Bluff
Ingen retur, bara bluff. Går inte att beskriva hur dåligt klÀderna Àr sydd. Betelade 898kr, plus rekommenderat brev till utlovad retur, via Kina, paket tillbaka nu i början på juli, tråkigt
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Blufföretag. BestÀllde en klÀnning som nÀr den kom var en helt annan Àn den jag bestÀllde. De erbjöd först 10% tillbaka på priset istÀllet för att betalar returfrakten och nÀr jag inte var nöjd med det erbjöd de 20%. Den summan motsvarar inte alls frakten så nÀr jag fortsatte att klaga ghoastade de mig.
Jag har anmÀlt till Konsumentverket.
BLUFF!!!!!!!
KÃP INTE
telefonnumret Àr ur funktion, mailen besvaras inte och klÀnningen som kom var inte alls som på bilden!!!!
OSERIÃSA!!!
Påhittad story - det Àr ett Kina-bolag. Vill man returnera får man veta frakt, tull mm sjÀlv. Storleken har minst 2 storlekar mindre Àn normalt.
KlÀnningen motsvarade varken kvalitet (utifrÃ¥n bild) eller storlek. Ãven om kundtjÀnst Àr lÀtt att mejla framgick det INTE innan att returer skall till Kina och du som kunde fÃ¥r betala allt, inklusive tullar etc. Handla INTE hÀrifrÃ¥n, hemsidan med allt Àr sÃ¥ falsk marknadsföring!
De marknadsförde en vacker och böljande klÀnning på insta så jag bestÀllde den, jag fick klÀnningen och blev chockad, det var det fulaste jag har sett, inget stÀmde med reklam, fult material, hur den var sydd
NÀr jag försökte returnera den då de finns i Stockholm så får till svar, nejdå klÀnningen kommer från kina och att jag måste stå för både frakt och tull avgifter om jag vill returnera den, jag blir erbjuden 10-20% återbetalning om jag behåller klÀnningen, men för min del så kommer jag att slÀnga den i soptunnan, jag skulle aldrig ta på mig den! Norra-Stockholm Àr en bluff
Det var en helt annan klÀnning som kom hem jÀmfört med bilden. VÀldigt bristfÀllig kundservice. Rekommenderas ej.
Det var enkelt att surfa på Nora Stockholm och betalningen gick smidigt. Verorna jag köpte stÀmmer vÀl överens med bilderna. Kvaliteten kÀnns bra för priset och servicen var överlag bra.
Jag fick min bestÀllning snabbare Àn jag trodde. Materialet kÀnns robust och bekvÀmt att bÀra. Förpackningen var enkel men bra. Sammantaget Àr jag nöjd med detta köp.
Jag bestÀllde en stickad kofta, och den kÀnns mjuk och skön. FÀrgen var precis som på bilden, och sömmarna såg snygga ut. Leveransen var okej och kom i tid.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã