Next Level China レビュヌ

2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Next Level China tilbyder nÞje sammensatte rundrejser i Kina, skabt af en dansker og en kineser, baseret på vores egne rejseoplevelser og personlige favoritter. Vi kombinerer lokalkendskab og dansk tryghed. Vi samarbejder udelukkende med lokale, engelsktalende guider, håndplukkede hoteller og pålidelige transportpartnere. Samtidig har man dansk support hele vejen - fra fÞrste henvendelse til man står i Kina. Hos os får du ikke masseproduktion, men personligt udvalgte oplevelser, gennemtÊnkt logistik og gennemsigtig service uden skjulte gebyrer. Vores mål er at vise rejsende et Êgte og afbalanceret billede af Kina - med pakkerejser der inkluderer både historie, kultur, natur og moderne storbyliv.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Next Level China er det ultimative rejseselskab til Kina

Jeg havde en fantastisk rejse til Kina med Next Level China!

Next Level Chinas pakkerejser er i modsÊtning til andre rejseselskaber ikke sammen med andre, men din/jeres helt egen rejse.
Min rejse tog udgangspunkt i deres 14-dages rundrejse, og allerede inden jeg overhoved havde kÞbt rejsen fik jeg mulighed for at skrÊddersy den til mine Þnsker, og fravÊlge nogle elementer og tilvÊlge andre.
Under selve rejsen gjorde Next Level Chinas 24-timers livesupport det også muligt at Êndre min plan, som fx da en guide foreslog nogle museer som de tÊnkte passede bedre med mine Þnsker.
Derudover var Next Level China også hurtige til at hjÊlpe da der midlertidigt var problemer med mit betalingskort, og sÞrgede for at jeg kunne betale for aftensmad og taxa tilbage til hotellet for at få lÞst problemet til nÊste dag.

Hvis du overvejer en rejse til Kina, så kan jeg varmt anbefale Next Level China!

2026幎6月6日

Tusind tak for den gode anmeldelse - den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏

Vi gÞr altid vores bedste for at give vores gÊster en nem og uforglemmelig rejse, og det er så fedt at hÞre at vi er lykkedes med det!

Tak for din tillid, og fordi du valgte at rejse med os! Vi hÃ¥ber vores veje krydses i fremtiden til endnu flere eventyr i Kina 🇚🇳

Fantastisk solorejse med Next Level China

Jeg havde en virkelig fantastisk tur med Next Level China, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der gerne vil opleve Kina på en mere personlig og autentisk måde end den klassiske pakkerejse. Jeg rejste solo, og de havde sammensat et gennemtÊnkt program med en rigtig god balance mellem natur, storbyliv, kultur og historie. Hele rejsen forlÞb gnidningsfrit fra start til slut, og man kunne tydeligt mÊrke, hvor meget omtanke og planlÊgning der lå bag.

Noget af det, der gjorde stÞrst indtryk pÃ¥ mig, var guiderne. De var ikke bare dygtige og professionelle, men ogsÃ¥ utroligt sÞde og spÊndende at tale med. Man fÞlte aldrig, at man blot blev “fÞrt rundt” som turist, tvÊrtimod blev der skabt plads til Êgte samtaler om kulturen, hverdagslivet i Kina og forskellene i forhold til eksempelvis Danmark. Jeg lÊrte virkelig meget undervejs, og man opbygger faktisk et ret tÊt forhold til guiderne, sÃ¥ de nÊsten fÞles mere som nye venner end traditionelle rejseguider.

Det, der efter min mening virkelig adskiller Next Level China fra mange stÞrre danske rejsebureauer, er deres lokale kendskab og netvÊrk i Kina. Man får hurtigt fÞlelsen af, at de kender landet indefra og har stÊrke lokale forbindelser.

Da jeg fÞrst fandt Next Level China, havde jeg naturligvis nogle overvejelser. Jeg bemÊrkede hurtigt, at det er et mindre bureau drevet af et ungt Êgtepar, og at virksomheden er registreret i Kina. Det betyder blandt andet, at de ikke er omfattet af danske garantiordninger, og at betaling typisk foregår via direkte bankoverfÞrsel til en kinesisk konto. Jeg kan derfor sagtens forstå, hvis det giver anledning til en vis usikkerhed i starten.

Efter min egen oplevelse forsvandt de bekymringer dog hurtigt. Man mÊrker tydeligt, at Mathias og Era brÊnder for det, de laver, og lÊgger meget af sig selv i virksomheden. De virker oprigtigt passionerede omkring at give folk en god og anderledes oplevelse af Kina, og man fÞler sig ikke som “endnu en kunde i rÊkken”. TvÊrtimod fÞlte jeg mig set, lyttet til og taget seriÞst gennem hele forlÞbet.

Selvom Next Level China er et mindre bureau, oplevede jeg faktisk det som en af deres stÞrste styrker. Den personlige tilgang giver plads til fleksibilitet og individuelle Þnsker, samtidig med at deres stÊrke lokale netvÊrk i Kina virkelig gÞr en forskel.

PrismÊssigt synes jeg Êrligt talt, at de leverer rigtig meget vÊrdi for pengene. Jeg tror, mange vil blive overraskede over, hvor hÞj kvaliteten er i forhold til prisen – sÊrligt nÃ¥r det gÊlder hotellerne og det at have en privat guide med undervejs. Kina er ganske vist generelt et billigt land, men de har stadig formÃ¥et at sammensÊtte et produkt, hvor pris og kvalitet hÊnger virkelig godt sammen.

Alt i alt var det en utrolig spÊndende og mindevÊrdig rejseoplevelse, og jeg ville uden tvivl vÊlge Next Level China igen, nÊste gang jeg skal til Kina. Jeg håber, det bliver snart, for landet er helt vanvittigt spÊndende og fÞles på mange måder som et sted, der stadig er lidt overset af resten af verden.

Tusind tak til Mathias og Era. Jeg hÃ¥ber virkelig, at I fortsÊtter med at udvikle bureauet fremover, for jeg tror oprigtigt pÃ¥, at I kan blive en slags “gateway” for danskere, der gerne vil opleve Kina

2026幎5月8日

Tusind tak for den gode anmeldelse - den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏

Samtidig er vi virkelig glade for at hÞre, at vores guider har gjort det godt. Vi mener selv at de er helt uundvÊrlige på en rejse i Kina, og det er så dejligt at hÞre, at de har levet op til forventningerne.

- Mathias og Era, Next Level China

En helt anden rejseoplevelse med NLC

En helt anden rejseoplevelse med NLC. Med de lokale guides og chaufffÞr er der sÞrget for alt i lÞbet af dagen; adgangsbilletter, hotel, kÞrsel og selv maden. Vi skulle bare vÊre der og nyde det - og fÞle dig lidt som konge og dronning. Era og Mathias styrer det hele og informere om alt det praktiske og der er ingen problemer hvis mn ville lave lidt om i planen. Meget rart med en guide da den gennemsnitligt kineser ikke kan snakke engelsk og det meste står på kinesisk. Man skal lige overvinde at betale rejsens belÞb til en konto i Kina, men vi blev ikke snydt eller skuffet. Kan kun anbefale det.

2026幎4月13日

Tusind tak for den gode anmeldelse - den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏

Tak for jeres tillid, og fordi I valgte at rejse med os! Vi hÃ¥ber vores veje krydses i fremtiden til endnu flere eventyr i Kina 🇚🇳

En stor tak til Next Level China

Vi havde en helt fantastisk 14-dages rejse til Kina, arrangeret af Next Level China, og vi kan varmt anbefale bureauet til andre rejselystne 👌
Vi er en familie pÃ¥ fire – to forÊldre og to voksne bÞrn – og Mathias og Era sammensatte et program ud fra vores Þnsker kombineret med bureauets erfaring og anbefalinger. Resultatet var en veltilrettelagt rejse med besÞg i Beijing, Zhangjiajie og Chongqing, hvor hver destination bÞd pÃ¥ unikke oplevelser, herunder spektakulÊre naturoplevelser, samt spÊndende indblik i Kinas kultur, historie og hverdag.

En sÊrlig ros skal gives til de lokale guider. De var professionelle, engagerede og meget vidende, og de gjorde en stor forskel for vores oplevelse. De formidlede levende, svarede gerne på spÞrgsmål og skabte en tryg og behagelig atmosfÊre under hele turen. Sammen med de faste chauffÞrer på hver destination, som sÞrgede for komfortabel og problemfri transport, fungerede logistikken helt perfekt og gjorde det muligt at fokusere fuldt ud på oplevelserne.

Vi kommunikerede lÞbende med Era fra Next Level China, som holdt os opdateret om nÊste dags program og hurtigt hjalp med alle vores forespÞrgsler – blandt andet med at hjÊlpe med at bestille og fÃ¥ leveret gaver (vin og Lego) direkte til hotellet 💫

Bureauet udviste stor fleksibilitet og et hÞjt serviceniveau, hvilket gjorde det nemt at tilpasse planer undervejs.

Selvom vi har stor erfaring med at rejse på egen hånd, vil vi klart anbefale at have et bureau og lokale guider i ryggen i Kina for at få det fulde udbytte. De bidrog med adgang til sevÊrdigheder, håndtering af praktiske forhold samt gode anbefalinger til restauranter og madoplevelser. Det kan vÊre udfordrende at begå sig på egen hånd, da relativt få taler engelsk, og skiltning og information ofte kun er på kinesisk.

Alt i alt en sÊrdeles vellykket ferie med et gennemgÃ¥ende hÞjt serviceniveau 🀩 Vi fÞlte os godt taget hÃ¥nd om hele vejen og kunne fokusere pÃ¥ at nyde oplevelserne. Vi tÞver ikke med at bruge Next Level China igen.

2026幎4月11日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - hvor er det en fornÞjelse at lÊse! 🙏

Vi gÞr altid vores bedste for at give vores gÊster en nem og uforglemmelig rejse, og det er så fedt at hÞre at vi er lykkedes med lige netop det!

Tak fordi I valgte at rejse med os - og vi hÃ¥ber at vores veje krydses i fremtiden, til endnu flere eventyr i Kina 🇚🇳

- Mathias og Era, Next Level China

Havde en helt fantastisk tur til Kina

Havde en helt fantastisk tur til Kina igennem Next Level China, der var styr på hoteller, guides og nÞje planlagt tur efter vores egne Þnsker, men samtidig med sparring fra nogle super professionelle og tydeligt Kina bekendte mennesker.
Var der de mindste problemer fÞlte man sig tryg og i gode hÊnder hele tiden, om det var på dansk, engelsk eller mandarin.
Kan kun anbefale at booke igennem her, hvis man har gjort sig tanker om at opleve Kina!
Havde givet flere stjerner hvis man kunne!!

2026幎4月1日

Tusind tak for den flotte anmeldelse - hvor er det en fornÞjelse at lÊse! 🙏

Tak fordi I valgte at rejse med os - og forhÃ¥bentlig pÃ¥ gensyn til endnu flere eventyr i Kina 🇚🇳

- Mathias og Era, Next Level China

Jeg kan kun give mine varmeste

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette rejsebureau efter en helt igennem fantastisk oplevelse med vores rejse til Kina. Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt af en enestÃ¥ende service, hvor bÃ¥de Mathias og Era virkelig gjorde en forskel. De var imÞdekommende, professionelle og altid klar til at hjÊlpe – uanset hvor smÃ¥ eller store spÞrgsmÃ¥l vi havde.

TilgÊngeligheden var i top gennem hele forlÞbet. Det var tydeligt, at de prioriterede deres kunder hÞjt, og vi fÞlte os trygge og velinformerede fra start til slut. Svarene kom hurtigt, og der blev altid fulgt op med en personlig og engageret tilgang, som gjorde planlÊgningen både nem og behagelig.

Selve rejsen til Kina var intet mindre end fantastisk. Alt fungerede gnidningsfrit – fra fly og transfers til hoteller og oplevelser. Programmet var veltilrettelagt med en perfekt balance mellem guidede ture og egen fritid, sÃ¥ vi bÃ¥de fik set de ikoniske sevÊrdigheder og oplevet kulturen pÃ¥ egen hÃ¥nd.

Det var tydeligt, at der lå stor erfaring og omtanke bag planlÊgningen. Hver detalje var gennemtÊnkt, og det gjorde, at vi kunne slappe af og nyde rejsen fuldt ud uden bekymringer.

Alt i alt en sublim oplevelse, hvor Mathias og Era leverede en service langt over forventning. Jeg vil uden tÞven anbefale dette rejsebureau til alle, der Þnsker en velorganiseret, tryg og mindevÊrdig rejseoplevelse.

2026幎4月3日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏

Era gjorde vores studietur til Shanghai 100 gange bedre

Jeg var afsted med min klasse på en studietur til Shanghai. Vi havde selv stået for hotel og fly, men i en uge havde vi to dage med Era, som var guide fra Next Level China. I starten var det ikke planen at have en guide, men jeg er SÅ glad for, at vi valgte det. Det gjorde vores tur 100 gange bedre!

Era var helt vildt fed at have som guide. Hun var nem at snakke med, virkelig god til engelsk, og hun kunne endda også lidt dansk, hvilket var super fedt. Hun var meget engageret og svarede hurtigt på WeChat og beskeder, når vi havde spÞrgsmål. Hun bookede busser til vores virksomhedsbesÞg, og det hele spillede bare.

Det bedste var, at hun viste os noget helt andet, end vi selv ville have fundet. Hun tog os for eksempel med til en water town, som var helt vildt fedt at se, det var virkelig rart at komme ud af storbyen lidt. Vi fik også anderledes men god mad, kom ud i dele af byen og omegnen, vi aldrig selv var stÞdt på, og vi hÞrte historier, som vi slet ikke anede noget om, hvis det ikke havde vÊret for hende.

KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月27日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi sÃ¥ glade for at lÊse! 🙏

Tak fordi I valgte os til jeres tur - det var en stor fornÞjelse at have jer 🇚🇳

Min kÊreste og 10 mdr gamle sÞn rejste

Min kÊreste og 10 mdr gamle sÞn rejste med Next level China med et skrÊddersyet babyvenligt program på 8 dage. Det var en kÊmpe hjÊlp for os der for fÞrste gang rejste med baby selvom vi har rejst en del fÞr. Kina var også lidt svÊrere at navigere ift. andre lande vi har vÊret f.eks. fordi vi ikke havde et kinesisk maniland nr. som var påkrÊvet til nogle apptjenester.
NLC's online support gav os en stor tryghed og med en baby på farten stod de hurtigt klar med hjÊlp og Êndringer i planen som til tider kan vÊre lidt uforudsigelige med en baby på farten. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月7日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi virkelig glade for at lÊse! 🙏

I skal have tak fordi I valgte at rejse med os - og vi hÃ¥ber at se jer til endnu flere eventyr i Kina i fremtiden 🇚🇳

Tak 💛

Kan man rejse til Kina uden guide ? Det kan man sikkert godt
 bliver det 100 gange bedre med Next level China ? 100%!!🀩🙏. Min kÊreste og jeg lavede sammen med NLC et 10 dags rejseprogram i Kina, og det var helt fantastisk. Fra start til slut var der bare styr pÃ¥ alt og vi kunne slappe af og rent faktisk nyde oplevelsen. De var lydhÞre for Þnsker, klar 24/7 og hjalp os med alt fra stort til smÃ¥t ☺De lokale guider var vidunderlige og de viser dig ting og nuancer du aldrig nogensinde selv ville fÃ¥ med
 det er absolut alle pengene vÊrd!

Tak til Era & Mathias for en fantastisk oplevelse vi har med os resten af livet 💛

2025幎12月6日

- Mathias, Next Level China

Once in a lifetime experience!

Jeg kan varmt anbefale en tur til Kina med Next Level China!
Vi havde selv et par dage i Beijing inden vi mÞdte oppe til den guidede tur. Her fandt vi ud af at Kina kan vÊre et mere udfordrende sted at rejse, der krÊver ihvertfald en del forberedelse. Derfor kan jeg varmt anbefale en guidet tur for at komme ind under huden på dette fantastiske og storslåede land. Hvis man sÞger en oplevelse ud over det sÊdvanlige, der ikke er overrandt at turister fra hele verden er det her, og det er kun et spÞrgsmål om tid fÞr verden indser hvor meget smukt der er at komme efter i Kina.

Turen var strikket sammen med lidt for en hver smag. Historiske, natur- og kulturoplevelser, samt outdoor aktiviteter! Herudover er der god mulighed for at bede guiderne om at tilfÞje sÊrlige Þnsker til turen. Jeg var sÊrligt begejstret for Xi'an, Kinas gamle hovedstad som har en helt speciel stemning over sig som om man kommer tilbage i en tidslomme af gammel tid.

Guiderne var engagerede, humoristiske og snakkede flydende engelsk.

Hvis man er nysgerrig på Kina, kan jeg kun sige kom afsted. Et unikt land, man skal opleve med egne Þjne, og ikke gennem medielandskabet!

2025幎9月19日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er virkelig en fornÞjelse at lÊse! 🙏

Vi er så glade for at hÞre, at du havde en uforglemmelig tur, og at du fik så meget ud af både kulturen, naturen og de historiske oplevelser!

Du har helt ret - Kina er et unikt land, som skal opleves med egne Þjne, og vi er glade for, at du gjorde det sammen med os.

Tak fordi du valgte at rejse med os - og forhÃ¥bentlig pÃ¥ gensyn til endnu flere eventyr i Kina 🇚🇳

Fantastisk og oplevelsesrig tur

Havde en fantastisk og oplevelsesrig tur på to uger med Next Level China.
Programmet er spÊkket med både kultur- og naturoplevelser - altså får man lidt af det hele.
De lokale guider var verdensklasse. Deres kendskab til kinesisk historie, også ud over det som man lige er ude og se. Derudover er de godt selskab og fortÊller gerne om, hvordan det er at bo i Kina, vÊre kineser, hvilke udfordringer de oplever osv.
Et kÊmpe plus jeg også vil nÊvne, er de toplÊkre hoteller, som er gennemgående for rejsen. Efter lange og oplevelsesrige dage er det dejligt, at komme hjem til et lÊkkert hotel.

2025幎9月6日

Tusind tak for den flotte anmeldelse - hvor er det en fornÞjelse at lÊse! 🙏
Det glÊder os virkelig, at du har haft en oplevelsesrig rejse, og at både guiderne, hotellerne og programmet har levet op til forventningerne. Vi lÊgger stor vÊgt på netop den balance mellem kultur, natur og komfort - så det betyder meget, at du har mÊrket det undervejs.

10 ud af 5 stjerner

Vi havde en helt fantastisk tur med Next Level China. Super velplanlagt, det var tydeligt hele turen at der var styr på det hele. Virkelig godt koncept, med gode guides, gode destinationer og helt fantastisk support hvis der skulle vÊre noget.
Ville helt klart anbefale at rejse med Next Level China!!

2025幎9月6日

Next Level China からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og hvor er det fedt at hÞre, at I havde en fantastisk tur! 🙏
Vi lÊgger meget vÊgt på, at alt spiller både fÞr, under og efter rejsen, så det betyder virkelig meget at hÞre, at I har mÊrket det hele vejen igennem.

Tak fordi I valgte at rejse med os - og forhÃ¥bentlig pÃ¥ gensyn til flere eventyr i Kina 🇚🇳

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。