レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte på sommerudsalget en teaktræsskænk med jalousilåger. Absolut god kvalitet til prisen, og den passer perfekt i min stue. Uproblematisk afhentning i butikken med venligt personale.
Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... もっと見る
企業が回答しました
Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Teaktræsskænk
Super netter Kontakt! TAK!!!!
Super nett!!! TAK!!!!😊
Viele Photos des Produktes! Viel Hilfe & immer freundlicher mail-Kontakt mit dem Team in CPH!! Gerne wieder!!!
Wenn ich mal in CPH bin, schaue ich gerne bei NO78 mal vorbei ❤️🤍 Vi ses 😘

No78 からの回答
Fint produkt der levede op til…
Fint produkt der levede op til forventninger og var som beskrevet og på billeder. Men når man bestiller via nethandle halter det lidt. Får en ordrebekræftelse dagen efter hvori der står man vil modtage en separat mail med track nummer, dette sker aldrig og postnord opdateres kun med at pakkeoplysninger er modtaget? Ringer til dem og får at vide at de kun sender en gang om ugen men den er på vej. Resultat er der går over en uge inden varen modtages og imens får jeg ingen løbende opdateringer om hvor langt i processen min orde er.

No78 からの回答
Ikke helt tilfreds med fragt/levering
Synes fragten var lidt træls.
Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene.
Jeg synes det var mange penge at betale for fragt, og jeg havde forventet at den ville nå frem på minimum 3 hverdag. Jeg var nok lidt ekstra træt af det, da det var til en gave.

Super service.
Super service.
God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering.
Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på plads. Alt emballage blev samlet og taget med retur.
Søde og servicemindede fra start til mål. Tak.

Smukke møbler og tæpper
Smukke møbler og tæpper. Vi fik lov at låne et lille tæppe med for at se, om farven var god derhjemme, inden vi købte det store.

No78 からの回答
Tæppet var i høj kvalitet og svarede…
Tæppet var i høj kvalitet og svarede til billedet - og stadig til en god pris med hurtig levering

Alt helt i orden
Alt som det skulle være. Varen helt som vist på billederne og super god leveringsservice aftalt. Vil helt sikkert handle her igen.

Flotte møbler - hurtig levering
Butik med mange flotte møbler, tæpper og interiør. Bestilte er besøg online og fik leveret til butik. Ordren var klar efter et par dage.

Venlig og imødekommende personale
Venlig og imødekommende personale. Meget glad for min nye smukke kommode, som blev leveret helt til 1. sal. God service.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。