Bestilt og ikke modtaget!
Snydt som alle andre der har bestilt hos Nordband!
Husk at tjekke leverandÞren inden du bestiller..ð€·ð»ââïž
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bestilt og ikke modtaget!
Snydt som alle andre der har bestilt hos Nordband!
Husk at tjekke leverandÞren inden du bestiller..ð€·ð»ââïž
Kun en stjerne udelukkende fordi nul ikke var en mulighed. Syntes jeg havde tjekket siden ud. Men åbenbart ikke godt nok.
2 armbånd bestilt 8/7. Den 27/7 er de stadig ikke kommet!.
Varen kommer aldrig. Det er snyd og fup. Bestil ikke derfra
Scam firma⊠jeg havde tjekket hjemmesiden og der stod dansk webshop og support, derfor kÞbte jeg der.. jeg skrev til dem da der blev oprettet i DAO app fra Hong Kong. De svarede men ikke pÃ¥ det jeg spurgte om, flere uger senere ankom de 100% identiske med dem fra Temu til en 20âer 𥵠snyd snyd snyd
KÞbte 2 armbÃ¥nd d 9 juli. DesvÊrre er de ikke kommet. Hold jer langt vÊk, utrolig altsÃ¥. Men sÃ¥ lÊrte jeg af det ð¡ð³
Jeg overvejer om jeg skal kontakte udsendelsen Kontant for syntes det her lugter langt vÊk ! Det er ret lang yid siden at jeg betalte for 2 armbånd og under sporing af ordrer står em lastbil konstant og skriver "undervejs" !!!
Undskyld mig hvad foregår der ???????
En stjerne fordi jeg ikke kan vÊlge 0. Bestilt to armbånd for 14 dage siden, intet på vej endnu.
Tog chancen, men det er så lÊring at holde sig vÊk..
Flot armbånd med et stÊrkt budskab MEN SNYD!
En gave til veninde og et til mig.
Jeg var skeptisk men besluttede at give dem "benefit of the doubt" Bestilte d17/7, fik ordrebekrÊftelse og det er det. Har sendt dem mail(20/7) men intet svar.
Der blev jeg snydt!