Nordahl Andersen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig fin kundeservice. Havde brug for en returnering af en ring, der var for lille til min datter, og det blev simpelthen klaret sÃ¥ nemt og hurtigt. De varmeste anbefalinger herfra i hvert fald. V... もっず芋る

䌁業が回答したした

I var hurtige til at sende mig en ny kartoffelmospresser, da jeg sendte besked om at den fÞrste var gÃ¥et i stykker da jeg brugte den fÞrste gang. DesvÊrre fungerer den anden slet ikke, da det kun e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ekspedit behandling af min ordre. Modtog en fin indpakket gave, lige til at give videre. Forventer de smukke ophÊng vil bringe glÊde.

Wie ich mir das SchmuckstÌck vorgestellt habe! Versand zuverlÀssig und relativ schnell! Preis in Ordnung. Habe das SchmuckstÌck woanders 30% teurer gesehen.

䌁業情報

1. 宝石卞業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til smykkehuset Nordahl Andersens Multisite - den ultimative destination for smykkeelskere! Vores webshop er hjemsted for nogle utroligt fine, danske brands, herunder Joanli Nor og Nordahl Jewellery. Heide Heinzendorff er en sÞster fra Tyskland som blev budt velkommen her i smykkehuset i 2022 og med succes er blevet en del af familien. H.C. Andersen Home prÊsenterer interiÞrentusiasternes drÞmmesmykker til hjemmet med de mange smukke motiver i messing med 18 karat forgyldning. Vores historie begyndte tilbage i 1984, da Niels Ove Andersen grundlagde virksomheden og rejste land og rige rundt for at introducere sit smykkesortiment til danske forretninger. Michael og Lisbeth Nordahl Andersen overtog som den nÊste generation, styringen af virksomheden i 2007, og siden da har vi oplevet en eksplosiv vÊkst og succes. Vi er drevet af innovation og kreativitet. Vores designere har fingeren på pulsen og skaber unikke smykker inspireret af stÊrke trends på markedet. Men også med respekt for den tradition, som smykker ofte udspringer af. Derfor finder du smykker her på sitet, som passer til den, du er, og det udtryk, du fÞler dig godt tilpas med.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

158件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg ved ikke hvad jeg skal bedÞmme

Jeg ved ikke hvad jeg skal bedÞmme, da jeg ikke ved hvad jeg skulle ha kÞbt ved jer

Hej Dan :)
Jeg kan godt forstå din forvirring omkring mailen.. Vi har valgt at sende en besked til alle de personer der er tilmeldt vores nyhedsmail, for at styrke vores online loyalitet. Jeg kan se du har tilmeldt dig vores nyhedsmail i december 2017 og derfor blev du inviteret til at ytre din mening om Joanli Nor.

Fuld tilfredshed

Gode produkter. Hurtig levering. Fuld tilfredshed.

Tak for de 5 stjerner :)

SkÞnt

Virkelig fin service. 🀗

Tak for de 5 stjerner :)

Jeg har aldrig handlet på siden så jeg

Jeg har aldrig handlet på siden så jeg har ingen mening om den

Hej Hanne :)
Jeg kan godt forstå din forvirring omkring mailen.. Vi har valgt at sende en besked til alle de personer der er tilmeldt vores nyhedsmail, for at styrke vores online loyalitet. Jeg kan se du har tilmeldt dig vores nyhedsmail d. 15. december 2017 og derfor blev du inviteret til at ytre din mening om Joanli Nor.
René

Jeg har ikke kÞbt noget hos jer men

Jeg har ikke kÞbt noget hos jer men bliver bedt om at anmelde jer - ikke smart

Hej Vibeke :)