レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊrste kvalitet jeg nogensinde har oplevet inklusiv kundeservice. KÞbte for nogle uger siden 7 stykker tÞj pÃ¥ deres lagersalg pÃ¥ Vesterbro, KÞbenhavn. Jeg har haft det meste pÃ¥ EN gang og v... もっず芋る

Har handlet mange gang pÃ¥ Halo's hjemmeside uden problemer (ogsÃ¥ ingen problemer med at retunere). Jeg havde kÞbt en aviation bag for godt 6 mÃ¥neder siden hvor syning omkring lynlÃ¥s var lÞb og de... もっず芋る

Jeg kÞbte to ting pÃ¥ deres hjemmeside den 16. Januar og modtog varene dagene efter. Sendte retur senest samme uge - jeg har fortsat ikke modtaget mine penge retur OG man har intet hÞrt fra deres... もっず芋る

deres design er fedt , men deres kundeservice nÃ¥r noget ik er i orden , er da mildest talt elendigt
.kÞbte en t-shirt hvor mellemlÊgs papiret var ligesom smeltet ind i logoet , jeg kontaktede kundes... もっず芋る

2.3

2.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig kundeservice eller mangel på

Dårlig kundeservice eller mangel på samme.
Har to gange skrevet til Halo for st få byttet en t-shirts uden held.
Skal sende en t-shirts retur, men de svarer ikke, sende blot denne mail:
Tak for din henvendelse!

Vi ved det godt - automatiske svar bliver aldrig dagens hÞjdepunkt. Vi ville bare fortÊlle dig, at vi har modtaget din mail. Dit ticket nummer er 00169793.

Vi taster så hurtigt, vi kan og tilstrÊber at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spÞrgsmål til Êndring af din ordre, levering, ombytning eller reklamation? Du kan finde de fleste svar på vores hjemmeside under FAQ.

Har du yderligere spÞrgsmål, eller finder du selv frem til svaret på vores hjemmeside, må du gerne besvare denne mail.
Vi gÊlder os til at komme i dialog med dig.

Rigtig god dag,

halo® Online support

2024幎1月3日

Skuffende kvalitet og manglende kundeservice fra Newline Halo

Jeg har for nylig kÞbt både en trÞje og et par shorts fra Newline Halo, og desvÊrre har jeg oplevet store problemer med kvaliteten. Efter blot få måneder begyndte trykket på ryggen af trÞjen at falde af. Det samme skete med trykket på shortsene. For et mÊrke, der tager 599 kr. for et par shorts, forventede jeg en langt hÞjere holdbarhed. Dette er dybt skuffende, og jeg kan desvÊrre ikke anbefale disse produkter baseret på min oplevelse.

Yderligere er jeg blevet skuffet over Newline Halos kundeservice. Da jeg forsÞgte at kontakte dem angående en mulig ombytning af shortsene, blev jeg mÞdt med en afvisende holdning og manglende vilje til at hjÊlpe. Dette viser manglende ansvar og engagement fra virksomhedens side.

2023幎9月25日

DÃ¥rlig kvalitet og kundeservice

Min kÊreste har en del tÞj herfra og Þnskede sig yderligere i fÞdselsdagsgave. Han fik bl.a. 2 t-shirts. Inden der var gået to måneder var der en misfarvning på den ene og hul i den anden. Reklamerer selvfÞlgelig, da jeg forventer mere af t-shirts til 400kr. Kundeservice påpeger, at disse t-shirts er brugt (svedt) og vasket forkert, for de vil ikke ombytte dem.

Taget fra jeres egen hjemmeside: “ HALO byder pÃ¥ innovativt design i hÞj kvalitet med stÊrk inspiration fra JÊgerkorpset. Designet er tidlÞst, robust og aktuelt sÊson efter sÊson. HALO er skabt til passionerede og selvsikre individer for hvem trÊning er en dedikeret og holistisk livsstil. At ifÞre sig HALO er et bevidst valg og frem for alt et personligt statement.”

Så man må ikke svede i tÞjet, for så misfarves det. Og vasker man det ved 30 grader - og ikke de 40, der står på mÊrket - så slider man hul?

Sindssyg dårlig service. I stedet for, at det koster Halo max 200kr at ombytte t-shirts og yde god service, så koster det i stedet mange tusinder at yde dårlig service - for vi kÞber ikke mere fra jer og anbefaler jer ikke til nogle.

2023幎7月31日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et par trÞjer, som blev sendt samme dag og blev leveret dagen efter. Så 24 timer efter ordren blev lagt havde jeg trÞjerne (i prÊcis de farver og stÞrrelser jeg havde bestilt).

Det er klart at man tÊnker sig om en ekstra gang når man kan se anmeldelserne herinde, men jeg har kun positive ting at sige om min oplevelse med NewlineHalo.dk

2023幎8月16日

Positiv oplevelse

Der gik nogle dage, fÞr jeg gennemfÞrte kÞbet, grundet anmeldelserner her, men jeg blev positivt overrasket.
Jeg modtog pakken allere to dage efter kÞbet.
Jeg kÞbte en jakke, som jeg have prÞvet i en butik forinden, så jeg vidste hvilken stÞrrelse jeg skulle bestille. Varen levede 100% op til forventningerne.

2023幎7月17日
自発的なレビュヌ

Jeres tÞj er virkelig flot

Jeres tÞj er virkelig flot. Det er desvÊrre også det eneste gode jeg kan sige om jeres mÊrke, jeg har 3 forskellige modeller af jeres fleece kollektion, og forskellige T-shirts og 3 par bukser, og de har alle det til fÊlles at når man fÞlger jeres vaskeanvisning og vasker tÞjet, så fader farverne med det samme og de elastikker der sidder i kanten på Êrmer og ved bunden af jeres fleece fnuldre og tÞjet ser sjusket ud. Og på jeres teddy modeller der går sygningerne relativt hurtigt op ved Êrmerne. Det er simpelthen en ommer, isÊr til de priser i vil have for jeres tÞj! Jeg tror desvÊrre i har mistet mig som kunde for denne gang... (ikke fordi det har den store betydning for jer) og jeres kvalitet differencer alt afhÊngig af hvor man kÞber jeres tÞj, kÞbte på et tidspunkt en fleece i et stormagasin i KÞbenhavn hvor kvaliteten lignede noget der var syet af en 5 årige dreng, og mÊrkerne i nakken så anderledes ud, og kÞber man fra Hummel så står jeres sygninger knivskarpt. Det er simpelthen ikke iorden, og slet ikke til de priser i krÊver!

2023幎4月22日

Super oplevelse

Jeg var skeptisk med at kÞbe herfra, men slog dem op på cvr registret og kan se det er hummel ejerne. Jeg valgte at bestille, og fik varen to dage efter, det det hele spillede.

StÞrrelsen var rigtig, så jeg har ikke snakket med kundeservice eller skulle have penge retur, som andre har brokket sig over.

2023幎3月1日
自発的なレビュヌ

Ingen svar fra kundeservice og mangler fortsat penge retur

Jeg kÞbte to ting på deres hjemmeside den 16. Januar og modtog varene dagene efter.
Sendte retur senest samme uge - jeg har fortsat ikke modtaget mine penge retur OG man har intet hÞrt fra deres kundeservice heller.
Jeg kan absolut ikke anbefalde at handle hos dem nogensinde igen!
DesvÊrre havde jeg ikke lige fået lÊst op på trustpilot inden jeg bestilte hos dem.
Nu ser jeg gerne at mine penge snart kommer retur - I kunne som det mindste tage at besvare jeres kunder via kundeservicemailen. Virkelig dårlig stil!
Newline og Halo er jo opkÞbt af Hummel, og er nu også skeptisk omkring at handle på Hummels hjemmeside. Få nu rettet op!

2023幎2月20日
自発的なレビュヌ

Fik en jakke derfra i julegave

Fik en jakke derfra i julegave, jakken gik op i syningen efter en uge ca. jeg sendte den retur iflg. Aftale med halo kundeservice, jeg kontakter dem 10 dage efter jakken var afsendt, ingen besked om at pakken var kommet frem. Jeg fik bare et svar pÃ¥ at der kan gÃ¥ op til 14 dage inden sagen er behandlet. PÃ¥ dag 15 skriver jeg igen en mail, her er jakken modtaget kan de se, men kundeservice har ikke fÃ¥et besked herom? Havde jeg ikke presset pÃ¥, var jakken bare rÞget i en glemmebog. Virkelig useriÞst af sÃ¥ stor en virksomhed

2023幎1月29日
自発的なレビュヌ

Bestilte i december en vare men som var

Bestilte i december en vare men som var for lang tid undervejs så jeg måtte kÞbe en anden gave. Jeg ringede til kundeservice som sagde jeg skulle nÊgte modtagelsen så kom den retur. Det gjorde jeg 15/12 og har stadig ikke fået mine penge retur. Kundeservice svarer ikke mails.

2022幎12月14日
自発的なレビュヌ

Jeg var lidt skeptisk angående

Jeg var lidt skeptisk angående hjemmesiden, da folk nÊsten kunne havde lavet dårlige anmeldelser, dog tog jeg chancen alligevel. Jeg vil bare sige, at jeg bestilte min pakke i sÞndags, og allerede i dag (tirsdag) kunne jeg hente min pakke. Så jeg har bestemt INTET at klage over!

2022幎12月12日

Sendte aldrig varen

Jeg bestilte et par bukser den 29.09.2022, og der står på Newline Halos hjemmeside, at der er levering efter 3-6 hverdage. Jeg kontaktede dem på 6. dagen, da jeg intet havde hÞrt. De kunne ikke fortÊlle mig noget. Så kontaktede jeg dem igen på 10. dagen, hvor de stadig ikke kunne fortÊlle mig noget. Så kontaktede jeg dem på 14. dagen, hvor de endte op med at fortÊlle, at de ville slette min ordre, da de ikke kunne gÞre noget.. Ingen lÞsning og en dårlig oplevelse.

2022幎10月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ