企業が回答しました
企業が回答しました
Top! We gebruiken nu happy soaps ipv allemaal plastic shampoo-flessen. Via noplasticplease.nl kunnen we steeds meer ontdekken wat nog meer zonder plastic kan. En ik geef een aantal mensen een kerstpak... もっと見る
Deze site geeft me de kans om mijn plastic verbruik te verminderen. De was- en schoonmaakmiddelen bevallen me goed, de dagcrème met Shea Butter wat minder. Vooral bij lage temperaturen is de boter h... もっと見る
Op weg naar een plasticvrije wereld! Help jij ons mee op onze missie? In onze zero-waste webshop vind je alternatieven voor plastic items in en rond je huis.
Ruiterweg 79, 7974HA, Havelterberg, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
tolles produkt, habe nicht erwartet das es so etwas gibt und auch funktioniert
Prima producten, snel en duurzaam (verpakt), met vriendelijk handgeschreven berichtje erbij, bezorgd.
Zo fijn dat ik voedsel kan bewaren in veilige zakjes en bakjes, zoals een boterham voor onderweg en groenten en fruit. Alleen het bakpapier werkt iets minder fijn, want m'n cake blijft daar aan plakken. Verder superblij met deze organisatie!

NoPlasticPlease.nl からの回答
Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik plasticvrije producten kon kopen, en bij NoPlasticPlease vond ik precies wat ik zocht! Het assortiment is uitgebreid en volledig in lijn met een duurzame levensstijl.
Bij de levering werd ik bovendien verrast met een handgeschreven kaartje – een persoonlijk en attent detail. Ook het verpakkingsmateriaal was volledig plasticvrij, wat voor mij echt een groot pluspunt is.
Daarnaast kreeg ik snel en vriendelijk antwoord op mijn mail toen ik nog een vraag had. Al met al een hele fijne ervaring – zeker een aanrader!
Snelle levering, duidelijke communicatie en een aardig persoonlijk kaartje bij de bestelling. De producten zijn goed voor verzorging en plastic Free
Dit bedrijf heeft geleverd wat ik besteld heb. Op tijd en plastic vrij.
Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Op de website blijken veel producten te staan waar plastic in zit, wat ik vanwege de naam van de winkel niet had verwacht. Ook staat het niet bij de beschrijvingen per product vermeld. Bij ontvangst van mijn bestelling bleek ook in een deel van deze producten plastic te zitten. Mijn mails hierover werden snel beantwoord, met uitleg waarom er plastic in zit. Wel werd ik in antwoord op mijn laatste vraag opeens op een manier aangesproken die ik als kwetsend heb ervaren.

NoPlasticPlease.nl からの回答
Supersnelle levering, en een aardig persoonlijk kaartje bij de bestelling. De producten zijn ook top, voor heel schappelijke prijzen
Ik gebruik deze tabletjes al langer, en vind ze top. De enige min die ik nu heb is dat alles in één zakje aankwam ipv in de oorspronkelijke groene zakjes. Dan heb je een beetje inzicht in je verbruik, dat wordt nu lastiger. Niks ten nadele van het product, dát is geweldig!
Alles verliep vlekkeloos, het bestellen, de communicatie en vooral de levering < snel en keurig verzorgd
Ze doen wat ze zeggen: geen plastic. En dat doen ze goed en persoonlijk.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。