Snabb leveranstid, bra pris, grym kvalitet och prestanda pÃ¥ datorn!! Vill Àven berömma Niotek's kundbemötande o service med hjÀlp av inkoppling och igÃ¥ngsÀttning. Guld vÀrt!! //Mariebergs BrasvÀrm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllning var snabbt levererat men inte nöjd med mobilen. Har smÃ¥ repor fast det stÃ¥r att det Àr i perfekt skick. Det Àr inte vÀrt att bestÀlla pÃ¥ det viset begagnade mobiler. Jag köpte frÃ¥n NIOTEK... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en adapter till min Nintendo switch som skulle vara kompatibel med hubben sÃ¥ man kan spela pÃ¥ TVn igen. Fick en helt annan förpackning Àn pÃ¥ bilden frÃ¥n nÃ¥got icke officiellt trots att det st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde pÃ¥ helgen. Fick varan pÃ¥ onsdag 2 april.BestÀllde en Xiaomi Redmi note 14 pro 5g. Fungerar fin fint. Dessutom Àr kameran vÀldigt bra. Nöjd Àn sÃ¥lÀnge ð
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår vision Àr att sÀtta Niotek på kartan som en vÀlsorterad independent Tv-spelsbutik, både online och fysiskt. Vi tillhandahåller både nya och begagnade spel, tillbehör och konsoler. Idag Àr vi stolta återförsÀljare till Nordisk Film som sköter all hårdvara till Sony Playstation och vi Àr lika stolta återförsÀljare av Bergsalas produkter som innefattar allt Nintendo lanserar i norden. Vi bygger denna verksamhet med tillförsikt och förnuft för att vÀxa långsamt i kostymen, man får inte ha för bråttom och tumma på kvalitet och service. Vi siktar på att vara bÀst inom dessa områden. Niotek erbjuder: - 14 dagars öppet köp från det att du mottagit din produkt - 120 dagars bytesrÀtt om varan Àr plomberad/obruten - 1 års garanti på alla spel oavsett om de Àr begagnade eller nya - 3 års reklamationsrÀtt på alla nya varor
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀllde på helgen
BestÀllde på helgen. Fick varan på onsdag 2 april.BestÀllde en Xiaomi Redmi note 14 pro 5g.
Fungerar fin fint. Dessutom Àr kameran vÀldigt bra. Nöjd Àn sÃ¥lÀnge ð
Snabbt leverans och bra produkter
Snabbt leverans och bra produkter. Nöjd med transaktionen. Skall anvÀnda igen.
I have bought a gamestick
I have bouhht a gamestick, and is kind of dissapointing. Alot of the games dosent work right. Is good memorys, but is just getting ruined by you can complete some games and some games just wont start.
Bra erbjudande
Bra erbjudande, snabbt leverans. Köper igen snart :)
Nöjd med både bildskÀrm och telefon +++++
Nöjd med både bildskÀrm och telefon.
Rekommenderas
Bra produkter och snabb leverans och framför allt ett jÀttebra pris =) Grabben och jag Àr helnöjda.
Nintendo switch AC adapterâŠ
I bought a Nintendo switch AC adapter from the store. It charges the device but I get the error message on my switch to connect the device with the original Nintendo adapter. So I guess I got an expensive knock-off. If it's a knock-off, it should be advertised
Köpte en PS5 allt gick fint
Köpte en PS5, snabb leverans och vÀlpaketerat.
Hade en fråga till support som fick svar på någon timma.
*VARNING* Inga riktiga Nintendo produkter
Köpte en adapter till min Nintendo switch som skulle vara kompatibel med hubben så man kan spela på TVn igen.
Fick en helt annan förpackning Àn på bilden från något icke officiellt trots att det står på sidan att den Àr från Nintendo.
Riktigt, riktigt dåligt.

Niotek Games ããã®åç
Ypperlig butik
Bra priser. Inte minst utmÀrkt kvalité, utbud och service.
Köpt vara
Köpt vara på köp o sÀlj sida, fodralet kom fram skadat, fick 25kr som förslag i kompensation, ett original fodral kostar mycket mer Àn så. SÀmst

Niotek Games ããã®åç
Snabb och bra service!!
X-box
Kanon bra köpare betalat som uppsatt bara massa +++ ð
JÀtte nöjd med data såm jag har köpt
JÀtte nöjd med data såm jag har köpt, snabbt leverans och vÀllpackad
Att inte Windows 10 redan varâŠ
Att inte Windows 10 redan var installerat var ett minus. Några bokstavs tangenter fungerar bara i hörnet. Men snabb leverans och trevligt bemötande i telefon.
Absolutely. Great full service and excellent product
I am glad Niotek
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹