NewFysic - Eindhoven レビュー 17

4.1

De Stadspoort 16, 5611 GZ Eindhoven, Noord-Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eindelijk heb ik een dieet gevonden, waarbij ik echt ben gaan afvallen. En daar ben ik al echt trots op. Het is meer een aanpassing van eetgewoonten in plaats van dat je jezelf echt moet pijnigen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij New Fysics Eindhoven wordt je goed en vooral eerlijk en vriendelijk ontvangen en begeleid! Ze motiveren je en ondersteunen je tijdens het proces! Top!

企業情報

1. ダイエット支援サービス

当該企業による記述

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

当該企業による記述

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Slechte personele bezetting

Ik ben een aantal weken geleden begonnen bij new fysic eindhoven maar omdat zij daar nu geen personele bezetting kunnen regelen weer gestopt.

Ik had telkens wisselende gezichten, er was 0 flexibiliteit in het verzetten van een afspraak. Ze waren telefonisch en via mail niet te bereiken. Heb uiteindelijk via het hoofdkantoor contact gehad en de enige oplossing die ze me boden was een online vervolg.

Als ik vooraf had geweten dat het wekelijks inplannen van een afspraak niet of zeer moeilijk was. Was ik nooit begonnen daar. Ze hadden mij hier vooraf over moeten informeren. Nu zat ik zonder supplementen en zonder weekmenu waardoor het voor mij onmogelijk was om mijn dieet door te zetten.

Begin hier dus niet zoals zij geen vaste personele bezetting hebben!

2025年4月17日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Hoi Kick, wat vervelend om te horen dat je het traject zo hebt ervaren. Wij nemen per mail of telefonisch contact met je op.

5つ星のうち5の評価

Een dieet dat echt werkt

met dingen te ontzeggen.
De recepten zijn eenvoudig te maken en door regelmatig kleine porties te eten heb je eigenlijk geen of weinig honger.
Wekelijks is er een coachgesprek bij Marianne. Ze is enthousiast en helpt op een hele fijne manier je aan te moedigen. En ga je ff een keer in de fout, helpt ze je te kijken welke keuzes je de volgende keer ietsje anders kunt maken.

2025年1月29日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Hoi Frieda, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Hier doen we het voor!

Hele fijne coach Ellen

Hele fijne coach Ellen. Jammer dat zij weggaat.

2025年1月22日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Hi Margot, dank je wel voor je review en wat super fijn om te lezen dat je jouw coach als heel fijn hebt ervaren.

5つ星のうち5の評価

New Fysics Eindhoven TOP!

2024年10月10日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Wat fijn dat je zo tevreden bent!

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, professionele begeleiding

2023年12月14日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Hi Carolien, heel erg bedankt voor het delen van jouw fijne ervaring!

Marjan New fysic Eindhoven

Marjan van New fysic Eindhoven is mijn steun en toeverlaat in mijn “afval” en op gewicht blijven traject! Veel leuke verassende recepten, het hele gezin kan meedoen. Ennn heeell belangrijk : geen honger gevoel!
Echt een aanrader ❣️

2023年12月20日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Hi Helga, dank je wel voor je super leuke review! Onwijs fijn om te lezen dat jouw coach je zo heeft gesteund en dat het zo goed bevalt!

Ellen van filiaal Eindhoven

Ellen van filiaal Eindhoven is echt een geweldige coach. Aandacht voor de menselijke kant en een hele warme en hartelijke vrouw!

2023年4月11日

NewFysic - Eindhoven からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt met de vestiging in Eindhoven en jouw coach Ellen.

Heb meerdere afslankmethodes gedaan

Heb meerdere afslankmethodes gedaan, maar deze is toch wel een van de makkelijkste. Je eet voldoende, geen hongergevoel. Heb je een keer een etentje ofzo dan kun je dit makkelijk oplossen. Het werkt uitstekend. Ik heb veel online gedaan en tussendoor een keer een vestiging bezocht.

2022年11月27日
5つ星のうち5の評価

Geweldige begeleiding en daarbij succesvol afvallen met een nieuwe gezonde levensstijl

Door de jaren heen heb ik vele verschillende (crash-) diëten gedaan, maar nooit m’n weg kunnen vinden in een gezond eetpatroon. Dit is met NewFysic echt heel anders! Fantastische begeleiding, staan altijd voor je klaar en een geweldig resultaat in een korte periode. Wat ik zo fijn vind is dat je een schema op maat gemaakt krijgt, je vragen kunt stellen hoe je met moeilijke momenten om moet gaan en dat de begeleiding heel persoonlijk is. Dat is wat NewFysic écht een nieuwe manier van leven maakt, absoluut geen honger, gewoon (mee) kunnen eten en steeds meer plezier krijgen in nieuwe recepten ontdekken. Ik ben nog steeds heel blij dat ik twee maanden geleden ben binnengelopen om aan dit traject te beginnen en ik raad het absoluut iedereen aan die op een gezonde en verantwoorde wijze aan een andere levensstijl aan willen gaan!

2021年11月25日

Trustpilot エクスペリエンス