Har netop haft min Mazda til det fÞrste serviceeftersyn, hvor der blev foretaget veludfÞrt arbejde, med videodokumentation, etc. - og endda til en fornuftig pris. LÊg dertil en venlig og imÞdekommend... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
UndgÃ¥ for alt i verden Niels Petersen Automobiler -NÃ¥r de endelig efter mÃ¥neder med problemer pÃ¥ ens bil, forvilder sig til at kikke pÃ¥ nogle af fejlene, sÞrger de for man aldrig vil bruge dem ig... ãã£ãšèŠã
Jeg vil rose Niels Christian Og teamet for at gÞre det umulige og overbevise mig at forblive i Nissan familien. De har Þget fantastisk service ov vÊre sÃ¥ imÞdekommende fra fÞrste Þjeblik vi henviste... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg vÊret kunde i 10 Ã¥r, hos Niels Petersen Auto i NÊstved. Altid vÊret tilfreds, med det arbejde der er udfÞrt pÃ¥ min Mazda pÃ¥ vÊrkstedet. Men nu det slut, efter en episode med en betaling a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Autoriseret forhandler i NÊstved af Opel, Mazda og Suzuki.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UndgÃ¥ for alt i verden Niels PetersenâŠ
Undgå for alt i verden Niels Petersen Automobiler
-Når de endelig efter måneder med problemer på ens bil, forvilder sig til at kikke på nogle af fejlene, sÞrger de for man aldrig vil bruge dem igen
-DÞr og bagagerums beklÊdning kan de ikke sÊtte ordentligt på, da de knÊkker plastholder når de skiller bilen ad.
-Eller forsÞger at skjule at har Þdelagt holder til parkerings sensorer og bare sÊtter dem på igen med gaffatape og fugemasse.
KÞb af brugt bil
September 2020 kÞbte jeg en brugt 2010 Mitsubishi Colt af NP. Den havde kÞrt 90.000 km. I lÞbet af kort tid viste det sig at dens tandstang/servo var defekt. Jeg fik en ny monteret under garanti ð Senere tÊndte airbag lampe, men problem lÞst ogsÃ¥ under garanti.
ImÞdekommende proffesionelle ansatte.
Så alt i alt er jeg meget tilfreds med forlÞbet og kan varmt anbefale at handle bil hos N. Petersen
Lokket til merarbejde
Lokket til merarbejde, der tog ca. 1/2 time: pris nÊsten 2.900 kr.
Havde aftalt ordinÊr service af min 3 år gl. Opel Astra til ca. 1.500 kr., da dette var overstået kom en mekaniker og "solgte" mig 3 "små" ekstra opgaver: skift tÊndrÞr, skift luftfilter + justering af sporing, 3 "små" opgaver der ville tage ca. 1/2 time, så det kunne vel ikke koste en bondegård, men da regningen skulle betales, kostede de 3 "små" opgaver nÊsten 2.900 kr., eller nÊsten det dobbelte af den aftalte pris for det ordinÊre serviceeftersyn!!!!
Min fejl er, at jeg ikke spurgte til prisen, for ekstra arbejde inden jeg sagde ja, havde jeg fået prisen oplyst, havde jeg sagt et stort og rungende NEJ TAK!!
I behÞver derfor ikke at lokke mig til nyt serviceeftersyn i 2021.
En fremragende oplevelse og service!
Hermed deles en fantastisk oplevelse med kÞb af brugt bil hos Niels Petersen Automobiler:
Jeg ser en brugt Mazda 3 Skyactiv-G Vision stÃ¥ ude foran forhandleren, som jeg MÃ
se nÊrmere på og henvender mig hos en sÊlger. SÊlgeren er yderst imÞdekommende og mÞder mig med smil og hjÊlpsomhed. Jeg prÞvekÞrer bilen og får efterfÞlgende svar på mine spÞrgsmål omkring den. Noget tid efter prÞvekÞrer jeg den igen, og mÞder her sÊlgeren Daniel Jakobsen, som udstråler samme hjÊlpsomhed, smil og har både en god energi og humor. Daniel svarer med glÊde på alle mine tilkomne spÞrgsmål og virker til at have god tid, på trods af at det er lukketid. Jeg forhandler pris og udstyr med ham og får et stykke papir med hjem. Den efterfÞlgende dag har jeg besluttet mig for at det skal vÊre min bil. Jeg snakker yderligere med Daniel som husker mig fra dagen fÞr og husker vores aftaler. Vi forhandler yderligere, og da mine tidligere erfaringer med andre sÊlgere ikke altid har vÊret positiv er jeg sÊrligt opmÊrksom på at de aftaler jeg laver med Daniel vedrÞrende Mazda'en også overholdes til punkt og prikke - Êrligt talt er jeg bange for at 'skindet bedrager'. Dette skal vise sig at vÊre min fÞrste og mest positive oplevelse, hvor alt er i orden, og jeg ingen finger har at sÊtte på noget som helst. D. 19/6-20 afhenter jeg bilen, som tydeligt ses er blevet klargjort med kÊrlighed. Bilen er sat ind i udstillingen, klar til at jeg kan kÞrer derfra. Bilen fremstår som ny på trods af nogle år på bagen, den fremstår så flot i både lak og interiÞr at jeg spÞrger min kÊreste om det er dén bil jeg har kÞbt, hvilket kort tid efter ankomst viser sig at vÊre korrekt, da Daniel henvender sig til mig. Daniel gennemgår bilens udstyr, vores aftaler, betaling, papire mv., sammen med mig på den mest behagelige måde. Da jeg kÞrer fra Niels Petersen i min nykÞbte bil, står Daniel med sit yderst professionelle, smilende og rolige vÊsen og vinker idet jeg kÞrer ud. I dag godt en måned senere, er jeg lige så glad for bilen som dagen hvor jeg kÞbte den. Jeg har på trods af min tilbageholdenhed og skepsis baseret på tidligere erfaringer med sÊlgere i andre butikker, ingen finger at sÊtte - tvÊrtimod kan Niels Petersen Automobiler og sÊlger Daniel Jakobsen kun anbefales herfra - de fortjener et kÊmpe klap på skulderen for deres professionelle mindset hvor det tydeligt ses at hjertet er med i arbejdet.
Eminent service fra sÊlger
Vi vil meget gerne dele den helt fantastiske oplevelse vi havde da vi kÞbte en brugt Opel Corsa hos Niels Petersen i NÊstved. Vi kom ca 1/2 time fÞr lukketid, meget spontant da vi egentlig ikke have talt om at skifte bil men bare prÞvekÞre en Corsa. Det regnede, var koldt, men hvilken service vi fik af sÊlger Peter Bonde. Ikke en eneste gang kiggede han på klokken, og min kÊreste ville selvfÞlgelig prÞve bilen 2 gange. Vi fik forhandet bytte pris med vinterhjul, syn og levering. 3 dage efter vi har fået bilen opdager min kÊreste nogle pletter på himlen i kabinen og da hun skulle hente en lakstift viser hun sÊlgeren det. Det skal bare skiftes, for den skal vÊre i orden. Jeg troede så Opel tog den på kulancen men nej, det tager Niels Petersen på sin regning. Jeg har handlet mange biler, men aldrig fået den service og forståelse som vi her har fået. Det er ikke sidste gang vi har handlet bil hos Niels Petersen, og derfor skal de også varmt anbefales til andre der går i tanker om bilskift. Mange hilsner fra Tina & Bjarne
Umuligt at komme igennem pÃ¥ tlf tilâŠ
Umuligt at komme igennem på tlf til vÊrkstedet, sidder ofte i kÞ 10-15 min uden kontakt.
De ringer ikke tilbage når man beder om det i omstillingen.
De lÊser ikke de beskeder der skrives via deres hjemmeside.
Idag blev vognen afleveret til skift af rat indenfor garanti. Efter jeg havde forladt vÊrkstedet, blev jeg kontaktet at de ikke havde fået rattet hjem som var i restordre!
Det kan de ikke gÞre for, men det er ikke OK at man ikke får besked fÞr vognen bliver indleveret.
Så bliv vÊk hvis du vil undgå frustrationer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ