レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hondsblij 😉 en dolgelukkig waren zowel ikzelfs als mijn teckeltje Jule met onze eerste bestelling!!! Een prachtig halsbandje dat haar beeldig staat, leuk speeltje, lekker geurende shampoo,
 alles was... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super expérience chez Nora Lou ! J’y ai trouvé un sac de transport parfait pour mon chien et depuis, il ne le quitte plus. Il est super confortable, beau, pratique et vraiment bien pensé. On sent... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering! Heel mooi halfsbandje met riempje daarnaast ook super blij met de mooie voerbakjes ! Precies zoals op de foto en omschrijving.

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super snelle levering

2026幎4月9日

Nora Lou からの回答

Dankjewel Cheran! Heel veel plezier ermee!

Nora Lou

Nora Lou, verkoopt precies waarnaar ik opzoek was. En met aanvullende vragen, werd ik super geholpen door de medewerkster van Nora Lou. Ze bekeek alle opties en zelf naar extra mogelijkheden voor een nog grotere maat. Ook werd er super advies gegeven hoe groot het tuigje zou moeten zijn. Voor ieder wat wils en super hulp. Aanrader.

2026幎3月30日

Dankjewel Sytha, heel veel plezier met de spulletjes! 😍

Wat een service!

Yonie van Nora-Lou is bijzonder vriendelijk en antwoordt zeer snel en adequaat op elke vraag. Geen moeite lijkt haar te veel om een onberispelijke service te leveren. Haar persoonlijke aanpak is verfrissend in een wereld van vele onpersoonlijke webshops en bijhorende chatbots.
Absoluut een aanrader!

2026幎3月18日

5぀星のうち5の評䟡

Super expérience chez Nora Lou !

Super expérience chez Nora Lou !

J’y ai trouvé un sac de transport parfait pour mon chien et depuis, il ne le quitte plus. Il est super confortable, beau, pratique et vraiment bien pensé. On sent la qualité et le soin dans le choix des produits.
Mention spéciale pour la communication : réponse ultra rapide, échanges clairs, chaleureux et efficaces. C’est tellement agréable d’avoir un service aussi réactif. Je recommande les yeux fermés !

2026幎2月26日

Merci beaucoup! 💕

Superservice

Keurig, mijn kadoblik was gedeukt geraakt in de post en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Niet alleen dat, ik kreeg ook de hele inhoud er weer bij opgestuurd.
Superservice dus!

2026幎2月25日

Nora Lou からの回答

Dankjewel voor de fijne review!

Top 👌

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers die zeer snel reageren en erg makkelijk bereikbaar zijn! Denken mee ! Top dus 🙃

2026幎2月22日

Heel klantvriendelijk

Betaling en levering ging vlot en keurig. Toen ik vragen had over het product werd ik via de chat goed en vriendelijk te woord gestaan. Heel prettig ook die manier van direct communiceren!

2026幎2月18日

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden van mijn aankoop bij Nora

Zeer tevreden van mijn aankoop bij Nora Lou.
Ik heb voor mijn hondjes een dubbele autostoel besteld en deze was al na 2 dagen geleverd.
De autostoel is van zeer goeie kwaliteit en mijn hondjes kunnen veilig mee reizen.
Top kwaliteit en snelle levering! Ik ben zeer tevreden en zal hier vaker een bestelling plaatsen.

2026幎2月17日

Toypoedel pup

Voor mijn toypoedel pup heb ik een tas, halsband en riem besteld en ik ben echt enthousiast over de kwaliteit en uitstraling. Alles ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook stevig en comfortabel aan.

De levering was super vlot, wat natuurlijk altijd fijn is. Inmiddels was ik zo tevreden dat ik meteen nog een harnas heb bijbesteld 🀍

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatieve accessoires voor je hondje.

2026幎2月3日

Dankjewel! Heel veel plezier met het setje! 💕

Prachtige producten

Prachtige producten. Mijn hond is er gek op. Zacht materiaal en hoogwaardige afwerking. Ik krijg alleen maar complimenten. De tas is zijn favoriet waarin hij heerlijk gaat slapen. Ik blijf terugkomen met de mooie artikelen die ook nog eens snel geleverd worden.

2026幎2月1日

Dankjewel! Super leuk om te horen 💕

5぀星のうち4の評䟡

Snelle service en goed en snel contact

Snelle service en goed en snel contact bij retourneren. Door mijn fout had ik de verkeerde maat besteld, maar het tuigje ziet er prachtig uit! Dus hopelijk nu wel de goeie maat besteld.

2026幎2月1日

Dankjewel! Hopelijk heb je de goede maat inmiddels 💕

Perfect!

Super leuke winkel en heel toffe gadgets! Snelle levering!

Ik ben benieuwd naar hun kraampje op verschillende honden-marktjes! Geweldig 🀩

2026幎1月31日

Nora Lou からの回答

Dankjewel! Laat zeker weten als je langskomt bij ons op een event! 💕

Mooie producten

Mooie producten, snelle service en fijne communicatie. Super tevreden hier. Wij blijve de website zeker in het oog houden.

2026幎1月28日

SUPER !!

Hele mooie producten te koop op de site. Ik heb vandaag mijn 2 harnasjes toe gekregen voor mijn shih-tzu’s en ze zijn niet alleen heel mooi maar wat een prachtige kwaliteit. De maten waren exact zoals beschreven. De afwerking in velours maakt het niet alleen chic maar ook comfortabel voor mijn lieve viervoeters. Een echte AANRADER online. Tot binnenkort. Ik geef een gouden medaille !! Hilde uit Mazenzele

2026幎1月27日

Nora Lou からの回答

Wat een leuke review Hilde! We zijn er zeker van dat de harnasjes prachtig zullen staan 🀩

Top!

Snelle verzending, picobello verzorgd, mooie artikelen, top dus!

2026幎1月13日

Dankjewel Hilde! Heel fijn om te horen! ☺

Toppertje

Ontzettend goed geholpen, super snelle en open communicatie, zeer benaderbaar en prachtige producten. We zijn heel erg blij met onze aankoop, laat de pup nu maar komen❀🐶 Zodra onze kleine harige vriend, rond paradeert in het mooie tuigje van ‘Furlou’, zullen we nog een foto delen. Bedankt Yonie, ga zo door!

2026幎1月7日

Nora Lou からの回答

Dag Kim, heel graag gedaan! Heel veel plezier met jullie pupje, we kijken uit naar de foto's 😍

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。