レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fint produkt, spammet 4 gange om at huske at anmelde på trustpilot. Her er jeres anmeldelse og så venligst stop med at spam min mail tak.

Hammer god service! Jeg har nu over flere gange bestilt fra Nicosub, og den kundeservice de leverer skuffer sq aldrig. Det virkelig dejligt, man har nogle danske folk, der svarer, og kan rÃ¥dgive.... もっず芋る

Indtil videre har der vÊret super service. KÞbt et mÊrke som jeg ikke kunne tÃ¥le. Har sendt 12 bÞtter tilbage, sÃ¥ nu mÃ¥ vi se hvor hurtigt mine penge kommer retur. Og jeg kÞber gerne hos den igen... もっず芋る

Havde bestilt 3 bÞtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtigt og god service

Hurtigt service. Jeg havde fået en bÞtte med en produktionsfejl, så jeg skrev en besked og fik svar inden for 2 minutter. Fik valget mellem en ny bÞtte eller pengene tilbage. Hurtigt, godt service og gode priser!

2023幎12月15日
自発的なレビュヌ

Selve produkterne er jeg meget positivt

Selve produkterne er jeg meget positivt overrasket over!
Indleveringstid kunne sagtens vÊre bedre
 fair nok i tydeligvis ikke sender pakker i weekenden, men sÃ¥ synes jeg det skal fremgÃ¥ pÃ¥ hjemmesiden.
Ellers rigtig fint.

2023幎11月11日

Hej Simon

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre at du er glad for produkterne😁
Vi beklager at det ikke har vÊret tydeligt nok, at vi ikke sender pakker i weekenden. Det fÃ¥r vi rettet op på🙏

Rigtig god dag🌞

God smag

Hurtig levering, god smag og godt til stop af snus.

2023幎11月6日

Hej Jonathan

Tusind tak for din anmeldelse!💪
Fantastisk at produkterne har hjulpet dig🀩

Rigtig god dag😊

Dbh Sofus

LÊkre produkter

Hurtig levering, god service. Ka klart anbefale

2023幎10月23日

Hej Kalle,

Tusind tak for din anmeldelse!💪
Dejligt at hÞre det hele lever op til forventningerne🀩

Ha' en fantastisk dag🌞

Dbh. Sofus

Super hurtig levering og god

Super hurtig levering og god information om hvor vidt pakken var på vej

2023幎10月20日

Hej Benjamin,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre det hele lever op til dine forventninger💪

Du Þnskes en god dag😁

En rigtig god Service.

En rigtig god Service.
Jeg fortrÞd det og kom nok til at sende det forkert tilbage til dem og de var sÃ¥ sÞde at hjÊlpe med det, sÃ¥ jeg ku fÃ¥ mine penge igen☺

2023幎10月17日

Hej Rebekka

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at vi fandt en lÞsning🙏😁

Du Þnskes en dejlig dag🌞

Dbh. Sofus

Det kunne ikke blive nemmere med snusstop

Jeg er ikke typen der skriver om mine oplevelser eller noget overhovedet, men jeg er nÞdt til at skrive her, for jeg har med lidt til ingen abstinenser stoppet med at tage snus.

Jeg har taget snus on n’ off i 7 Ã¥r, hvor jeg de sidste 4-5 Ã¥r har vÊret konstant hver dag, jeg har brugt det hvide ud af Þjnene pÃ¥ snus og fortryder sÃ¥ meget alle de penge jeg kunne have sparet.

Jeg sÃ¥ en NicoSub reklame pÃ¥ min facebook feed og tÊnkte “nu er det nu” jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling, jeg startede mandag d. 02/10/23 og har ikke rÞrt nikotin siden.
Jeg ved det er hurtigt at skrive jeg er fÊrdig, men jeg har INGEN trang til nikotin lÊngere, sÃ¥ tak for et skÞnt produkt, og sÃ¥ hÃ¥ber jeg at nogen kan bruge min feedback til noget🙏🏌

2023幎10月6日

Hej Nicolaj

Tusind tak for din anmeldelse!🀩
SkÞnt at produkterne har virket for dig, det er dejligt at hÞre💪

Vi elsker alle former for feedback og sÊtter utroligt stor pris pÃ¥ at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🙏

Du Þnskes en fantastisk dag😎

Dbh. Sofus

Jeg var afhÊngig af snus i 4 år.

Jeg var afhÊngig af snus i 4 år.
Til sidst tog jeg alt fra en halvt til en hel bÞtte på et dÞgn.

Efter jeg prÞvede jeres Wakey stoppede jeg med snus, og tog derefter kun Wakey, hvor jeg efter en måned kunne kalde mig helt snusfri

Idag har jeg vÊret nikotinfri i 2 måneder og har intet rÞrt i noget snus i 1 måned.
Takket vÊre jer!

KÊmpe anbefaling!
Super god service ✅
Hurtig leveringstid ✅

2023幎10月5日

Hej Oliver

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi sÊtter kÊmpe stor pris pÃ¥ at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🙏💪💪

Sindsygt sejt gÃ¥et med de 2 fÞrste mÃ¥neder, keep it up!🀝🀩

Du Þnskes en dejlig dag🌞

Dbh. William

Wakey snus

Jeg Elsker wakey snussene da der rigtig gode til at erstatte for nikotin snus og erstatter også smagene rigtig godt

2023幎9月21日

Hej Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Fantastisk at hÞre produkterne har gjort en forskel for dig🀩
Du Þnskes en fantastisk dag🌞

Dbh. Sofus

total tilfreds er mere end tilfreds med

total tilfreds er mere end tilfreds med leveringen. Da jeg bruger normal snus til dagligdag, er dette det sted hvor jeg er mest tilfreds med produktet, Og nok også det man er tÊttest på at ramme den normale snus..

2023幎9月19日

Hej Julius,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sÊtter kÊmpe stor pris pÃ¥ at du vil dele din oplevelse💪
SkÞnt at hÞre produkterne lever op til dine forventninger🀩

Rigtig god dag!🌞

Hej Kathrine,

Tusind tak for din anmeldelse!😁

SkÞnt at hÞre du ogsÃ¥ har fÃ¥et hurtig levering⚡😎
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du vil dele din oplevelse🀩

Rigtig god dag!🌞

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。