Har igen oplevet en super god service, gode produkter. Bestilte CBD olie 30%. Den er vi blevet glad for. Bestilte Reishi te, hmm smager godt, dufter godt. Hamp te er bare lækkert. Vil helt sikkert... もっと見る
企業が回答しました
Det er en sjældenhed, at opleve at laboratorietest af indholdsstofferne ligger tilgængelige på hjemmesider med cannabis produkter. Typisk skal man kontakte firmaerne og udbede sig test af deres s... もっと見る
God service....nystartede, men synes at min "førlighed" er forbedret
企業が回答しました
Noble Bloom tilbyder naturlige kosmetiske produkter med et højt indhold af CBD, der er lavet til at optimere dit velvære. Vi kombinerer rene ingredienser med CBD's gavnlige egenskaber for at skabe produkter, der støtter kroppens naturlige balance. Vores fokus er på kvalitet, bæredygtighed og personlig service, så du kan nyde et effektiv og skånsom produkt.
デンマーク
God service....nystartede, men synes at min "førlighed" er forbedret

Noble Bloom からの回答
Har nu brugt min første flaske med 30% nat olie og jeg er begyndt at sove lidt mere tungt og føler mig deraf lidt mere udhvilet om morgenen, så for mig virker olien. Desværre er prisen på olierne generelt i den dyre ende.

Noble Bloom からの回答
Vil helt sikkert anbefale Noble Bloom. Vender selv tilbage når te og olie er tømt.
Levering, 3 dage efter var pakken blevet leveret i løbet af natten.
5 stjerner herfra 🌟 ⭐ 🌟 ⭐ 🌟.
Mvh Lasse H

Noble Bloom からの回答
Fantastisk hurtig service og altid god vejledning.

Noble Bloom からの回答
CBN-olie hjælper mig med at sove om natten, og CBD-olie gør min hverdag mere overkommelig. Jeg er meget glad for at være kunde hos Noble Bloom, som altid lynhurtigt leverer lækre kvalitetsprodukter, der virker.

Noble Bloom からの回答
Typisk skal man kontakte firmaerne og udbede sig test af deres seneste batch for reelt at få information om de indholdsstoffer man gerne vil købe og ikke mindst de indholdsstoffer, som man måske ønsker at undgå.
Her ligger de tilgængelige under hvert eneste produkt. Det er i sig selv en seriøs tilgang til denne type produkter.
Jeg har ledt efter en kvalitets-CBG olie længe. Og denne 30% CBG olie er et virkeligt fint produkt. Og efter min smag er det kun et plus at den er baseret på kokos olie tilsat de aktive stoffer. Det gør den markant mindre “aggressiv” i smagen hvilket blot er prikken over i’et.

Noble Bloom からの回答
Jeg er yderst tilfreds med min vare og meget hurtige og effektive service

Noble Bloom からの回答
Jeg fik sporet mig ind på den rette dosis, med en kompetent kundeservice. Det har hjulpet mig super godt i dagligdagen.
Jeg kan kun anbefale at prøve produkterne. For mig var det manglende overskud i dagligadagen og her har CBD dråber hjulpet.

Noble Bloom からの回答
Så blir det ikke bedre..🌟⭐🌟⭐🌟
Havde lige en dårlig start, men det var omkring en ekstern sælger med mængden af indholdet.
Vi fik en go snak og en super go service via mails løste problemet. Jeg er ved fuld tilfredshed, hurtig levering og te'en smager fantastisk.
Kan kun anbefale. 5 stjerner herfra 🌟 ⭐ 🌟 ⭐ 🌟.
Mvh Lasse H

Noble Bloom からの回答
Fik straks meget kundevenlig svar. Havde overset sommerrabat ved bestilling og fik efterfølgende rabatten.

Noble Bloom からの回答
Teen er en basete som vi kan drikke hele dagen, giver ikke syre mave. Fin levering.

Noble Bloom からの回答
CBD-OIL 40%,Meget fornøyd med det produkt.Par dråper under tunge n,kjenner roen kommer i kroppen. Hilsen Jørn G.
Hurtig service og levering og virkelig godt produkt

Noble Bloom からの回答
Super lev og der var lidt problemer med den vare jeg skulle have, skrev til dem på deres live chat og bum 2 dage efter havde jeg min vare, så 5 stjerner herfra og glæder mig til at prøve de dråber jeg har købt. Er helt sikkert på det virker 🤗🤗🤗

Noble Bloom からの回答
5 klare stjerner til Noble bloom!,- bestilte i går og modtog i dag! Det må siges at være ekstrem god og hurtig service! Handler klart her igen!!

Noble Bloom からの回答
extremely expensive, even after shaking bottle the CBD effects are non existent, I had other brands with lower concentration CBD do way more for me than the one from Bloom, flavour is really weak.
Packaging is nice, shipping fast, customer support is ok but pretty repetitive and answering around the questions, no to the point answers, feels a bit AI driven.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。