Jätte dålig kvalitet på skärmen fick skicka tillbaka först och byta sen nu är den helt förstörd och funkar knappt köpte bara för några månader sen och får inte hjälp, ni måste uppdatera skärmkvaliten... もっと見る
企業が回答しました
Verkligen ett företag att lite på! Köpte en mycket fin iPhone till kanonpris, trodde först att det var fel på den och krävde då ångerrätt. Dom var helt med på att jag skulle skicka tillbaks den och få... もっと見る
Jag har köpt en IPhone som var klassad A+ och den var som ny med ett nytt batteri gick inte att se att den var begagnad och extremt bra priser och mycket trevlig personal!. Jag rekommenderar detta... もっと見る
企業が回答しました
Så nöjd med mitt köp! En återanvänd MacBook Air i ett jättefint skick, för ett väldigt bra pris. Trevligt bemötande i mail. Normaltid (några dagar) för leverans till en norrlandsort. Rekommenderar bå... もっと見る
企業が回答しました
Netzone.se en Cirkulär Webbutik som drivs av Mobizone AB. köp iPhone mobiltelefoner, iPad surfplattor och MacBook datorer med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp till fantastiska priser Passa även på att sälja din gamla enhet och cirkulera med oss
Sveavägen 2A, 702 14, Örebro, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb leverans. Utmärkt och snabb service/support. Inget att klaga på.
Rekommenderas och kommer sannolikt köpa igen.

Netzone.se からの回答
Tycker att plattan jag fick motsvarar beskrivningen. Okrångligt att genomföra beställningen.
Jag är nöjd med att det jag beställde motsvarade förväntningarna och med den snabba leveransen. Dessutom en oväntad bonus.
Ja ganska bra paketet kom snabbt och lådan va original, Skulle säga en 8/10
Allmänt bra telefon. Men batteri tar slut inom tre timmar ungefär. Laddar segt och blir varm medan den är på laddning. Annars ser jag inga fel med telefonen ännu

Netzone.se からの回答
Mobilen var riktigt dålig lagga mycket usel var denna mobilen. Har skickat tillbaka den .

Netzone.se からの回答
Köpte begagnad Iphone 11 som motsvarade alla förväntningar - jag kommer definitivt handla prylar från Netzone igen!
Fantastisk service av detta företag! Googlade runt efter olika företag som hade bra betyg. Hittade Netzone och mailade dem och frågade om de kunde förse mig med fler bilder på en IPhone 12 som jag spanat in. Jag får svar nästan omedelbart och blir guidad med bilder och val av telefoner som leder till ett snabbt beslut. Beställer på nätet och får telefonen 2 dagar senare. Tyvärr hade exemplaret en defekt mjukvara men efter fortsatt mail och telefonkontakt så får jag en ny skickad till mig som är felfri. Jag har sällan upplevt ett företag med sån fantastisk service och vänlighet. Kan varmt rekommendera Netzone. /Kevin.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。