Hej Beserta,
GÀllande den behandling du har betalat för Àr det 1 ML filler - som skulle delas upp över 2 till 3 gånger med 2-3 veckors mellanrum. Du var på kliniken första gången 22/6 för en konsultation, efter detta utfördes första behandlingen på dig 27/6. Då la vi in 0,4 ml av fillern på din nÀsa. Andra gången du kom in för behandling - 23/8 - så la vi 0,4 ml filler i nÀsan på dig, plus att vi utförde både pigmentbehandling samt kÀrlsprÀngning på dig, som du faktiskt fick gratis då vi ville se om detta skulle ge resultat innan du behövde betala för det. Den 30/11 var du hÀr för en tredje behandling, då vi la resterande filler i på 0,2 ml.
Mellan detta har vi haft flera avbokningar från din sida och ombokningar från vår sida, den senaste tiden du hade innan du var hÀr sist var 10/1 - då kontaktade vi dig och undrade om det skulle vara okej för dig att flytta på tiden pga av sjukdom, men vi fick inget svar, varken på samtal eller sms. Vi har sedan Januari försökt att få kontakt med dig flera gånger men du hörde först av dig den 17/4 då vi bokade in en ny tid - tiden den 27/4 som du beskriver hÀr ovan.
Vi ansvarar inte för att se till att våra patienter håller sina tider eller följer upp dom, vi kontaktar dom men vi har tyvÀrr inte möjligheten eller tiden att göra detta under flera månaders tid utan svar. Innan ditt senaste besök stÀmmer det att du ringde in och informerade om att du skulle bli sen, men du informerade inte om hur sen du skulle bli, du nÀmnde inte att det rörde sig om en minut eller om tjugo. DÀrav ringde vi tillbaka nÀr klockan var 14.02 för att se var exakt du var samt för att informera att om du skulle bli alldeles för sen skulle det inte vara möjligt för oss att hinna ta emot dig den dagen, då vi hade andra patienter inbokade efter dig. Du gick då upp i affekt och krÀvde att vi skulle det pga av att du hade enligt dina egna ord - kört vÀldigt långt.
Vi Àr tvungna att förlita oss på journalsystemet nÀr det går så hÀr lång tid mellan behandlingarna, det Àr pga av incidenter som denna som vi har ett journalsystem samt daterar varje samtal, sms och varje konversation mellan oss och patienten. Du sa till Maya att eftersom du sjÀlv hade gjort fel i ditt eget journalsystem så trodde du att det kunde vara så att Àven Maya skrivit fel i vårt system, om nÀr du skulle ha fått filler sist. Maya förklarade då för dig att hon behöver lita på vårt journalsystem då vi alltid skriver ner allting direkt, eftersom ingen av oss möjligt kan minnas tillbaka till vad som hÀnt den 30/11 2022 eller nÀr det gått så pass många månader sen senaste behandling.
Vi hoppas att vi med detta har gett dig svar på alla dina tankar och funderingar Ànnu en gång.
Hej igen Besarta,
Enligt oss sÃ¥ Àr inte informationen vi förmedlar felaktig och vi kan som sagt inte ta ifrÃ¥n dig din upplevelse, men vi har ocksÃ¥ en klar bild av vad som faktiskt har hÀnt och hur saker har gÃ¥tt till, som vi â precis som du â yttrar oss om.
Vi har aldrig ifrÃ¥gsatt de kvitton du har, vi har dina kvitton i vÃ¥rt journalsystem sÃ¥ det Àr inte nödvÀndigt för dig att skicka dom till oss om du inte sjÀlv vill det ð det Àr upp till dig om du vill dela dina kvitton samt andra privata uppgifter med övriga lÀsare.
Vad som hÀnde nÀr du var på salongen sist verkar ha upplevts på vÀldigt olika sÀtt från bÀgge parter. Vi Àr av uppfattningen att du gick upp i affekt och tappade humöret redan under telefonsamtalet innan du kom in, dÀrav tog vi det inte lÀngre då vi inte kÀnde att detta var ett upptrÀde vi ville respondera. Det hör inte till vanligheterna för oss att bli bemötta av ett sådant beteende.
Ã
ter igen â vi har journalfört alla behandlingar och stÃ¥r fast vid vad vi sagt till dig nÀr du varit hÀr samt skrivit hÀr ovan. Ãr det nÃ¥gonting mer Besarta kan du alltid ringa, vi förstÃ¥r att du vill föra en konversation hÀr men det kÀnns frÃ¥n vÃ¥r sida inte speciellt konstruktivt â sÃ¥ du Àr vÀlkommen att ringa i annat fall.
Trevlig helg! ð