Det er den bedste energidrik jeg har oplevet, virker pÃ¥ mit humÞr og min energi⊠Servicen er ogsÃ¥ helt perfektâŠ. Det er ikke sidste gang jeg handler hos ninedrik..
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nine har virkelig overrasket mig med deres energidrikke. Det fÞles ikke som endnu en tilfÊldig koffeinbombe â mere som en gennemtÊnkt oplevelse, bÃ¥de i smag og udtryk. Designet er simpelt og elegant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret stor fan siden de gik under navnet HERO. Jeg er isÊr helt vild af den kognitivt boostende effekt de aktive nootropics har i dÃ¥serne. Jeg har god erfaring med bÃ¥de at drikke dem inden tr... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r nogen skaber noget nyt med succes, skal det ogsÃ¥ roses! Har altid vÊret fan af kaffen pÃ¥ kontoret, men den er skiftet ud med NINE fremover! Den sparker min dag igang og giver et ekstremt kon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
nine⢠vitamindrik indeholder 9 nÞje udvalgte aktive, nootropiske ingredienser, der hjÊlper dig til at fokusere og koncentrere dig. Perfekt til jobbet, studiet og den travle hverdag. nine⢠styrker også immunforsvaret og bidrager til et normalt stofskifte.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smager sgu meget godt :D
Bedste "energidrik" på markedet!
nine⢠har reduceret mit forbrug af Redbull og andre energidrikke med 99%.
Jeg oplever ingen energi-crashes og jitters, som jeg oplevede ved almindelige energidrikke.
Derudover har jeg nemmere ved at arbejde fokuseret og komme i "flow" ved indtagelse af 1-2 dåser fÞr og imens jeg arbejder.
Super frisk og lÊkker drik!
Jeg er blevet glad for Nine - den gÞr at jeg fokuserer bedre når jeg arbejder.
Den er meget frisk og lÊkker - den skal prÞves!
Nine er virkelig et godt produkt somâŠ
Nine er virkelig et godt produkt som jeg er begyndt at benytte meget af- jeg drikker typisk nine når jeg er på arbejde hvilket hjÊlper med at hold koncentrationen samt giver Et energi boost- kan kun anbefale dette produkt
Smager fantastisk og giver langvarigt energiboost!
Jeg har tidligere vÊret afhÊngig af energidrikke for at få et hurtigt energiboost, men det endte altid med, at jeg fÞlte mig mere trÊt og ude af stand til at koncentrere mig i lÊngere tid.
Efter jeg skiftede til nineâ¢, har jeg mÊrket en markant forbedring! Mit fokus er blevet skarpere, og jeg oplever en vedvarende energi, der holder hele dagen. Det har virkelig gjort en forskel i min produktivitet, isÊr nÃ¥r jeg arbejder i lÊngere perioder.
Og sÃ¥ smager den i Þvrigt super godt! IsÊr White Peach ð
Jeg kan varmt anbefale nine⢠til alle, der sÞger en bedre og mere balanceret energikilde â uden de sÊdvanlige bivirkninger som trÊthed og manglende fokus. En klar vinder for mig! ð
MEGA god smag i disse vitamin drikke
Jeg er klar overrasket over dette nye produkt. Smagende er virkelig friske og lÞfter klart oplevelsen nÃ¥r de samtidig kommer i en mega flot dÃ¥se. Jeg kan klart anbefalede dem til andre!ð©ð
Jeg elsker NINE
Jeg elsker NINE. Smagen er forfriskende og sÞd, og jeg elsker det boost den giver. Jeg nyder den gerne under trÊning eller på en lang arbejdsdag.
MÊngden er passende, og jeg er vild med at alle de gode ting den indeholder!
Virkelig fantastisk drik!
Som studerende med meget lÊsning gÞr Nine oplevelsen lidt bedre. De smager fantastisk, sundt indhold og overkommelig pris.
Hurtigt levering smager rigtigt godt
Hurtigt levering smager rigtigt godt. Kan stÊrkt anbefales
Fremragende brand!
Jeg har vÊret stor fan siden de gik under navnet HERO. Jeg er isÊr helt vild af den kognitivt boostende effekt de aktive nootropics har i dåserne. Jeg har god erfaring med både at drikke dem inden trÊning, såvel som inden oplÊsning til eksamen.
Leveringstiden er forbavsende kort! alt igennem fantastisk produkt og fantastisk team bag! 10/10 godt produkt og god service til små penge
Jeg nyder nine dagligt og har oplevetâŠ
Jeg nyder nine dagligt og har oplevet en mÊrkbar forbedring i mit fokus og koncentrationsevne. Tidligere har jeg forbrugt en del forskellige energidrikke, men jeg har fundet, at Nine-drikken står som den klare favorit for mig.
Burde have mindst 10-stjerner ð
Nine er nok det bedste jeg nogen siden har smagt af energi drik og sÃ¥ sammensÊtning i top ððð«ð§ðð»ðð» Top top top kvalitetâs drik man bare ik kan fÃ¥ nok af ! Slut med asiatiske energi drikke der giver sure opstÞd og slÞret syn ðµâð«ð«šðµâð«ð«šðµâð«ð«š har bestilt 4 rammer og er mega glad skal snart til at bestille igen ð
Fik fornÞjelsen af at smage bÃ¥de FreshâŠ
Fik fornÞjelsen af at smage både Fresh lemon og White peach!!!
Må bare sige total lÊkre drikke!! Dejlig forfriskende og naturlige smage. Kan klart anbefalde nine.
Altid min first option
En smag man kommer til at crave! Og så ser den cool ud, så altid min first option når jeg har brug for en energidrik!
Jeg har haft fornÞjelse af at smageâŠ
Jeg har haft fornÞjelse af at smage Nine med Lemon! Den var fantastisk forfriskende og virkelig lÊkker. Den er flot og nem at have med i taskenð
Jeg er Fan!
Jeg skal helt sikkert ogsÃ¥ have fat i den nye smag inden lÊngeð¥°
Klar anbefaling!
Klar anbefaling!
GennemfÞrt produkt, blandingen mellem Vitamin og koffein, med 3 forskellige smagsoplevelser har klart en favorit i White peachð
Drikker til hverdag 2-3 kopper kaffen på kontoret, og en nocco inden trÊningerne men har mere eller mindre udskiftet med dette produkt, blandingen af koffein og vitamin gÞr det til et sundere alternativ og samtidig giver det et super kick af energi og velvÊrd blandet med en fantastisk smagsoplevelse!
Stor cadeau herfra!

ninedrink ããã®åç
Smager super godt
Sundere alternativ til energidrik, der smager godt og kan erstatte andre energidrikke.
Jeg har haft fornÞjelsen af at prÞve en vitaminvand med ferskensmag, og jeg vil gerne dele mine tanker om produktet.
Smag:
Den fÞrste ting, der fangede min opmÊrksomhed, var den forfriskende og naturlige smag af fersken. Vitaminvandet formår at levere en velafbalanceret kombination af sÞdme og friskhed uden at vÊre alt for overvÊldende. Det er en behagelig smagsoplevelse, der gÞr drikken let at nyde.
Vitaminer og NÊringsstoffer:
Jeg er imponeret over det indhold af vitaminer og nÊringsstoffer, som denne drik tilbyder. Ud over den lÊkre smag får man også en tilfÞrsel af vigtige vitaminer, hvilket gÞr det til en bekvem måde at forbedre ens daglige hydrering og samtidig få gavn af essentielle nÊringsstoffer.

ninedrink ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹