Ik ben heel erg tevreden klant . En ik vind jullie resultaat gerichte begeleiding vertrouwelijk en met jullie begeleiding ben ik gezond afgevallen en jullie doen jullie werk super goed zo door gaan... もっと見る
企業が回答しました
Wat een geweldig concept, heel blij met het resultaat. Heeft mij niet veel moeite gekost. Weinig tot geen honger gehad. Ook het mogen blijven eten van voldoende koolhydraten, en proteïne supplementen... もっと見る
企業が回答しました
New Fysic is de beste manier om een gezond gewicht te bereiken! Ik heb in mijn leven alle diëten geprobeerd die er zijn maar bij allen kwamen de kilo's er na verloop van tijd weer aan. Bij New Fysic w... もっと見る
企業が回答しました
Ik had nooit verwacht dat ik weer hetzelfde zou wegen als voor mijn 3 kinderen. Ik probeerde al jaren verschillende diëten, maar na een paar weken was er nog geen resultaat, waardoor ik toch weer naar... もっと見る
企業が回答しました
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
当該企業による記述
Van Hoytemastraat 98, 2596 ET, Den Haag, Zuid-Holland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Programma is goed te volgen en effectief! Streefgewicht gehaald in een klein half jaar: 23 kilo eraf!

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Hele fijne en goede begeleiding gehad door Mylène in Den Haag. Zeker een aanrader.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij New Fysics en het resultaat is geweldig! Ik ben nog nooit zoveel afgevallen en met gewoon aanpassen van mijn voeding. De begeleiding is echt top en ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf en mijn coach! Ik kan het iedereen aanbevelen!

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Prettige en adequate uiteenzetting over het systeem.
Maakte een professionele indruk.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Johan mijn begeleider is een topper die alles goed uitlegt en je motiveert
Ik ben op dit moment bezig met het Back on Track.
Door het gebruik van de supplementen heb je echt geen hongergevoel en je mag best veel eten

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Begrip van Mylene voor als je een pauze wil inlassen. Kom graag terug voor een reset!

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Ik heb een fantastisch newfysic traject (gehad)! De begeleiding van Petra en haar team van Newfysic Benoordenhout Den Haag was geweldig! Fijne sfeer, laagdrempelig en heel gezellig! Deskundige begeleiding en prettige motiverende gesprekken op momenten dat ik in een dipje zat. Het resultaat is buitengewoon, bijna 32 kilo afgevallen! Zo trots! Mega bedankt Petra!! Ik ga je nog missen ;) Gelukkig is er nog het balance abonnement!
Hartelijke groeten, Marleen

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
De begeleiding van de coaches in Benoordenhout is professioneel en goed. We kijken echt bij elke weging goed naar het plan en de voortgang en passen daarbij nadien nodig het plan aan! Ik ben erg tevreden.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Voor het eerst via de site iets besteld, het boek. Super snelle levering!
En verder wekelijks naar mijn coach, Lonneke. Hele goede begeleiding en heel erg aardig. Nu vanaf eind januari bezig en 15 kilo kwijt 🎉

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
De combinatie van de supplementen, het dieet en de coaching werkt gewoon heel erg goed.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
New Fysic al vaker gedaan (het houden aan een goede eetstijl lukt me niet best) en het werkt voor mij.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
In 8 maanden tijd 27 kilo afgevallen, heel blij met het resultaat en dat alles onder begeleiding van Mylene New Fysic - Den Haag

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Goede begeleiding al was het jammer niet steeds bij dezelfde coach te zijn

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Met de hulp van New Fysic Den Haag (Johan) kost het weinig moeite om gewicht te verliezen. Ik ben al sinds 2016 klant en ik kom steeds weer terug om een paar kilo af te vallen. De begeleiding is perfect.

NewFysic - Den Haag Benoordenhout からの回答
Newfysic was voor mij de beste tool om mijn gewenste gewicht weer terug te krijgen. Het is heel goed te doen met behulp van de app van newfysic en de supplementen.
En natuurlijk de wekelijkse controle met een weeg moment.
Its a way of living 😀
En nu volhouden