レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Całe ÅŒycie pracowałem fizycznie, marzyłem mieć coś więcej robić swoją sprawę, Dzięki prawidłową inwestowaniu zrezygnowałem z pracy, otworzyłem dla ÅŒony biznes, a sam kiedyś nie mógł się wyobrazić, ÅŒe... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zawsze wydawało mi się

Zawsze wydawało mi się, ÅŒe takie rzeczy są tylko dla zawodowców. Bałam się, ÅŒe się pogubię, ÅŒe zrobię coś źle. Ale dostałam bardzo konkretne wsparcie, wszystko było tłumaczone krok po kroku. Dzięki temu dziś mam zupełnie inne podejście — nie tylko się nie boję, ale zaczynam powoli się w to wciągać

Nie ukrywam

Nie ukrywam — byłem sceptyczny. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tego typu tematami i nie wiedziałem, od czego zacząć. Dopiero rozmowa z ekspertem otworzyła mi oczy. Zrozumiałem, na czym to polega i ÅŒe nie trzeba być ekonomistą, ÅŒeby zacząć. Cieszę się, ÅŒe trafiłem na ludzi, którzy naprawdę znają się na rzeczy

5぀星のうち3の評䟡

Na początku byłam bardzo niepewna

Na początku byłam bardzo niepewna. Słyszałam róŌne opinie o handlu na rynku i bałam się, ÅŒe to zbyt skomplikowane. Ale osoba, z którą rozmawiałam, wszystko mi dokładnie wyjaśniła — prostym językiem, bez pośpiechu. Nagle to, co wydawało się czarną magią, zaczęło mieć sens. Dziś cieszę się, ÅŒe nie zrezygnowałam

5぀星のうち3の評䟡

Od samego początku współpracy czuję

Od samego początku współpracy czuję, ÅŒe trafiłem w dobre ręce. Platforma działa bezproblemowo, wszystkie operacje realizowane są sprawnie i szybko. DuÅŒym plusem jest indywidualne podejście – mój opiekun regularnie się ze mną kontaktuje, omawiamy strategię i wspólnie analizujemy rynek. Czuję, ÅŒe ktoś naprawdę czuwa nad moimi inwestycjami. To nie tylko platforma, ale partner w długoterminowym budowaniu kapitału. Polecam z czystym sumieniem.

2026幎3月30日
5぀星のうち3の評䟡

Z platformy korzystam juŌ od ponad roku

Z platformy korzystam juÅŒ od ponad roku i mogę śmiało powiedzieć, ÅŒe to jedna z najlepszych decyzji inwestycyjnych, jakie podjąłem. Interfejs jest przejrzysty i łatwy w obsłudze, co było dla mnie waÅŒne na początku. Największą zaletą są jednak eksperci – naprawdę znają się na rzeczy, pomagają z analizą rynku i zawsze słuŌą radą. Dzięki ich wsparciu udało mi się uniknąć kilku ryzykownych decyzji i osiągnąć stabilne zyski. Polecam kaÅŒdemu, kto szuka profesjonalnej i bezpiecznej platformy do inwestowania.

2026幎3月30日
5぀星のうち3の評䟡

THE BEST PLATFORM TO TRADE - LA MEJOR PLATAFORMA PARA OPERAR.

It could be said that this broker has the most professional platform for trading in any market and with any currency you choose. It also offers the lowest commissions on the market.
Se podría decir que este broker tiene la plataforma más profesional para operar en cualquier mercado y con la divisa que se decida. Además con las comisiones más económicas del mercado.

2026幎3月19日
自発的なレビュヌ

Zanim trafiłem na New Hold

Zanim trafiłem na New Hold, inwestowanie wydawało mi się tylko ryzykowną grą. Dziś, dzięki wskazówkom mojego analityka, czuję, ÅŒe mam pełną kontrolę. Zarabiam więcej i inwestuję bardziej świadomie. To całkowicie zmieniło moje ÅŒycie.

2026幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Get rich

Get rich - SCAM
This whole Newhold mess is simply an absurd trap.
Their trading terminal platform looks like it was created by a 16years old IT student. They even write their own reviews here. So don't really believe, that you will get rich with stupid their advice. You will only get fraud.

I don't understand how their truly large group of Eastern scammers has the time and inclination to scam people like this.
But maybe I do. If they're just a bunch of ugly drug addicts, it's a way to make money, but it just takes a lot of time.
Their only income is from your money (which you'll never see again) transferred to a premium account.

If you've already sent money to WhatsApp operators to the account: S/green Lake Software based in Istanbul, God forbid If you provide them personal information.
Report everything to the Police, as they already know about it and investigation is in progress.

send screenshots of your WhatsApp communications and the platform.
This is the only way to prevent further thefts from the bank account you provided them with.
I believe that as the number of reports increases, the police will track them down and put an end to this Newhold scam.

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ