Problemen? Neweco denkt in oplossingen! Een veiligheidsconus werd dezelfde dag van mijn vraag opgestuurd. Prijs oplossing/service? Inbegrepen in de kostprijs. Super bedankt Emiel!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Al jaren bestel ik af en toe bij Neweco en ik ben telkens weer erg tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten, zoals badtextiel en microvezeldoeken, zijn van goede kwaliteit... もっと見る
Pas geleden diverse handdoeken en washandjes besteld. Keurig op tijd aangeleverd en prima verpakt. Levering voldeed niet volledig aan onze verwachting en hebben contact gezocht. Werd snel gereage... もっと見る
De eerste handdoeken gekocht in 2023 voor mijn massagepraktijk die goed loopt. Dagelijks was ik het spul. Neweco blijft ook ontwikkelen en hebben nu gehele massagetafel overtrekken met neus ope... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Als je op zoek bent naar microvezelproducten van de allerbeste kwaliteit en voor de beste prijs, is Neweco de one-stop webshop. Neweco® is microvezel schoonmaak en badtextiel.
連絡先
Pfinztalstraat 6, 4143 JB, Leerdam, オランダ
- +31 85-4864121
- info@neweco.nl
- neweco.nl
Fantastisch spul!
Mooie kwaliteit en steeds snelle…
Mooie kwaliteit en steeds snelle verzending. Heel tevreden van mijn aankopen. Ik zal hier nog vaker bestellen. Stilaan ben ik alles aan het vervangen door deze doeken en handdoeken.
heel klantvriendelijk
Bestelde microvezeldoeken snel verstuurd en goede kwaliteit. Veel gedoe met ontvangst door post.nl . Dit is op een heel correcte manier opgepakt door Neweco en uitstekend gecorrigeerd. De frustratie over Post.nl maakte Neweco goed, zo kan het ook :)
Prima producten en probleem perfect opgelost
Prima producten en ik had een probleem met uitlevering door PostNL (wie heeft dat niet bij PostNL) maar dat heeft Neweco prima opgelost.
Eerste bestelling perfect verlopen.
Eerste bestelling gedaan bij NewEco. 10 brillendoekjes. Alles vlot verlopen. Zéér snelle verzending en goede kwaliteit! Hier ga ik nog bestellen!
Goede kwaliteit, heel goede (klanten)service.
Ben heel tevreden over en blij met het product. Snel geleverd, geruild, opnieuw snel geleverd. Heel goede (klanten)service.
Top bedrijf
Top bedrijf
Bestel regelmatig spullen hier
Altijd goed verpakt kwaliteit producten snel geleverd
Zeker raad ik dit bedrijf aan klasse!
Zondagavond laat bestelt en dinsdag…
Zondagavond laat bestelt en dinsdag geleverd. Mooie kwaliteit. Daar onze badkamer ingericht is bepaalde kleuren, wilde ik dezelfde kleur douchelakens als mijn oude. Helaas is die kleur op dit moment niet zo "in" dus in de reguliere winkels niet te koop. Wel bij neweco. Erg blij mee. Ik hoef dus mijn oude maar helemaal goede gasten en handdoeken niet te vervangen.
Super snelle levering en wat voor…
Super snelle levering en wat voor geweldige zachte gastenhanddoeken. Echt top!!
Wat een prettig bedrijf.
Wat een prettig bedrijf.
Goeie kwaliteit badtextiel en supersnelle levering 👌🏼
Snelle service en goede kwaliteit
Gister microvezel doekjes besteld, per ongeluk de verkeerde kleur. Hierover gebeld, snel vriendelijk geholpen. Vandaag zijn ze al binnen. Zeer tevreden over de klantenservice en de kwaliteit van de doekjes zelf. Dank jullie wel 👌🏼
Alles ging prima!
Snele levering, goede kwaliteit, ik zal zeker opnieuw bestellen! De microvezel doeken zijn top !!!
Gisterochtend een flexi duster besteld bij Neweco en nog geen 24 uur later werd het al bezorgd. Handig dingetje!
Brillendoekjes: GEWELDIG!!!
Heb de doekjes voor brillen besteld: allemachtig, wat zijn deze goed!!! Perfect zelfs.... Eindelijk niet meer die "zweem" na schoonmaken en vervolgens in de zon kijken. Ècht streeploos en dat zonder schoonmaakvloeistof.
Brillenglazen ècht streeploos schoon.
Dit is ècht een aanrader!!!!!
Hoge kwaliteit microvezel en ramen…
Hoge kwaliteit microvezel en ramen doeken. Ben langzaam alles aan het vervangen voor dit merk. Snelle levering ook. Zeer mooi afgewerkt.
Goede service. Een massagetafel hoes besteld de verkeerde toch gekregen, gebeld toen hebben ze de goede toegestuurd een dag later al binnen.En kreeg een antwoordnr om de verkeerde retour te sturen.
Onlangs 3 grote badlakens besteld
Onlangs 3 grote badlakens besteld. Na 1x wassen bleek in 1 een productie fout te zitten. ‘S avonds een mail gestuurd en het werd vrij snel door Emiel beantwoord: volgende dag kwam hij persoonlijk een nieuwe brengen. Topservice!!
TOPservice
TOPservice ! 2 XL badhanddoeken besteld en deze waren zeer snel geleverd maar helaas was 1 beschadigd. Kan gebeuren! Neweco heeft dit zeer professioneel en vriendelijk opgelost. De volgende dag mocht ik al een nieuwe ontvangen. Bedankt 🌷
Prima service gericht
Pas geleden diverse handdoeken en washandjes besteld.
Keurig op tijd aangeleverd en prima verpakt.
Levering voldeed niet volledig aan onze verwachting en hebben contact gezocht. Werd snel gereageerd en een passende oplossing geboden.
Zo kan het dus ook en heel erg bedankt.
Toppppp
Trustpilot エクスペリエンス