Noony レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I love it! Ik heb mij Noony al een jaar! In vergelijking met andere hoodie-dekens deze is van super goede kwaliteit! Het is super warm en lang. Ideaal voor winter en koude avonden, door Noony ka... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling geplaatst en betaald van een tas maar niets ontvangen al een paar mails gestuurd totaal geen reactie.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle levering. Product is naar verwachting en zit heerlijk warm. Je zou hem het liefst de hele dag aan willen houden haha. Echte aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie noony, fijn materiaal, ik kan er helemaal in verdwijnen, super snel geleverd in een mooi pakketje met een strik eropm

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling nooit ontvangen, bedrijdlf reageert nergens op!

21 maart een bestelling gedaan en tot op heden niet geleverd. Op de eerste mails die ik stuurde werd gereageerd. Omdat de bestelling wel aangemeld stond bij DHL, zou daar een onderzoek gestart worden. Normaal duurt dit gemiddeld 5 werkdagen. We zijn inmiddels ruim een maand verder en ik heb nuks meer gehoord. Nog 3 mails gestuurd, geen enkele reactie.
Gelukkig had ik gekozen voor achteraf betalen via Klarna. Zij hebben het inmiddels in onderzoek.
Aanvulling: nog altijd geen reactie van Noony. Klarna heeft gelukkig geregeld dat de brtaling geannuleerd is.
Eigenaar van het bedrijf reageert hier nu zelf met een 5 sterren review. Tja... als je fake reviews moet plaatsen heb je ook geen tijd om je mails te beantwoorden of je bedrijf fatsoenlijk te runnen!

2022幎5月11日
自発的なレビュヌ

Jammer

Ik had een Noony besteld, alles netjes afgehandeld, kreeg ik een annulering vanuit hunzelf zonder reden. Ik kon antwoorden op de mail, heb ik gedaan, nooit een reactie gehad. Jammer, ik ga niet meer bij Noony bestellen.

2022幎5月8日
5぀星のうち3の評䟡

product is top, maar verzending had beter gekunt.

Het product zelf heb ik niks op aan te merken, super zacht. Echt top!
Maar de verpakking was echt onzinnig veel.
Product in plastic zak, daarover een dust bag, daarover weer een plastic verzendzak en dat weer in een doos. Echt bizar, dust bag erom en in een doos was meer dan voldoende geweest. Was al dat plastic niet nodig geweest.

2022幎3月25日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Kwaliteit truien is top! Klantenservice is ruk

Kwaliteit van de truien zijn top! Alleen de klantenservice is ruk
 Ik heb na 2 weken nog geen reactie ontvangen op mijn mailtje. Krijg wel tig mailtjes of ik een beoordeling achter wil laten dus bij deze. 👍🏌

2022幎3月14日
Noony ロゎ

Noony からの回答

Beste Siebe,
Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ik zie dat je gemaild hebt naar support@noony.nl, met dat mail adres werken we helaas niet meer. Ik heb je een mailtje gestuurd om dit op te lossen!

Niels

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス