レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fint produkt, spammet 4 gange om at huske at anmelde på trustpilot. Her er jeres anmeldelse og så venligst stop med at spam min mail tak.

Hammer god service! Jeg har nu over flere gange bestilt fra Nicosub, og den kundeservice de leverer skuffer sq aldrig. Det virkelig dejligt, man har nogle danske folk, der svarer, og kan rÃ¥dgive.... もっず芋る

Indtil videre har der vÊret super service. KÞbt et mÊrke som jeg ikke kunne tÃ¥le. Har sendt 12 bÞtter tilbage, sÃ¥ nu mÃ¥ vi se hvor hurtigt mine penge kommer retur. Og jeg kÞber gerne hos den igen... もっず芋る

Havde bestilt 3 bÞtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering.
Eneste grund til det ikke er 5 stjerner er prisen.

Pakkerne koster stort set det samme som normal tyggetobak/snus, hvilket trÊkker lidt ned for mit vedkommende.

2023幎5月7日

Nicosub からの回答

Hej Emil, tusind tak for din anmeldelse!🀩

SkÞnt at du er glad for produkterne og at leveringen lever op til dine forventninger.🙏

Vi gÞr vores bedste for at holde priserne i bund, hvilket er grunden til vi har sÃ¥ store mÊngderabatter.💪

Vi Þnsker dig en fantastisk dag!🌞

Det bon nok faktisk

2023幎5月14日

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at du er glad for produkterne🀩

Vi håber på at se dig på webshoppen igen💪

Rigtig godt 😉

2023幎4月27日

Nicosub からの回答

Hey Nicklas, tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os at du har haft en god oplevelse med produkterne👌

Ser frem til at se dig pÃ¥ webshoppen igen🀩

Dbh. Rasmus

Virkelig godt tilfreds indtil videre

Virkelig godt tilfreds indtil videre! Modtog min pakke for et par dage siden, med 1 dags levering!!

Er allerede godt i gang og har ikke taget snus i 3 dage. Har ikke specielt mange cravings efter nikotinen - hvilket jeg normalt ville have haft efter 3 dage uden.

Har kÞbt de 3 mint varianter, og de giver den helt rigtige “kuldefornemmelse”, som man er vant til fra Velo.
Kan klart anbefales, hvis man er ved at vÊre trÊt af sin afhÊngighed og mangler et alternativ!!

2023幎5月2日

Tusind tak for din anmeldelse!

SkÞnt at du ogsÃ¥ har fÃ¥et lynhurtig levering😁

StÊrkt gÃ¥et, det kan du godt vÊre stolt af. Dejligt at produkterne kan give en hjÊlpende hÃ¥nd til dit stop, kuldefornemmelsen er en gamechanger!🀩

Du er allerede rigtig godt på vej!
Vi Þnsker dig alt held og lykke👏

Super alternativ til snus

Jeg kÞbte dette produkt for at prÞve det af, uden de helt hÞje forventninger. Men wow! Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god en substitut for snus dette er. Jeg har slet ikke savnet almindelig snus, fordi man fÃ¥r den samme “stikkende/svidende” fornemmelse og koffeinen gÞr, at man stadig “fÃ¥r noget ud af det” om man sÃ¥ mÃ¥ sige. Jeg kÞbte 2 pakker “Mint Blizzard” med 50 mg og én uden koffein til om aftenen. Det fungerer altsÃ¥ bare virkelig godt! Det kan i Þvrigt ogsÃ¥ mÊrkes pÃ¥ tandkÞdet, at det er nikotinfri - ikke mere klamt tandkÞd der lÞsner sig 🀩

Derudover en hurtig levering uden problemer 👏

2023幎4月23日

Hej Clara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏

Vi er super glade for at produkterne også kunne overstige dine forventninger. Du har ramt den spot-on med et produkt uden koffein til om aftenen!👌

Dejligt at hÞre, at dit tandkÞd ogsÃ¥ er glad for din beslutning.🀩

Ha' en fantastisk dag!💪

Dbh. Rasmus

De leverede den forkerte pakke nicosub

De leverede den forkerte pakke nicosub, men da de blev gjort opmÊrksom på det var de super venlige

2023幎4月24日

Hej Kirstine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Ærgerligt, at du ikke fik den rette pakke i fÞrste omgang - Det var godt vi fik styr pÃ¥ det i fÊllesskab! Vi gÞr vores bedste for at skabe de bedste rammer for vores kunder.💪

Vi Þnsker dig en fortsat god dag.🌞

Nicosub

Jeg er så glad for Nicosub jeg er nÊsten stoppet med at ryge på grund af deres wakey citrus og deres melon de er så lÊkre og det skader ikke tandkÞdet som snus gÞr.
Jeg elsker deres levering jeg fik min bestilling dagen efter jeg bestilte

2023幎4月2日

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er meget stÊrkt gået - det kan du godt vÊre stolt af. Dejligt at hÞre, at vores produkter både kan hjÊlpe til rygestop og snusstop, samt at du synes godt om både smage og levering!

Vi Þnsker dig en god dag.

Skuffet

Det er mega kedeligt og der er ingen smag i overhovedet

Man kan slet ikke mÊrke man har noget i overlÊben
 er skuffet

2023幎4月10日

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at produkterne ikke levede op til dine forventninger! Du er altid velkommen til at sende alle uåbnede produkter tilbage og få refunderet belÞbet.

Vi Þnsker dig en god dag.👌

God kvalitet

Produktet minder utroligt meget om Velo/ace produkter så min underbevidsthed bliver snydt. Jeg bruger normalt en halv dåse per dag men har nu ikke brugt snus i 15 dage og har med wakey ikke haft behov for det.

2023幎3月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。