De communicatie is vrij goed. Ik informeerde naar de compabiliteit van een onderdeel met mijn wasmachine en kreeg bevestiging. Op dat vlak zeker meer dan de drie sterren! Helaas gebruiken ze GLS als... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
precies zoals je van een bedrijf verwacht: na de bestelling geplaatst te hebben, duidelijke info ontvangen wanneer part afgestuurd werd met tracking info. Pfect.
Företaget Àr dyrare Àn alla andra ca 30% och ljuger om leveranser. LÀgger pÃ¥ luren nÀr man klagar och hÀnvisar till till chatt dÀr de inte vill förstÃ¥r. Gjorde en bestÀllning som skulle finnas i lag... ãã£ãšèŠã
Zeer goed geprijsd en ook zeer schappelijke verzendkosten. Producten komen met GLS vanuit Denemarken, dus zijn wel ruim een week onderweg. Een ster aftrek omdat het nergens duidelijk wordt of het nu o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tevreden met geboden hulp
Snelle hulp bij het vinden van het juiste onderdeel. Degelijke verpakking van de verzonden onderdelen.
Goede service met een goede prijs
Eerste was het klepje helaas stuk bij levering. Fotoâs gestuurd en mail. Werd snel opgelost
Product niet geleverd
Product niet geleverd, onvindbaar. Na 2 maanden en contact gezocht om een klacht in te gaan dienen, werd pas actie ondernomen. Een hele slechte klantervaring, een reden om niet meer te bestellen.
product as described
Nette prijs, meerdere betaalmogelijkheden, snel en goed geleverd!
Nette prijs en snel en goed geleverd!
Nieuwe ovendeur
Online gevraagd naar juiste product en kreeg snel een antwoord met link naar het juiste product. Snelle levering en goede handleiding voor montage.
betrouwbaar
betrouwbaar, komen toezeggingen na, informeren goed
Ik heb mijn bestelling nog nietâŠ
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!
Prima webshop voor reserve onderdelen
Duidelijke, overzichtelijke website. Informatie over type en geschiktheid reserveonderdeel was snel te vinden. Vlot geleverd en in goede orde ontvangen.
Duidelijke omschrijving
Duidelijke omschrijving, snelle levering
super geregeld en op maat en snel binnen
super geregeld en op maat en snel binnen
Bestelling is nooit bij hetâŠ
Bestelling is nooit bij het afleveradres aangekomen. E-Mailtjes gestuurd hierover maar nooit een reactie gehad. Het zal wel weer zo'n slechte dropshipper zijn die snel en makkelijk geld wil verdienen zonder bereikbaar te zijn.
Snelle en zorgvuldige verzending
Snelle en zorgvuldige verzending. Veilig verpakt!
Heldere nette dienstverlening
De website van Nettoparts was duidelijk, ik werd via de track-n-trace goed geïnformeerd over de verzend-status. De bezorging was tijdig bezorgd bij de ophaal-locatie. Ik heb de juiste producten ontvangen (ovenrooster en oven-bakplaat) en passen precies goed, dankzij de info op de website (serienummer etc.)
past niet in de wasmachine de pomp
past niet in de wasmachine de pomp
na contact dat het niet goed is en terug wil sturen foto's gestuurd van de problemen maar geen antwoord meer en nergens meer op reageren over de oplossing
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã