KÊmpe advarsel
Enig med alle de dÃ¥rlige anmeldelser her pÃ¥ siden. âder blev ikke lytte til enâ, ârapporten ikke stemmer overens med selve undersÞgelsenâ, âder er ikke overensstemmelse med det, der skrives flot om pÃ¥ hjemmesiden, og det der reelt sker under et besÞgâ.
Jeg har ikke fået den ydelse ved fÞrste konsultation, som jeg blev lovet på hjemmesiden og ved telefonisk henvendelse inden bestilling af tiden.
Meget informativ hjemmeside, og jeg havde store forventninger til den fÞrste konsultation, men sidder tilbage og har betalt for en fÞrste konsultation, der intet er vÊrd. Samt ved efterfÞlgende kontakt til klinikken bliver så dårlig behandlet, og de undviger at svare på mine saglige kommentarer samt jeg bliver fuldstÊndig affÊrdiget.
â âHenvisningsÃ¥rsagâ som meget udfÞrligt skrevet i patientskemaet inden konsultationen, er ikke gengivet korrekt i journalen. Konsultationen blev konstant drejet over pÃ¥ en tidligere diagnose, som ikke var Ã¥rsagen til, at jeg kom. I lÞbet af samtalen gjorde jeg opmÊrksom pÃ¥ det, men blev afbrudt og fik at vide, at vi kom tilbage til det. Det skete ikke, da tiden sÃ¥ var udlÞbet. Der blev ikke lyttet til mig. PÃ¥ deres hjemmeside stÃ¥r at âsidste del bestÃ¥r af samtale om diagnose og behandlingsmulighederâ. Det fik jeg ikke og stÃ¥r heller ikke i journalen, som jeg fik efterfÞlgende.
â Mange informationer som jeg selv oplyste til konsultationen (bl.a. tidligere behandlinger, datoer samt type af smerter) er fejlagtig gengivet i journalen. Ved henvendelse til klinikken, vil de ikke rette det.
â PÃ¥ hjemmesiden stÃ¥r âEr du ikke tilfreds med den sundhedsfaglige behandling pÃ¥ Neurokirurgisk Smerteklinik, vil vi meget gerne hÞre om dette direkte fra dig.â Det er sÃ¥ ikke korrekt. De imÞdekommer ikke patienter efterfÞlgende. I stedet lukker forlÞbet og skriver, at regningen nu forfalder.
DÃ¥rlig behandling af patienter, der har smerter og er i en meget sÃ¥rbar situation. De lover noget og leverer det ikke, og afviser en ved henvendelse. Jeg har kontaktet âStyrelsen for patientklagerâ og vil opfordre andre til at gÞre det samme, hvis dÃ¥rlig oplevelse med klinikken. Havde Þnsket jeg havde lÊst Trustpilot og afholdt mig fra at kontakte klinikken.
2022幎12æ5æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ