レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Uniwersalna, pasuje prawie do wszystkiego. Materiał lekki i całkiem trwały. Po rozpakowaniu była pognieciona, ale szybko się wyprostowała.

䌁業が回答したした

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

NIE POLECAM

NIE POLECAM, na swojej stronie piszą o bezproblemowych zwrotach, a moje zamówienie które odesłałem w listopadzie, do tej pory do nich niby nie dotrało, bo niby utknęło w urzęcie celnym. Nie ma ÅŒadnego wsparcia ze strony sklepu.
Radzę tam nic nie kupować chyba ÅŒe nie bedziecie nic zwracać - ale teÅŒ uwaga rozmiarówka jest bardzo zaniÅŒona - rozmiar XL to jak nasza S.

2026幎4月17日

Oszustwo

Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędz, wymigują się, ÅŒe opłaty na celnym naleŌą do klienta

Czy ma ktos jeszcze meila z krokami odesłania towaru, bo potrzebne mi do reklamacji w banku

2026幎1月7日
5぀星のうち2の評䟡

Kurtka skórzana wygląda kompletnie

Kurtka skórzana wygląda kompletnie inaczej niÅŒ na zdjęciu, metek ÅŒadnych nie ma ani o składzie ani o pielęgnacji, zatem zakładam ,ÅŒe jednak nie jest ze skóry naturalnej choć na ich stronie jest napisane inaczej. Informacja o zwrocie na koszt nabywcy nie jest umieszczona nigdzie na widoku, a ÅŒeby ją uzyskać trzeba było troszeczkę pogrzebać po stronie. Dwie gwiazdki tylko dlatego ÅŒe kontakt z obsługą klienta odbył się całkiem sprawnie a zamiast zwrotu towaru została zaproponowana alternatywa, choć wymagała "niewielkiej dopłaty".

2026幎3月26日

Oszustwo

Produkty totalnie róŌnią się od tych na zdjęciach. Ponadto oszustwo- produkty wysyłane z Chin nie z Europy. Po bardzo zawyÅŒonych cenach. Nic się tam nie zgadza. Omijać szerokim łukiem.

2026幎3月25日

Oszustwo

Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędzy

2026幎1月15日

brak środków za zwrot

Zamówiłam koszulę z długim rękawem męską, przyszła koszula z krótkim rękawem. Dokonałam zwrotu zgodnie z regulaminem firmy, od 30.12.3025 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu za odesłany towar. Bardzo nierzetelna firma! Absolutnie nie polecam i przestrzegam!

2025幎12月30日
5぀星のうち1の評䟡

Noirski , Alaric luksusowa torba marynarska z prawdziwej skóry płatność blik

Kolejno strona firmy,zakup,płatnosc sprawnie i na tym się kończy.Oczekiwanie na dostawę i ogromne rozczarowanie. Produkt ni jak się ma do tego co kupujesz co widzisz na stronie na prezentowanych zdjęciach i opisie. Po prostu jedno wielkie oszustwo. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Nieuczciwe praktyki polegające na wykorzystaniu narzędzi internetowych i zaufaniu klientów. Produkt który nabyłem za ponad 300 zł to miała być"luksusowa skórzana torba podróŌna". Dramat. W latach PRL babcie z targu w takich woziły jaja na stragan. Zarówno materiał,fason jak i jakość.
Dodam ÅŒe na stronie widnieje rejestracja firmy w Holandii. Jak i cała strona wygląda na skrojoną pod jakość europejską . Jednak od momentu realizacji zamówienia ujawnia się ÅŒe proces ma początek w Chinach.
Nie chcecie ÅŒałować?, Przestrzegam unikajcie w Noirski zakupów.

2026幎3月4日

Oszuści

Zamówiona jedwabna koszula (100% jedwab) w rozmiarze 3XL. Dziś (po około miesiącu) dotarła koszula z powycinanymi metkami (zostały tylko miejsca wszycia metek), zapakowana w przeźroczysty worek foliowy. Rozmiar około XS / S. Materiał to raczej poliester, metki wycięte dla ukrycia składu materiału. Odradzam jakiekolwiek zakupy u tego sprzedawcy.

2026幎3月17日

Dramat

Dramat. Kurtka skórzana nie leÅŒała nawet obok skory. Przyszła z Chin, totalny szajs. Szkoda, ÅŒe nie moÅŒna dołączyć zdjęć kurtki zamówionej i otrzymanej. Polecam omijać tego POŚREDNIKA szerokim łukiem.

2026幎3月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス