レビュアーのコメントを見てみましょう
mihran zain datum van ervaring 19 februari 2024 5 sterren lang gezocht naar een goede matcha. deze komt onwijs in de buurt als ik hem drink ben ik weer in japan. prijskwaliteit verhouding is uit... もっと見る
Supersnelle levering: besteld en de volgende dag al in huis in een mooi doosje. De premium matcha ruimt en smaakt heerlijk. Ook weleens andere geprobeerd maar deze is mijn favoriet.
企業情報
当該企業による記述
Noble Matcha is de enige Nederlandse brand die direct samenwerkt met een Japanse theemeester. Voor kenners die niet voor hype gaan, maar voor vakmanschap.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Top ervaring
Ik heb voor het eerst matcha besteld bij NobleMatcha.
De smaak is echt heel erg lekker.
Ook had ik een vraag en werd meteen heel erg goed geholpen.
De bezorging is goed, de matcha is niet sterk genoeg kwa smaak hoeveel scheppen ik er ook in doet
De bezorging etc is goed! Alleen de matcha proeft op de een of andere manier niet sterk genoeg. Nu 2 keer gedronken maar toch is de sterkte niet aanwezig

Noble Matcha からの回答
Top product
Toen ik mijn pakketje bestelde, kreeg ik dezelfde avond nog een mailtje dat mijn pakket al verzonden was. Snelle levering en netjes verpakt. De thee is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lekkere smaak.
Matcha
De eerste matcha die ik gekocht heb om zelf iced matcha lattes te maken. Erg tevreden met de smaak! Ik heb nu alweer een nieuwe verpakking besteld!
Erg Tevreden
Heerlijk. Mooie kleur, goede smaak en ruikt ook earthy— een echte matcha kwaliteit!
Zeer goede ervaring met Noblematcha
Bestelling geplaatst, heel snel ontvangen. Klantenservice ook zeker 10/10.
Houden aan hun woord
Op de site staat voor 18:00 besteld morgen in huis en dat klopt! Heb’m binnen 1 dag binnen gekregen. Ik ben niet echt een fan van matcha, maar de website gaf aan wat de voordelen ervan zijn en ik was meteen binnen. Aanrader!
Ontzettend snelle levering in mooie…
Ontzettend snelle levering in mooie verpakking. Matcha is van goeie kwaliteit
mihran zain
mihran zain
datum van ervaring 19 februari 2024
lang gezocht naar een goede matcha.
deze komt onwijs in de buurt als ik hem drink ben ik weer in japan. prijskwaliteit verhouding is uitstekend.heb meer betaald voor andere poeders die kwalitatief gezien minder zijn dan deze.
Top kwaliteit ceremoniële Matcha en Hoijcha
De matcha mengt heel goed! Geen klontjes, geen korrelige textuur, gewoon smooth. Ik kan dezelfde matcha namaken als bij mijn favoriete cafeetjes. Heel fijn om thuis gewoon dagelijks te kunnen genieten van goede matcha zonder er veel geld aan kwijt te raken.
Erg tevreden!
Ik heb de matcha in eerste instantie aangeschaft voor de 'gezondere' focus waar het bekend om staat, maar ik merk dat mijn huid ook is verbeterd sinds ik het dagelijks drink. Erg tevreden!
Layla nora,0021
Layla nora,0021
5 sterren, datum van 1 maart
Was snel gearriveerd! Ik vind de kleur er goed uitzien, hij is heel groen. Ook erg lekker van smaak 😊
Mirjana Vukovic
Goede kleur en geen zoete troep, het is echt pure matcha. Ik ben er helemaal tevreden mee, maar ik vind het wel jammer dat ze geen bamboo whisk en lepeltje verkopen. Je verwacht wel dat wanneer je een product wilt bestellen waar je middelen voor nodig hebt, dat je die middelen gemakkelijk zou kunnen aanschaffen!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。