Hele slechte cursus bijna niks geleerd. Niet eens hoe je wimpers moet verwijderen. Ernstige gebreken in de allround wimperstylist prive cursus. Na mail contact willen hun geen geld terug beta... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jullie zijn heel slecht georganiseerd, de site is nooit up-to-date en ik vind jullie totaal onvriendelijk. Ik heb 2x cursus datum ingepland en heb daar speciaal vrije dag voor genomen en na paar... もっと見る
Ik heb vandaag mijn lash extension cursus afgerond bij Nika beauty. Ik ben echt meer dan tevreden! De dames zijn enorm vriendelijk en er word heel professioneel ter werk gegaan. De producten die... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Nika Beauty is uw huisleverancier van schoonheid; of u nou consument bent of een professional, Nika Beauty biedt de beste producten en cursussen voor wimpers, wenkbrauwen en lippen. Bezoek onze showroom of één van onze academies door heel Nederland en maak kennis met Nika Beauty; Freedom to be Yourself
連絡先
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lekt alleen maar!
In het begin had ik een heel goed…
In het begin had ik een heel goed gevoel bij dit bedrijf. De communicatie leek duidelijk en ze boden mooie dingen aan zoals een privé cursus, wat voor mij erg aantrekkelijk was. Het leek professioneel en betrouwbaar.
Maar naarmate het proces verder ging, begon dat beeld compleet te veranderen. Er was veel onduidelijkheid in de communicatie, afspraken werden niet nagekomen en informatie op de website (zoals beschikbaarheid van plekken) bleek niet te kloppen. Elke keer was er weer iets anders, wat erg frustrerend was.
Ook rondom betalingen kreeg ik tegenstrijdige informatie. Eerst werd aangegeven dat bepaalde opties mogelijk waren, en later werd dat weer ontkend. Dit gaf mij geen betrouwbaar gevoel.
Daarnaast zag ik later meerdere soortgelijke klachten van anderen, wat mijn twijfels alleen maar bevestigde.
Wat ik ook zorgwekkend vind, is dat er blijkbaar een review op mijn naam staat van vóórdat ik überhaupt contact met dit bedrijf had. Dit roept bij mij serieuze vragen op over de betrouwbaarheid.
Uiteindelijk heb ik besloten om de cursus te annuleren, omdat het vertrouwen volledig weg was. Helaas heb ik tot op heden mijn aanbetaling nog niet terug ontvangen.
Mijn advies: wees voorzichtig en kijk goed naar ervaringen van anderen voordat je hier iets boekt.

Nika Beauty からの回答
Nuevo vicio desbloqueado
Nuevo vicio desbloqueado . Compartí una sesión de head spa con mi hija y fue una gran experiencia. Las chicas cuidan el más mínimo detalle y el resultado en nuestro pelo ha sido más que sorprendente . Recomendable 100%. Repetiremos sin duda !!!!
Probé el láser sin gel y fue una…
Probé el láser sin gel y fue una experiencia muy cómoda y sin dolor
Je wordt goed op de hoogte gehouden en…
Je wordt goed op de hoogte gehouden en slel een goede oplossing voor een verkeerd pakketje!
Super cursus wimperextensions gehad bij…
Super cursus wimperextensions gehad bij Nika. Ze neemt echt de tijd, legt je alles meermaals uit en werkt samen om de behandelingen meteen goed uit te voeren. Ik kom zeker weer eens terug!
Geen reactie, reageren nergens op
Ik schrik ervan dat het bedrijf niet reageert. Ik heb meermaals app berichten gestuurd en ook via de e-mail berichten gestuurd, maar er komt gewoon geen reactie. Dit geeft mij geen fijn gevoel over het volgen van een cursus en geld over te maken naar hun, ik kijk daarom dus verder.
Geweldige service
Geweldige service. Denken goed mee en komen met geweldige oplossingen. Contact was echt top, klantvriendelijkheid is ook helemaal niets op aan te merken.
Model voor cursus
Ik ben mee geweest als model voor een vriendin van mij, en heb echt een super goeie ervaring gehad, vanaf moment 1 kun je al merken dat Nika dit met enorm veel passie en ambitie doet, ze geeft goeie uitleg, en laat je ook echt comfortabel voelen, ze weet waar ze over praat, al met al zou ik haar cursussen zeker aanraden, ook omdat het 1 op 1 een dus heeft ze alle aandacht voor je en eventuele vraagstukken
Ik heb een super fijne ervaring gehad
Ik heb een super fijne ervaring gehad, ik heb heel veel geleerd en voelde mij ook enorm op mijn gemak.
Ik raad deze cursussen zeker aan voor iedereen die wilt starten met lashes, brows, etc…
top cursus
Gisteren les gehad, wat een mooie locatie, goede docenten en top producten! ga zo door meiden. Wij gaan met Misencil producten werken inons salon.
Hele slechte cursus bijna niks geleerd
Hele slechte cursus bijna niks geleerd.
Niet eens hoe je wimpers moet verwijderen.
Ernstige gebreken in de allround wimperstylist prive cursus.
Na mail contact willen hun geen geld terug betalen niet eens een deel.
Nu met Advocaat bezig.
Laat dit niet zomaar gebeuren.
Ik ben al 9 jaar een terugkerende klant…
Ik ben al 9 jaar een terugkerende klant bij Nika Beauty, vandaag ook mijn vierde cursus gehad en deze succesvol afgerond. En ik ben zo tevreden over de producten, de service, het contact en de aandacht die ik krijg!

Nika Beauty からの回答
Top, super blij mee
Ik heb daar voor de 2keer en cursus gevolgd!
Ik ben heel te tevreden met hoe alles geregeld is en hoe mijn vragen werden beantwoord toen ik het even niet wist !
Met en ervaring rijker kan ik groeien in mijn bedrijft door de nieuwe kennis die ik bij Nika heb mogen meemaken.
Veel geleerd, en raad het zeker iedereen aan als je veder wilt groeien in je bedrijf!
Jullie zijn heel slecht georganiseerd
Ik heb 2x cursus datum ingepland en heb daar speciaal vrije dag voor genomen en na paar dagen krijg ik mail dat het een dubbele boeking is geweest en dat ze vol zitten.
Daarnaast willen zij bepalen welke dagen ik de cursus kan volgen.
Ik ben heel erg teleurgesteld en heb mijn geld terug gevraagd en daar wacht ik nu op.
Ik heb een cursus gehad bij Nika…
Ik heb een cursus gehad bij Nika Beauty, en wat was de uitleg fijn en duidelijk. Ook de sfeer binnen het bedrijf was heel gezellig. Achteraf heb ik nog wat producten gehaald waar ik super tevreden mee ben. Jullie zullen nog vaker van mij horen, ik ben een klant geworden!
we vinden het jammer dat er steeds…
we vinden het jammer dat er steeds produkten bij een bestelling in backorder zijn
dit komt bijna iedere bestelling voor
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。