レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte levering, en hee heel mooi product. Ik had een gordijn met foto besteld. Deze werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Toen ik ze ophing, bleek ze mooi op maat. Het resultaat ziet er geweldig... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Mooi op maat viel goed mee te werken, mijn vrouw en ik hebben de sticker op een mooi wit gespoten melkbus geplakt en het geheel is heel erg mooi geworden.

䌁業情報

1. 壁玙店
  2. カヌテン販売店
  3. むンテリア デザむン店
  4. むンテリア デザむナヌ
  5. 絵画販売店
  6. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Nikkel Art – gepersonaliseerde wanddecoratie op maat, rechtstreeks van de fabrikant. Bij Nikkel Art brengen we jouw muren tot leven met unieke printdecoraties die perfect passen bij jouw stijl en interieur. Al meer dan 15 jaar produceren wij hoogwaardige fotobehang, plexiglas schilderijen, aluminium prints, canvas schilderijen, glasschilderijen, tuinposters en nog veel meer – allemaal op maat gemaakt in onze eigen productiehal in België. Onze missie is om kunst persoonlijk te maken. Of je nu kiest voor een rustgevend landschap, een kleurrijk bloemenmotief, een zwart-wit foto of je eigen favoriete afbeelding – elk product wordt speciaal voor jou gedrukt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen we haarscherpe beelden, intense kleuren en een lange levensduur, zowel binnen als buiten. Bij Nikkel Art combineren we vakmanschap met creativiteit. Ons team van experts begeleidt je graag bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat en design, zodat jouw interieur of buitenruimte precies de sfeer uitstraalt die jij wilt creëren. Onze klanten waarderen vooral: Producten op maat – van formaat tot motief, volledig aanpasbaar. Premium kwaliteit – professionele prints met perfecte afwerking. Snelle levering – elk product wordt in eigen atelier vervaardigd en zorgvuldig verpakt. Duurzame materialen – milieuvriendelijke inkten, recycleerbare basismaterialen. Uitstekende klantenservice – persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken of tuin wilt verfraaien, bij Nikkel Art vind je de ideale wanddecoratie voor elke ruimte. Laat je inspireren door duizenden motieven uit onze beeldbank of upload je eigen foto voor een volledig unieke creatie. Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg – met lokale websites en klantenservice in meerdere talen. Bezoek onze website https://www.nikkel-art.nl en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je interieur te personaliseren met stijlvolle wanddecoratie van topkwaliteit.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Mooi product

Vlotte levering, en hee heel mooi product. Ik had een gordijn met foto besteld. Deze werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Toen ik ze ophing, bleek ze mooi op maat. Het resultaat ziet er geweldig uit

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち3の評䟡

De levering duurde helaas te lang

De levering duurde helaas te lang. Niet de beloofde 2-5 dagen maar 7 dagen. Daardoor moest ik mijn afspraak met de behanger afzeggen, die daardoor pas anderhalve week later kon. De ruimte stond toen vol met meubels terwijl anderhalve week eerder de ruimte leeg was.
Ik ben ook niet 100% tevreden over de kwaliteit van de foto. De voetstappen in het zand (vooraan) zijn onscherp.

2026幎4月2日
5぀星のうち2の評䟡

Veel gerompslomp

Veel gerompslomp wat betreft betaling konden geen factuur sturen vooruit de betaling en wij kunnen geen pro forma accepteren Levering illustraties in 2 keer ipv in 1 keer goed Wel prompt in het beantwoorden van vragen via de mail Maar al met al zal niet opnieuw met ze in zee gaan

2026幎4月2日

De service is geweldig

Het ontwerp dat ik zelf had gemaakt was te licht en niet goed uitgelijnd. Ze hebben nadat ik besteld heb contact opgenomen en dit aangegeven. Ze hebben wijzigingen aangebracht en veel moeite gedaan om het ontwerp goed te krijgen. Topservice! Ik heb wel eens ergens anders besteld en wat ik toen binnen kreeg was niet mooi maar ze hebben het gewoon geprint.

2026幎3月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス