レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

4,5 stjerner. Vi bestilte omakase, og vi blev glÊdeligt overrasket over serveringen og den gode mad. Eneste minus er dyre drikkevarer! Én dÃ¥se Pepsi Max til 32,- syntes vi, var lige i overkanten

Sushi catering til min 30 Ã¥rs fÞdselsdag! Niro Sushi lavede den lÊkreste sushi til mine 50 gÊster d. 30 marts Totalt gennemfÞrt, sushien var top lÊkker, der manglede intet tilbehÞr. Der var lÊ... もっず芋る

Fantastisk aften med vildt lÊkkert mad af hÞj kvalitet Man skal godt nok lede lÊnge efter en bedre madoplevelse, kvaliteten var i top, og servicen ud over det normale under hele forlÞbet var der en... もっず芋る

Forsinkelse og en lille forglemmelse pÃ¥ menuen - men.. Bliver ringet op af ejeren torsdag morgen efter, fair nok, han har vel haft travlt. et gavekort pÃ¥ det fulde belÞb af menuen og pengene retur fo... もっず芋る

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

55件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

4,5 stjerner

2026幎4月3日

Nytårsmiddag

RÃ¥varerne var friske, ingen tvivl om det.
Okse, tun, laks, rejer var af hÞj kvalitet.
Jeg har spist jeres mad flere gange og med stÞrste fornÞjelse.
Denne nytårsmiddag var ikke så veltillavet, synes jeg, måske fordi I havde FOR travlt ! ?
Risene var uden eddike/sukker. Det er et kedeligt sted at fejle, synes jeg.
Den japanske mayonnaisedressing på salaten smagte bare af dansk mayonnaise.
Det er helt uacceptabelt at servere tuntatar fuld af sener og andet, der ikke hÞrer til i sådan en tatar. Den var også så underlig smattet. Det var ihvertfald ikke kun hakket tun !
Det er nogle Êrgerlige fejl at lave, når det sagtens kunne vÊre undgået.
Til 880 kr synes jeg, det er på plads at påpege fejlene.
Godt nytår.
Nina Bille.

2025幎12月31日
自発的なレビュヌ

Fantastisk mad og service!

Det absolut bedste sushi jeg har smagt, friskt og fyldt med smag. Udover at maden var formidabel, så syntes jeg at servicen man får er fantastisk. Virkelig rare mennesker bag disken der tager godt imod en. Vi fik ekstra mad og dyppelse samt en sodavand med pga ventetid, det havde de ikke behÞvet. 5 ud 5 stjerner herfra, fantastisk oplevelse. Niro er det eneste sted jeg skal have sushi fra!

2025幎10月5日

LÊkkert sushi

Har spist i restauranten og fået leveret derfra en del gange efterhånden.
Det er altid god og venlig service og maden er lÊkker. Det er ikke samlebånds-sushi, som man kan opleve andre steder. Deres forårsruller er virkelig også gode!
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller her.

2024幎12月18日

Bedste sushi-restaurant i Odense

Efter min mening er I den bedste sushi-restaurant i Odense! Fisken er altid frisk og har aldrig den uÞnskede "fiske" smag. Sushien smelter i munden, og hver bid er en fornÞjelse. AtmosfÊren er utrolig hyggelig, fra det Þjeblik man trÊder ind, og servicen er altid i absolut topklasse.

2025幎1月3日
自発的なレビュヌ

Altid en super god oplevelse

Altid en super god oplevelse! God og opmÊrksom betjening. Bestiller altid omakase, da jeg elsker kokkens kreativitet. Japas'en er ikke til at kimse af, og prikken over i'et var helt klart en flammegrillet tun nigiri, som smagte himmelsk.
En allround god oplevelse i hyggelige omgivelser!

2025幎1月2日

Niro Sushi serverer daggammel sushi

Niro Sushi serverer daggammel sushi. Fisken smagte kraftigt af fisk, risene var indtÞrrede, avokadoen var helt brun og tangen var underligt sej. Ved kontakt med personalet negligeres vores oplevelse af maden, dog gives et tilgodebevis på 50 % af regningen, så lidt selvindsigt har der vÊret. Vi vil ikke benytte det til at bestille sushi der igen.

2024幎7月12日

Super godt oplevelse

Super godt oplevelse - autentisk mad og drikkelse , samt alternativer til ”ikke-sushi”-spisende folk.

Valget af drikkevarer som kombination til den autentiske mad, harmornere super godt.

Ungerne elsker den atypiske måde at spise på restaurant på, samt den personlige betjening.

Vi har ofte spist på Niros , og det vil vi blive ved med!

Familien Bruun Wenzell

2024幎8月30日

Fantastisk aften på Niro

Fantastisk aften på Niro.

Hver bid var en fryd for smagslÞgene, og det var tydeligt, at der blev lagt stor omhu i både forberedelsen og prÊsentationen af maden. Ingredienserne var friske, og smagskombinationerne var perfekte.

5/5 herfra!

2024幎8月7日

DesvÊrre ret skuffende

Maden blev for det fÞrste leveret 35 minuttet for sent, og så var det mad der skulle vÊre varmt, blevet koldt.. Kvaliteten var ikke i top og ikke nok med det så finder jeg et sort hår i et stykke nigiri. Det er under alt kritik.. Vi kommer ikke til at bestille der igen. Håber at de vil fokusere på at forbedre sig hele vejen rundt, både kvalitet af maden, levering og hygiejne!

2024幎8月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ