ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wir waren leider mit der Decke nicht zufrieden, der Akku ist viel zu schwer und zieht die Decke nach unten. Soweit so gut, ist ja nicht tragisch. Ãberall auf den Produktseiten ist ja die Rede v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na een probleempje met 1 van onze 4 plaids (die echt fantastisch zijn) werden we ook na meer dan 3 jaar prima geholpen door de altijd vriendelijke klantendienst. Top bedrijf !
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De perfecte sfeer Nikki.Amsterdam creëert het liefst momenten die niet snel vergeten worden. Momenten in een groot of klein gezelschap waarop je er helemaal kunt zijn. Sinds onze oprichting in 2017 ontwikkelen wij producten hieraan bijdragen. Van ontwerp tot aan het uitleveren van de producten, onze processen zijn er volledig op gericht jou een zo perfect mogelijke wannahave te bezorgen. Of je nu geniet van een intiem samenzijn tijdens een prachtige zonsondergang, ontspant in de tuin, of omringd bent door vrienden tijdens een feest â onze producten dragen bij aan een heerlijke sfeer en helpen je volledig op te gaan in het moment. In 2021 introduceerden we The.Plaid Original, een teddyzachte, draadloze warmtedeken. Deze deken biedt niet alleen comfort en warmte, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door het energieverbruik te verminderen. Onze warmteproducten, waaronder warmtekussens en zelfs verwarmde kussens voor huisdieren, laten je ontspannen en genieten van het moment. We noemden het hierboven al even. Service hebben we hoog in het vaandel staan. We behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden, redelijk, snel en oplossingsgericht. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. Doen wat je binnen jouw mogelijkheden kunt doen.
é£çµ¡å
Mollerusweg 17, 2031BZ, Haarlem, ãªã©ã³ã
- 023 205 2307
- service@nikki.amsterdam
- nikki.amsterdam
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer correct
Alles zeer correct ontvangen, zeer goede communicatie en uitleg over onze aankoop.Zeer tevreden...een aanrader.
accu van warmtekussenâŠ
Ik kon de accu van mijn warmtekussen niet goed opladen. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord dat ik waarschijnlijk een andere stekker moest gebruiken. Dit klopte, gelukkig was ik snel en vriendelijk geholpen zodat tijdens deze koude dagen ik heerlijk gebruik kon maken van mijn kussen.
Prima klantenservice

Lampen-Lautsprecher ein absolutes Muss
Ich habe den Twilight-Lautsprecher und den Lampion-Lautsprecher gekauft. Ich bin super happy damit, das koppeln war einfach, der Klang ist super und das Licht bringt die passende Stimmung.

Warmte om mee te nemen.
Een heerlijk zachte deken die zorgt voor een lekkere warmte. Heb de deken gekocht voor mijn moeder die hem mee neemt naar het ziekenhuis om tijdens de dialyse heerlijk warm te blijven. Ideaal met bijgeleverde powerbank die makkelijk te koppelen is en eenvoudig is op te laden. Met drie warmte standen is benodigde warmte prima te regelen en geeft de powerbank genoeg energie om de gehele dialyse sessie te voldoen. Zeker een welkome uitkomst om op locatie draadloos warm te blijven, moeder is er gelukkig mee.

Multifunctioneel warm
De Wrap is een ideaal formaat, als kussen in je rug of als handenwarmer in koude maanden. Wij gebruiken hem heel veel en merken dat de kinderen hem ook steeds willen inpikken.

Ik heb onlangs The.Plaid Green gekocht
Ik heb onlangs The.Plaid Green gekocht. Wat een topaankoop is dit! Ik heb de deken al even moet wassen omdat ik met drinken gemorst had. Ook na het wassen is hij weer net zo zacht als toen ik de deken kocht. Ik ben dan ook echt heel tevreden over de kwaliteit van de stof. Na het wassen heel eenvoudig de binnendeken er weer ingedaan en met de touwtjes weer vastgeknoopt. En daarna snel onder mân dekentje! Heerlijk warm!

Heerlijke plaid
Ik heb een heerlijke warme plaid ontvangen.
En de service die ik heb mogen ontvangen is absoluut top.
Deze fantastische plaid is een aanrader!

Nikki.Amsterdam ããã®åç
Klantenservice die ook buiten garantieperiode met je meedenkt
3 jaar geleden The.Plaid gekocht en deze ziet er nog steeds als nieuw uit. Geen pluizen oid. Helaas na 3 jaar een probleem met de powerbank en via de website was het advies om ook na de garantieperiode gewoon contact op te nemen. Dit gedaan en ipv afgescheept te worden met de voorwaarden van de garantie, hebben ze me een passende oplossing geboden, zodat ik ook deze winter weer warmpjes bij kan zitten en kan genieten van The.Plaid.

Nikki.Amsterdam ããã®åç
Mooie lamp met lekkere olietjes
Mooie lamp met lekkere olietjes ik miste een olie en kreeg een hele nieuwe set, echt top
Heerlijke warme en vooral zachte plaidâŠ
Heerlijke warme en vooral zachte plaid ( The.Plaid)
Omdat er infrarood inzit, is het heerlijk voor mijn pijnlijke spieren. Had nog een vraag en ik werd door de klantenservice erg vriendelijk geholpen. Ook leuk om cadeau te geven.

Nikki.Amsterdam ããã®åç
Ik ben al langere tijd fan van zowel deâŠ
Ik ben al langere tijd fan van zowel de warmte deken als de wrap. Hele aangename warmte die helpt tegen stijve spieren. Het maakt het ook een stuk makkelijker om de deur uit te (blijven) gaan in de herfst.
De klantenservice reageerde snel, persoonlijk en adequaat op een vraag die ik had. Topservice!

Goede service!
Ik wilde mijn Nikki speaker weer eens gezellig aanzetten op een zomerse avond op het balkon. Maar helaas ik kreeg de speaker aan, maar er kwam geen geluid uit. Helaas ook net buiten de garantie termijn. Maar toch even gemeld bij Nikki en werd direct teruggebeld door hen en goed geholpen. Mijn Nikki kan weer aan op hopelijk nog vele zomerse avonden :-)
Ik heb de warmtedeken gekocht. Zeer teleurstellend. Het is een lossse binnen hoes die ermet touwtjes aanvast zitten en dus verschuifd. Verpakking kwam beschadigd aan. Teruggestuurd, 10euro verzendkost
Ik heb de warmtedeken gekocht. Zeer teleurstellend. Het is een lossse binnen hoes die er met touwtjes aanvast zitten en dus verschuifd. Verpakking kwam beschadigd aan. Teruggestuurd, 10euro verzendkosten moeten betalen. En lang gewacht. Ik koop hier niet weer, waardeloos!

Lampion L van Nikki.Amsterdam
Lampion L van Nikki.Amsterdam! Super stijlvol en chique. Mooi op het terras of balkon op een zomeravond met een fles bubbels, wijn of frisdrank in de geïntegreerde wijnkoeler. Met zowel (gekleurd) licht als geluid - dat heel eenvoudig te bedienen is met een app - is dit echt een eye catcher en musthave voor deze zomer!

Kundendienst unprofessionell
Leider muss ich den Service sehr negativ beurteilen . Nachdem die WÀrmedecke 149 ⬠geliefert wurde, stellten wir fest das die Bedienung der Powerbank ( Akku ) nicht einwandfrei funktionierte. Kurz nach dem Anschalten wechselten die Farben von rot, blau, grÌn , blinkend und die Decke ging , ohne das sie richtig warm wurde , aus .
Dieses habe ich 10 Tage nach Erhalt Nikki ausfÃŒhrlich beschrieben und reklamiert.
Mit einer automatischen Mail wurde ich einfach nur auf die FAQ hingewiesen.
Auf meine Reklamation wurde auch nach mehreren Mailâs nicht eingegangen.
Auch die Anfrage nach einem Retourschein bzw. eine RÃŒcksendeadresse blieb unbeantwortet.
Nach 20 Tagen habe ich die Decke auf eigene Kosten (19,90 ⬠abgesichert) mit einem ausfÌhrlichen Schreiben zurÌck gesendet und forderte meine 149 ⬠zurÌck.
Eine Antwort bekam ich wieder nicht.!!
Nach insgesamt 2 Monaten hatte ich die Geduld verloren und teilte nett und freundlich mit ,das wenn ich bis zu einem bestimmten Termin (19.03.25 ) keine Nachricht erhalte ,ich die Angelegenheit meinem Rechtsanwalt ÃŒbergebe.
Man muss anscheinend erst drohen , denn nun kam endlich eine Reaktion.
1. Angeblich sei die **RÃŒckgabefrist ** abgelaufen, (was nicht stimmt.)
2. Fehlendes Retourformular ( was ich trotz Anfrage nicht bekam)
3. Die Decke wÀre laut ihrer PrÌfung in Ordnung.
AuÃerdem einen Hinweis das man sachlich und nicht mit einer Drohung eine Kommunikation fÃŒhren soll.
A b e r aus KulanzgrÌnden wurden mir 134 ⬠angeboten. ( 149 ⬠abzÌglich 15 ⬠Recherchekosten. )Was Die recherchiert haben stellt sich mir zur Frage .Letztendlich hat mir die Sache 35 ⬠gekostet fÌr so einen unprofessionellen Kundendienst.
Die 134 ⬠wurden mir dann tatsÀchlich am 18.03 .25 erstattet.
Jeder sollte sich ernsthaft ÃŒberlegen bei so einer Gesellschaft eine Bestellung zu machen.
Deshalb nur einen Stern , weniger geht leider nicht !!!!

I got the Seat pad
I got the Seat pad. It came in a smaal box ,well packaged with the high capacity powerbank. Better than the competition. The powerbank was already pre-charged. The size, quality and accessories are better than the competition and you pay a lower price. The Seat pad gives incredible warmth and is of good quality. I can recommend it

Nikki.Amsterdam ããã®åç
Het is een superfijn product
Het is een superfijn product, lekker zachte stof, geeft fijne warmte af, wat zeker onze dochter helpt. Met een dwarslaesie kan ze moeilijk haar temperatuur regelen en deze wrap helpt haar lekker warm te blijven. Ook buiten met handen erin is het heel comfortabel en langer genieten.
Makkelijk in gebruik

Wellness auch fÃŒr Pferde
Ich nutze die Decke fÃŒr mein Reha-Pferd. Ich lege die Decke auf das Pferd und eine Abschwitzdecke darÃŒber. Einschalten und die Decke schenkt wohltuende WÀrme. Das Pferd wird schön warm, und genieÃt sichtlich die Behandlung. Dann sind die Muskeln schön warm und wir beginnen mit der Behandlung. Massage, Akupressur ...
Auch unsere Physio war begeistert, wie schnell wir die verhÀrteten Muskeln und verklebten Faszien weich bekommen haben.
Vorsicht!
Vorsicht!
Lange Zeit habe ich die Heizdecke "The Plaid" beobachtet und auf einen Rabatt gewartet. Nikolaus, Black Friday, Xmas - nichts. Seis drum, bestellt und jmd geschenkt.
Nach 4 Tagen Benutzung ( und das nur jeweils 3 Stunden ca ) ging die Decke nicht mehr, warum? Die Powerbank war an der Steckerseite geschmolzen!
Die Decke selber ist eh schon ein formloses Nervding, und dann schmilzt die Powerbank nach wenigen Tagen...
Als Antwort vom Kundenservice wurde man pampig zu den FAQs gelotst, weil man die Decke ja falsch benutzt hat. Als ich was dagegen sagte, teilte man mir mit dass ich nichts weià und Nikki in den letzten 5 Jahre etliche Tausend StÌck verkauft hat ( was umgerechnet ja nicht wirklich viel ist ).
Irgendwann "durfte" ich dann die Decke zurÃŒcksenden und musste auÃerdem ein Formular ausfÃŒllen, was an der Retoure kaputt ist, ob ich die Ladestation beigelegt habe ( ein billiges, kurzes 10Cent Usb-Kabel! ) da man mir ansonsten 15⬠abziehen wÃŒrde und meine Bankdaten. 2 Wochen spÀter erhielt ich eine eMail, meine RÃŒckzahlung wird veranlasst. Nochmal 2 Wochen spÀter erhielt ich eine VersandankÃŒndigung, dass mir die Decke zurÃŒckgesendet wird.
Habe wieder mit denen rumdiskutiert, man wisse nichts von RÃŒckzahlung, das steht mir auch gar nicht zu blablabla.
Irgendwann hieà es dann frech, es sei jetzt erledigt fÌr sie, ich erhalte dann eben mein Geld in den nÀchsten Tagen. 2 Wochen spÀter, gestern, schrieb ich, wenn am Montag mein Geld nicht zurÌckerstattet wurde, geh ich zum Anwalt. Auch wenn mich das weit mehr kostet als die 150⬠fÌr die Decke.
Heute kam das Geld via Paypal zurÃŒck, seltsam....
Ganz ganz ganz unprofessioneller Kundenservice und betrÃŒgerische Aktionen.
Macht einen groÃen Bogen um den Laden, die Decken sowie Powerbank sind der letzte MÃŒll und der Rest, siehe oben.
UPDATE: Wenn ich nie angegeben habe, dass ich mein Geld zurÌck will, warum habe ich dann nach der RÌcksendung mit dem Formular, auf dem RÌckerstattung und Kontodaten eingetragen waren, eine eMail erhalten, in der Stand: Ihr Betrag wird in den nÀchsten Tagen zurÌckerstattet?!
So ein verlogener Verein

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹