TUSIND TAK FOR ET ENESTà ENDE DYGTIGTâŠ
TUSIND TAK FOR ET ENESTÃ ENDE DYGTIGT DESIGN ... JEG ER SÃ TILFREDS & GLAD !
Digitally tailored bras for a better feel. The NEVER ANOTHER wire free bra is tailored to perfectly fit you. Using your measurements, our algorithm automatically customizes the bra to fit your body. An innovative 3D knit technology ensures a seamless product and fully personal experience, every time. Our video tutorials guide you through the self-measurement process. We use those measurements to modify the dimensions of the design, ensuring that you get the best possible fit. The bra is produced on a digital knit machine, creating our seamless, 3D knitted products. As we create products that understands diverse body shapes and sizes, our community is meant to do the same. We're committed to building a space that embraces vulnerability, with diversity and authenticity at its core. We'd love for you to be part of it!
1359, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
TUSIND TAK FOR ET ENESTÃ ENDE DYGTIGT DESIGN ... JEG ER SÃ TILFREDS & GLAD !
Den mest behagelige bh jeg nogensinde har haft!
Jeg har en lidt smal omkreds ift min skål stÞrrelse, og derfor har jeg aldrig kunne finde gode bÞjlefrie bh'er (stÞrrelse s er for lille i skålen og stÞrrelse m/l er for stor i omkredsen), plus uden ordentlig stÞtte får jeg ondt i brysterne efter for lÊnge uden stÞtte.
NÞj, hvor Never Another bh'en lever op til forventningerne. Jeg er seriÞst sÃ¥ lykkelig over at have fundet det her mÊrke. Det er sÃ¥ lÊkkert og behageligt at have en bh uden bÞjle pÃ¥, som virkelig stÞtter (og holder mine bryster i en god hÞjde, hvis I forstÃ¥r ð).
Udover det så synes jeg faktisk det er en virkelig fin basis bh til hverdagsbrug, lidt ala en tshirt bh. Mine bryster sidder rigtigt fint i den og jeg får en flot kavalergang (hvilket jeg var lidt nervÞs for om den kunne give). Min kÊreste er også vild med den, så det tÊnker jeg må vÊre et godt tegn!
Selve kÞbs processen var lidt svÊre end jeg troede. Endte med fÞrst at bestille en med egne mål, men den passede ikke rigtigt ordentligt/perfekt synes jeg. Jeg skrev til dem og de var rigtigt sÞde og imÞdekommende ift at give mig en ny helt gratis. Så jeg bookede en 'online fitting' med en af deres designere, som hjalp mig via video med at få de rigtige mål. Hun var sÞd og meget professionel, jeg fÞlte mig tryg med at vÊre på video med hende. Leveringstiden er lidt lang, men det er jo fordi bh'en blev syet fra bunden specifikt til mig, så det synes jeg egentlig er okay. Det er også et plus for mig at det stÞtter en dansk butik med europÊisk producent.
Jeg kan virkelig kun anbefale alle andre kvinder, som gerne vil finde en god bÞjlefri bh at prÞve Never Another. Jeg er så vild med den og har faktisk lige lagt en bestilling på en til fordi jeg har ikke lyst til at gå tilbage til mine gamle bh'er, når min Never Another er til vask.
Congratulations for your excellent product!
Yes, the delivery time was a little longer than for a âoff the shelfâ product, but it is totally understandably for a purpose made one.
You totally live up to your name and i also say now âNever Anotherâ.

NEVER ANOTHER ããã®åç
Jeg synes, at det er en behagelig bh, der sidder, som den skal. Jeg er vant til at bruge bÞjle-bh, men jeg synes, at det her er et godt alternativ, som lÞfter uden, at der er en bÞjle, som trykker og irriterer.

NEVER ANOTHER ããã®åç
Jeg bestilte en BH efter at have set Never Another i LÞvens Hule, og i lang tid have haft problemer med at finde en komfortabel BH. Og jeg er meget tilfreds med produktet - så tilfreds at jeg lige har bestilt to mere.
Man skal lige vÊre opmÊrksom på at der er 4 ugers levering fra bestilling (det havde jeg selv overset). Men det er selvfÞlgelig ventetiden vÊrd.

NEVER ANOTHER ããã®åç
Der er en rigtig god vejledning i forbindelse med bestilling. Og slutproduktet lever 100% op til forventningerne. En super behagelig BH.

NEVER ANOTHER ããã®åç
Helt fantastisk bh! Så dejlig at have på, lÞfter lige hvor den skal og uden bÞjle og indlÊg. Har allerede snakket hÞjt blandt mine veninder, om hvor god den er.
Det eneste minus er at der kun findes i hvid og sort :)

NEVER ANOTHER ããã®åç
âDenne BH er lavet til digâ stod der pÃ¥ pakken, da jeg modtog min BH fra Never Another. Det har de ret i! Den er fuldstÊndigt tilpasset mig, den lÞfter og samler som en bÞjle BH og âstof-bÞjlenâ irriterer slet ikke. Kan varmt anbefales.

NEVER ANOTHER ããã®åç
The material feels almost medical grade, which I've ended up loving. It's a comfortable bra that you can forget you're wearing. The only thing I wish existed would be a padded option or separate nipple covers - then it'd be so perfect