Jeg fÞler mig altid tryg i tandplejerens hÊnder. Tager altid hensyn til lille pause ind imellem tandrensning. FÞler også at arbejdsmiljÞet på klinikken er godt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som altid bliver man mÞdt af det venlige personale, der tager sig rigtig godt af deres patienter, og man fÞler sig tryg i deres klinik. Mine behandlinger har altid vÊret hurtigt overstÃ¥et, smertefri... ãã£ãšèŠã
MÞdte ejeren af tandklinikken for fÞrste gang grundet kÞb af praksis. Havde problemer med en byld på kÊben. Fik fantastisk behandling og aftale o opfÞlgning. Kan klart anbefale klinikken.
Jeg havde knÊkket et stykke af min tand. Min egen tandlÊge havde ferie, sÃ¥ jeg kontaktede Norddjurs Tandklinik og fik en tid ca. 2 timer senere og fik en meget imÞdekommende modtagelse og efterfÞlgend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PÃ¥ vores klinik, pÃ¥ Ãstergade 2 i Grenaa, stÃ¥r vores team af erfarne tandlÊger, tandplejere og dygtige klinikassistenter klar til at byde dig velkommen. De stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe dig og dit smil. Norddjurs Tandklinik huser tandlÊger, som du kan have tillid til, og som du kan fÞle dig tryg ved under hele forlÞbet. Kompetent og omsorgsfuld behandling til en fair pris samt individuel rÃ¥dgivning er kernevÊrdier for os. Det tÊtte samarbejde pÃ¥ klinikken giver i det daglige rig mulighed for udveksling af viden og erfaring kollegerne imellem samt ekspertisen til at foretage kvalitetsbevidste behandlinger. Hos Norddjurs Tandklinik tager vi gerne imod patienter fra hele Djursland (og andre steder, hvis du kommer langvejs fra). Kontakt os for at blive overflyttet. Vi sÞrger for alt det praktiske, sÃ¥ det hele er sÃ¥ nemt som muligt for dig. SÞrg blot for at medbringe dit sygesikringsbevis, fÞrste gang du besÞger os.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God Tandpleje
At det var sÞde medarbejder og et hyggeligt sted og komme god behandling
Joanna og co var fantastiske sidste Ã¥râŠ
Joanna og co var fantastiske sidste Ã¥r da jeg skulle have en ny knoglemarvstransplantation, Ã
rhus universitetetshospital havde fundet nogle ting der skulle fixes fÞr jeg gik transplantationenog Norddjurs tandlÊge klinik var professionelle hele vejen igennem til at lÞse det.
Simpelthen den stÞrste anbefaling herfra!
Virker til farligheden er i top.
Virker til farligheden er i top.
Venlig. Tager sig tid til spÞrgsmål
Kompetent behandling og roligt miljÞ
Kompetent behandling og roligt miljÞ
Den bedste tandlÊgeoplevelse nogensinde â professionel, empatisk og effektiv behandling!
Jeg havde i dag den bedste oplevelse hos Norddjurs Tandklinik, og det fortjener at blive delt.
Jeg ringede til klinikken kl. 08:15, da jeg havde knÊkket en kindtand aftenen fÞr (en bideskade). Der var desvÊrre ingen akuttider ledige om formiddagen, men jeg fik en tid allerede kl. 13:00 samme dag â og kl. 13:10 sad jeg i tandlÊgestolen! Det er imponerende â isÊr nÃ¥r man tÊnker pÃ¥, at det var tÊt pÃ¥ klinikkens lukketid.
Hos Norddjurs Tandklinik kommer patienten virkelig i fÞrste rÊkke. Jeg frygtede det vÊrste, da jeg tidligere har haft en dÃ¥rlig oplevelse med en knÊkket tand hos en anden tandlÊge i Randers. Men tandlÊge Joanna mÞdte mig med ro, empati og professionalisme â og foreslog, at vi tog fat pÃ¥ at udbedre skaden med det samme, hvis jeg var indforstÃ¥et med det.
Mindre end en time senere forlod jeg klinikken med en totalrenoveret tand og et kÊmpe smil!
Joanna og teamet var både super sÞde, dygtige og tryghedsskabende hele vejen igennem.
Tusind tak for en behandling udover det sÊdvanlige. I har ikke bare reddet min weekend â men ogsÃ¥ mit syn pÃ¥ tandlÊgebesÞg. Jeg giver min varmeste anbefaling til Norddjurs Tandklinik â her fÃ¥r man ikke bare tandbehandling, man bliver mÞdt som menneske.
Mvh/Gert
Super sÞde og professionelleâŠ
Super sÞde og professionelle medarbejderðð» havde en go og sjov oplevelse :)
Meget smertefrit
Behagelig behandling i trygge rammer.
Christian går altid meget forsigtig til opgaven, mine bedste anbefalinger til Norddjurs Tandklinik
En hyggelig besÞg.Flink personale ð
Jeg vil gerne rose tandlÊgeassistentâŠ
Jeg vil gerne rose tandlÊgeassistent Shermin, hun er både dygtig, sÞd og imÞdekommende. Det er en fornÞjelse at vÊre i hendes hÊnder.
Jeg har også fået lavet en fyldning hos Cristian. Han er meget kompetent, og behandlingen var så behagelig, at jeg slet ikke kunne mÊrke noget.
Slut med tandlÊge skrÊk TAK til Norddjurs tandklinik
FÞrste mÞde med en tandlÊge i 20 Ã¥rð¥Ž
Fik en god og forstående modtagelse ved tandlÊgen og de tog sig tid til at hÞre på mig
Under behandlingen sÞrgede de også for at jeg kunne lukke munden og synke
De gav mig tid ð
Rigtig god behandling og ingen smerter
Altid venlighed og forklaring pÃ¥âŠ
Altid venlighed og forklaring på spÞrgsmål
Fikk raskt time og de fiksa tanna som hadde mistet en bit.
Bedste tandplejer indtil nu
Bedste tandplejer indtil nu. 10 stjerner fra pensionist ð©·ð©·
Varme anbefalinger herfra
Altid venlig service og grundigâŠ
Altid venlig service og grundig behandling hos tandplejeren *****
Super sÞde
Super sÞde, hammeren dygtigt personale og de er virkelig tandlÊger med hjertet for har man tandlÊge skrÊk så tager de hånd om det og det er virkelig dejligt
Behadelig atmosfÊre og omsorgsfuldâŠ
Behadelig atmosfÊre og omsorgsfuld personale.
God oplevelse med behagelige ogâŠ
God oplevelse med behagelige og kompetente medarbejdere:-)
Flinkt og behageligt personale
Flinkt og behageligt personale