Twee poloâs maat L gekocht. Waren alleen verschillend qua grootte. Telefonisch contact gehad, volgende dag gelijk nieuwe polo ontvangen om te passen met een retourlabel om de andere polo terug te stur... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
NQLSON is echt een Nederlands metk wat zich onderscheid van andere merken. Ik ben al een tijdje op zoek naar witte T-shirts die mij Ún niet te snel laten transpireren en niet omhoog kruipen tij... ãã£ãšèŠã
Na een Nolson Polo gekocht te hebben, wilde ik er nog een aantal kopen in andere kleuren. Bleken deze niet meer beschikbaar te zijn. Na contact gehad met een medewerker van Nolson, bleek dat ze nieuwe... ãã£ãšèŠã
Ik heb een bestelling geplaatst vanuit Londen en het verzenden is snel en vlekkeloos verlopen. De producten zijn ook allemaal meer dan naar wens, dus jullie hebben er een nieuwe klant bij!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
The mission of the NÃLSON brand is to deliver the best quality shirt made from high quality fabrics along with A-level craftsmanship and tailoring.
é£çµ¡å
Gerard Douplein 2-BG, 1072VE, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- 0648820636
- info@nolson.nl
- nolson.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering en een klantenservice die snel reageert. Top!
Goed geholpen in de winkel!
Mooie polo lange mouw.
Kleding was van goede kwaliteit
Kleding was van goede kwaliteit. Het gehele bestel- en retourproces verliep ook gemakkelijk.
Geheel conform verwachting!
Het was een zoektocht naar de juiste overhemd (pasvorm, kwaliteit stof en strijkvrij), maar ik heb hem gevonden. Ik koop de laatste tijd o.a. hier mijn kleding en zowel overhemden als shirts passen perfect en de kwaliteit is wat je mag verwachten van deze prijs. Enige minpunt is dat de kleding wel een hoog prijskaartje heeft, maar ik ben nooit teleurgesteld als het pakketje geleverd was.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, zit lekker en mooie pasvorm
Duidelijke website en goede levering
Duidelijke website en goede levering in een mooi pakketje
Top ervaring!
Heel persoonlijke ervaring bij bestelling en levering! Kledij is van top kwaliteit!
Goede kwaliteit en levering!
Mooie knitwear
Mooie knitwear! Met een fijne pasvorm. Makkelijk te stylen met andere items uit je garderobe. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Na snelle verwerking en verzending, is de wijze waarop je het mag ontvangen een feestje!
Goede service in de winkel
Goede service in de winkel. Overhemden vallen redelijk klein, dus maat groter is perfect. Kijken van goede kwaliteit en goede pasvorm.
Great quality and packaging
Great quality and packaging. Fast delivery as well
Ordering with Nolson for years andâŠ
Ordering with Nolson for years and happy every time!
Super Service
Super Service
Kocht donderdagavond in de winkel de donkerblauwe bodywarmer. Dinsdag kwam ik erachter dat de zak niet goed gestikt was. Na een belletje met Nolson werd mij direct een nieuw artikel toegestuurd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ