nettoparts. The package will now be returned.

2025幎12月6日

Keus uit 1?

De prijs van het onderdeel dat ik bestelde was stevig, maar ik vond dat niet heel erg, omdat verzendkosten waren inbegrepen. Bij het bestellen moest ik echter verplicht een verzendmethode aanklikken (keus uit 1) en kwam er € 6,90 bij. Tone kwam ik uit op bijna 22 euro voor een onderdeel dat ik eerder online kocht voor onder een tientje.

2025幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

Geen terugkoppeling en geen artikel

Artikel besteld, bevestiging ontvangen en toen totale radiostilte. Contact via de chat op de site werkt goed, maar de reactie: "we sturen u z.s.m. een mail" wordt helaas niet waargemaakt. Ook niet na herhaling. Dit is niet handig als je een wasmachine wil repareren en toch wel binnen een week een artikel verwacht.

2025幎11月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス