2.6

TrustScore 5段階評䟡の2.5

6件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vildledende markedsfÞring og manglende

Vildledende markedsfÞring og manglende gennemsigtighed
Jeg kÞbte produktet “Neuropathy” fra Neviocare i hÃ¥b om lindring af nervesmerter efter flere rygoperationer. Jeg tager i forvejen pregabalin samt medicin for forhÞjet blodtryk.
På hjemmesiden var der ingen reel produktbeskrivelse og ingen tydelig oplysning om antal kapsler i selve teksten. Jeg bestilte den 9. marts og modtog fÞrst pakken den 26. marts.
Undervejs rykkede jeg DAO for leveringen, og de oplyste, at leveringstiden svarer til det, de typisk ser ved sÃ¥kaldte “Kina-pakker”. Det giver et misvisende indtryk, nÃ¥r der samtidig markedsfÞres med dansk adresse.
Jeg bemÊrkede også, at der på hjemmesiden vises et billede af emballagen, hvor det fremgår, at bÞtten indeholder 150 kapsler. Den vare jeg modtog indeholder imidlertid kun 30 kapsler. Det finder jeg stÊrkt kritisabelt og i bedste fald vildledende.
PÃ¥ emballagen fremgÃ¥r det, at man skal tage 4 piller dagligt eller som oplyst af sin “healthcare professional”. Jeg har ikke drÞftet dette med min lÊge, og jeg ved, at han under ingen omstÊndigheder ville kunne anbefale et materiale, som ikke er sundhedstestet. Dette understreger, hvor problematisk det er, at produktet markedsfÞres uden sikker dokumentation.
Efter at have gennemgÃ¥et ingredienslisten blev jeg yderligere skeptisk. Produktet indeholder alpha-liponsyre (600 mg), men er samtidig en blanding af flere stoffer og urter. Selvom nogle mÊngder er angivet, er det en kompleks sammensÊtning, som kan vÊre svÊr at vurdere sikkerheden af – isÊr nÃ¥r man samtidig tager receptpligtig medicin.
NÃ¥r man – som jeg – er i behandling med receptpligtig medicin, er det efter min mening uacceptabelt, at et produkt markedsfÞres uden klar og fyldestgÞrende information om indhold, anvendelse og oprindelse.
Jeg har derfor valgt ikke at tage produktet.
Samlet set sidder jeg tilbage med en oplevelse af manglende gennemsigtighed og vildledende markedsfÞring. Jeg vil klart anbefale andre at udvise stor forsigtighed.

2026幎3月26日

lang leveringstid

Jeg sendte ordre 19/2 - fik mine varer 16/3, lang leveringstid som man ikke bliver oplyst om ved bestilling.
Jeg har haft skrevet til kundeservice undervejs og fik svar efter nogle dage om at leveringen kunne tage op til 15 hverdage.
Jeg har som sagt fået mine varer og dem er jeg glad for. Denne gang har jeg givet en stjerne mere end sidst jeg skrev

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Neuropathykapsler fra Nevio- Care.

Var i lang tid i tvivl om jeg overhovedet ville få de bestilte varer. Måtte rykke 3 gange! Idag kom pillerne så! Efter en måned! 3 bÞtter med neuropathy piller. Det var et sÊrligt tilbud, hvor jeg kunne spare 50 %.
Da jeg pakker op, kan jeg konstatere at der ikke er 60 kapsler i hver bÞtte, men kun 30!? Det var så alligevel 100 %! FÞler mig snydt og bedraget!
Jeg kan slet ikke anbefale dette firma! Tror at de samler på dårlige anmeldelser!!

2026幎3月12日

FUPFIRMA

Bestilte en vare den 18. Februar. Ordre neviocare 1673
Pengene blev trukket med det samme 😡
Jeg har d.d den 9. Marts ikke modtaget varen og har ringet og skrevet mange gange..
INGENTING sker.
FUPFIRMA !!!!!

2026幎3月9日
自発的なレビュヌ

Hier wird der Kunde bewusst getÀuscht

Hier wird der Kunde bewusst getÀuscht. Hatte einen Artikel bestellt, welcher mit 120Capsules abgebildet war. Erhalten hatte ich 30 Capsules. Auf meine RÌckfrage hiess es, das sei nun die neue Verpackung, das andere (mit 120 Capsules) sei "verwirrend" gewesen. Neviocare hat aufgrund meiner Reklamation auf ihrer Homepage die Mengenangabe abgeÀndert. Auch die Beschriftung auf den erhaltenen Dosen war nur noch Àhnlich, der Produktfirmenname z.B. fehlt entgegen der Abbildung bei der Bestellung. Kann von dieser Firma nur abraten.

2026幎1月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ